Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Pfffff, tik tiek? :irnesakyk: Pas mane + 600g.Vakar vakare surijau viska, ka radau.Norejau ir leda dukrai is dantu istraukt, bet pasisarmatijau :geda:  :D

Atsakyti

+200 g, ryškiai nepatiko naktinis arbūzas :D laba visoms :4u:​ 

Atsakyti
Oi drauges nuraminot aciuks.gif o tai jau visai buvau nusiminus,po pietu suvalgiau lasini ant duonos uzsimetus blink.gif Isviriau vakarienei sonkauliu tokiu labai mesa apzelusiu,o ten lasinys,tai va as ji ir prarijau blink.gif ale ir skanu buvo ax.gif Vakarienes mesyte katik suraityta,nezinau ka vakare darysiu rolleyes.gif
Siandien kazkokia nevykus diena pas mane gavosi,nei ka namie nudirbau,nei valgiau teisingai,....nei i soda vaziuosiu,nenoriu...kazkokia nenuotaikoj esu,pikta visa...ir ledu nenoriu,va!Zirzalas esu tongue.gif
Atsakyti

Uojazau, Mute, tikrai blogai, jei net ledu nenori :P

As irgi dirbt tingiu, bet vis save ikalbineju :D

Atsakyti
...uztat bliuda pomidoru su svogunais ir duona katik surijau cool.gif Ir kokia bite mane igele,kad sitaip pasiutau hmm.gif
Atsakyti
Pas mane ir kazkokia ne tokia diena, su vaikais i miesta issiruosiau, tai puse dienos ir pravaiksciojom, tai pietums gavosi Macdonaldo ledai su kava smile.gif o grizus tai varskes suris su kava, mesos nesinorejo ir neturejau. Dabar svarbiausia vakarienei neprivalgyt smile.gif ryt i darba po atostogu, kazkaip man cia gavosi penktadieni, kaip nesinori wink.gif taip gerai buvo namuciuos atostogaut biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu ,kad kazkas cia siandien mus paveike biggrin.gif
As jau nusidejau:pora sauju lukstentu saulegrazu,indelis menkes kepeneliu su 3 riekelem
batono.Ryt riebus pliusas garantuotas ax.gif
Jurgiski,tavo maistelis negriesnas mirksiukas.gif Mokykis is manes tongue.gif
Atsakyti

Labas vakaras, 

0. Jokio pokyčio. O taip jau norėčiau pamatyti 72,9 :) Tai yra daug daug daug geriau nei 73 kg :)

Atsakyti

Labas rytas, -300g :) kazkaip labai po mazai krenta, ech, tikiuos pavyks kita savaite pradet su 74,9 kg :D​ nes pastrigau ant tu 75 kg.

Atsakyti

-400g.Oi kiek dar pripliusuotu turiu :unsure: Jau  buvo 66,o dabar vel 69.Nu bet kaip nors.

Atsakyti
ninja.gif 76kg ninja.gif pripliusavau angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 17 rugpjūčio 2018 - 11:09

Tai jau susinervavai? Nu ir ko? Va suraiciau du keksiukus ir sedziu laiminga, kaip slyva.Kavos dar puoda susiversiu ir eisiu braskiu tvarkyt.

Bet jei ryt mano gyvenimo geles  :D  gris ir turesiu prie puodu stovet, jauciu, ta laime siek tiek nugaruos :D Tingine esu, prisipazistu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 17 rugpjūčio 2018 - 15:00