Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas,

-400g.Dar 800g pripliusuotu liko ir vel islekiu pliusuot :)

Atsakyti
Labas rytas, +200g, taip man ir reikia biggrin.gif vakar kazkokia diena buvo, viska is eiles valgiau ir prisivalgiau biggrin.gif
Atsakyti
Labas,-500g ax.gif Butu stebuklas jei savaite baigciau pasiekus 75kg rolleyes.gif Vakar pirma tvarkinga diena gavosi.
Oneiga,vel minusuoji ir dar po vakarienes su bulviniais blynais blink.gif
Jurgiski,lauki manes,kito paaiskinimo nutrukimams nematau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2018 08 09, 12:35)
Labas,-500g ax.gif Butu stebuklas jei savaite baigciau pasiekus 75kg rolleyes.gif Vakar pirma tvarkinga diena gavosi.
Oneiga,vel minusuoji ir dar po vakarienes su bulviniais blynais blink.gif
Jurgiski,lauki manes,kito paaiskinimo nutrukimams nematau biggrin.gif

Kur visos dingusios, gal nuo karscio istirpot hmm.gif
Tikrai, taves laukiu, o kiek tau Mute liko iki 75 kg?
Atsakyti

Laba, 

kokiam mėnesiui apseisiu be dietų, nes mano burna griežtai atsisako valgyti mėsą, žuvį ir pan.  :) Kasmet šita stadija ateina vasaros pabaigoj, atėjo ir šiemet :D Džiaugsiuosi daržovėmis ir kruopom :) kartais makaronais :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 09 rugpjūčio 2018 - 22:47
Labas rytas, -400g biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2018 08 10, 10:04)
Labas rytas, -400g biggrin.gif

Labas rytas,75,7kg smile.gif jei gerai suskaiciavau -500g.Siandien visai dienai saveistremiau i soda-rimtai sportuoju showoff.gif Vejas didelis,tai nesukepsiu tubut ax.gif eisiu popiecio pasigulinet po obelim tongue.gif Rebutia,man vasara tas pats nutinka,nesinori mesos nors tu ka,bet as visvoen ja valgau tongue.gif o jei visai nebesinori tai kepu kiausinius arba varske renkuosi.O Tu pailsek nuo mesytes ir rudeniop kaip isbadejes vilkiukas pakadysi i mesyte iltis biggrin.gif Oneiga,ar pripliusavai?Dingo abi sportsmenkos unsure.gif
Atsakyti

Viena sportsmienka sekmingai pliusuoja :D Grisiu pirmadieni.

Mute  ,gaudyk ,nusipelnei :4u:  :4u:

Atsakyti
Sveikos ax.gif +300g,vakar MB is kelio isvede,buvo pyrago,alaus naminio ,braskiu...zodziu nusidejau dieai ax.gif
Siandien atgailausiu tongue.gif Ryte dar pyragelis prie kavytes isoko i burnyte flirt.gif
Atsakyti
Kur dingusios?Turbut cepelinus raitot tokia lietinga diena😁
Pas mane pietums braskiu bliudelis+2kavos su pienu.Vakarienei vistienos blauzdeliu mesyte su raugintais agurkeliais.Gal ispirksiu rytinius griekelius ax.gif
Atsakyti
Laba smile.gif pas mane +400g, atsipalaidavau penktadienį biggrin.gif nuo ryto lyginu, taip gerai, vesiau, imanoma ir prie lygintuvo pastovėti biggrin.gif pas mane pietum pora obuoliuku dar uzsilukusiu buvo biggrin.gif
Atsakyti

Mute, tai kaip cia dabar alus :blink: ? Visai vyras is kelio isvede? :P

As svarstykliu neturiu, poilsiauju ir ruosiuosi badmeciui :rolleyes: Kemsu viska is eiles.Supratimo neturiu koki pliusa parsivesiu.

Atsakyti