Siandien improvizaciju diena,tiksliau iskrito pietus.Sumasciau,kad juos imsiu vietoj vakarienes,nes laaaaabai susalus grizau,norisi karsto maisto O jei jau nakti uzsimanysiu ,,kazko'',turesiu atsargoje velyvaja vakariene pagal meniu Gerai cia sugalvojau
Kepuos 5 blauzdeles(kepimo maiselyje).Katik pasilepinau kavos didele porcija (su pienu).
Pastebejau,kad be pieno netaip ir norisi kavos,o balintos tai nezinau kiek galiu isgert..
Vandens tik vienas puodelis isgerta
Labas rytas,
Per dvi dienas -500g.Ner ko noret, nes vis ka nors ne i tema suryju.Oi kaip reikia susiimt.
Per dvi dienas -500g.Ner ko noret, nes vis ka nors ne i tema suryju.Oi kaip reikia susiimt.
Sveikos -1kg .Oneiga,-500g sakai mazai?!Cia po kazko surijimo...Ka tokio gero reikejo suryt,kad pliuso negavai?
Aisku, kad mazai Tu per diena 1kg numeti, as per dvi tik puse kg .O ka surijau, tai net nezinau .Viska, kas po akim pasipainiojo
QUOTE(Oneiga @ 2017 02 08, 20:55)
Aisku, kad mazai Tu per diena 1kg numeti, as per dvi tik puse kg .O ka surijau, tai net nezinau .Viska, kas po akim pasipainiojo
Ha,prisiauginki iki 80kg ,pamatysi kaip graziai po kilograma metysi Dar neskaitant ,kad vakar vieno valgymo nebuvo!Va
Siandien laaabai alkana jauciuosi gaminuosi antraja vakarienes porcija Mastau,kad tai bus geriau nei likuti kondesuoto pieno su bulka suraityciau
Turbut PMS uzpuole,dabar savaite ziuresiu ka cia surijus
Irikira,Tu tik susimildama nepasiduok,mums ikvepeja reikalinga ,, kieviena ryta verdu kiausinius pavyzdingai""-vien tai perskaicius rimtet norisi
As taip pat jau antra ryta po kiausini verduos,o ne kepuos
Iki rytojaus
As taip pat jau antra ryta po kiausini verduos,o ne kepuos
Iki rytojaus
Sveikos,
-1,2 kg.Nervai padare savo ir vakar diena buvo tik su kava ir surio riekele.Tokiais momentais imu galvot, kad geriau lasiniai, nei tokie nervai.
-1,2 kg.Nervai padare savo ir vakar diena buvo tik su kava ir surio riekele.Tokiais momentais imu galvot, kad geriau lasiniai, nei tokie nervai.
QUOTE(Oneiga @ 2017 02 09, 08:49)
Sveikos,
negerai...ir kas Tave taip sunervino ,...man po vakaryksciu pasinervinimu +100g,bet as nakti susveiciau sios dienos vakariene . O taip laaaabai ledu norejosi..gerai,kad tokiu saldytuve nebegyvena
Sveikos, pasiskaičiau apie jūsų dietą, neblogai atrodo. Aš laikausi, bet be jokio plano, tai gal galėčiau prisijungti prie jūsų
Jau ketvirta savaitė pusbadžiu gyvenu, į šoną buvau nuklydusi kelis kartus, kai vyras blynų prikepė ir kai pati žagarėlius kepiau, tai suvalgiau du ir užvakar truputį vakarienę pasidauginau Tiesa nevalgau jokių saldumynų, cukraus, čipsų, gazuotų gėrimų ir tt, sportuoju du kart dienoj, bet tas svoris kaip prilipęs. Ant svarstyklių dažnai nelipu, nes labai susinervinu, badauju badauju o tolko jokio ūgis 1,64, prieš startą svoris buvo 74, pirmadienis svėrimosi diena, tai svarstyklės rodė 70, -4 kg, vis tiek jaučiuosi kažkokia išsipūtus ir jau depresija ima pult, bet kaip nors
Papildyta:
Neatsimenu kada leidau sau tokius skanėstus, ryte kiaušai virti, pietums troškinta vištienos krūtinėlė arba žuvis arba salotos, vakare liesa varškė su liesu jogurtu be riebalų su padidintu kiekiu baltymų ir viskas, miegot Tiesa kavą geriu su vienu šaukšteliu medaus, bet vieną puodelį ryte
Jau ketvirta savaitė pusbadžiu gyvenu, į šoną buvau nuklydusi kelis kartus, kai vyras blynų prikepė ir kai pati žagarėlius kepiau, tai suvalgiau du ir užvakar truputį vakarienę pasidauginau Tiesa nevalgau jokių saldumynų, cukraus, čipsų, gazuotų gėrimų ir tt, sportuoju du kart dienoj, bet tas svoris kaip prilipęs. Ant svarstyklių dažnai nelipu, nes labai susinervinu, badauju badauju o tolko jokio ūgis 1,64, prieš startą svoris buvo 74, pirmadienis svėrimosi diena, tai svarstyklės rodė 70, -4 kg, vis tiek jaučiuosi kažkokia išsipūtus ir jau depresija ima pult, bet kaip nors
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2017 02 02, 21:55)
Siandien 0 ir beveik tvarkinga diena,beveik nes buvo plytele juodojo sokolado su riesutais ir hematogenas
Neatsimenu kada leidau sau tokius skanėstus, ryte kiaušai virti, pietums troškinta vištienos krūtinėlė arba žuvis arba salotos, vakare liesa varškė su liesu jogurtu be riebalų su padidintu kiekiu baltymų ir viskas, miegot Tiesa kavą geriu su vienu šaukšteliu medaus, bet vieną puodelį ryte
Mutė, šikart pabusiu ilgiau gal iki Velykų užteks tikiuosi ūpo
kai pradėjau dirbti ir iš namų su vaikais reikia 7.15 išeiti, tai kiaušiniams virti laiko nerasdavau. Bet nuo pirmadienio keliuosi net anksčiau, kad išvirti kiaušinį. šiltas - skanesnis man
wixxxx junkis, jei atvirai, tai ir aš pagal meniu nevisada valgau, priklauso ką šaldytuve turiu tą dieną
o ir kavą ir arbataą geriu visada su šaukšteliu cukraus
šiandien -700
kai pradėjau dirbti ir iš namų su vaikais reikia 7.15 išeiti, tai kiaušiniams virti laiko nerasdavau. Bet nuo pirmadienio keliuosi net anksčiau, kad išvirti kiaušinį. šiltas - skanesnis man
wixxxx junkis, jei atvirai, tai ir aš pagal meniu nevisada valgau, priklauso ką šaldytuve turiu tą dieną
o ir kavą ir arbataą geriu visada su šaukšteliu cukraus
šiandien -700
QUOTE(wixxxx @ 2017 02 09, 13:50)
Sveikos, pasiskaičiau apie jūsų dietą, neblogai atrodo. Aš laikausi, bet be jokio plano, tai gal galėčiau prisijungti prie jūsų
Papildyta:
Papildyta:
Sveika liudnai cia pas Tave nereikia badaut,nuo to tik nutruksti ir atsigriebi veliau,o kur dar nekokios nuotaikos buvimas..taip jau gyvenimelis nevisad lengvas buna
Junkis ,palaikysim leisim ir daugiau pavalgyt O jei rimtai ,tai saziningai laikantis graziai svoris krenta(ipac pirmaji karta),svarbiausia ,jog nereikia badaut.
7obuolius pietums sukirtau,dabar laukiu kada ,,zveriukas"abus,raminsiu ji kava ir laaabai pasistengsiu vandeniu