Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2018 08 06, 22:15)
<p>Grizau.Svertis bijau,tai dar pavalgiau atsakanciai ir i lova biggrin.gif Ryt eisiu akistaton su svarstyklem unsure.gif</p>
<p>Smelyje issivoliojau,suraus vandens pririjau,vapsva ikando.Nu kaip mazas vaikas.Bet gerai wub.gif</p>
<p>Mute,buvai teisi - galvoj prasviesejo 4u.gif</p>

Tai kibsim vel i sportus? rolleyes.gif
Atsakyti
..as pirma diena susidirbau blush2.gif Iki pietu ir truputeli po ju visai gerai sekesi,o veliau...zodziu buvo ir aviziniai sausainiai ir sakotis ir hematogenu 3 topsecret.gif
Ryt baisu bus pamatyt ka svarstykles pareiks unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas,

-200 g.

Atsakyti
Labas rytas, -200g biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

nu ka, svarstykles nieko gero nepasake :D Joms atrodo, kad per 3d priedziau 2kg.Tai va dabar yra 68,2kg.Wixxxx mane aplenke.Jai balioniukas :4u:

Startuosiu nuo kitos savaites, nes kitaip neiseis.Siaip bandysiu prisilaikyt.Bet jau kita , tai ir dieta ir sportas ir dar kas nors :D Kad tik neprisidirbus :rolleyes:

Atsakyti
Sveikos,-100g ,net keista,tikrai nenusipelniau blink.gif Kazkaip nusipalaidavau su tom kriausem,reikia jas kazkur det ,tai ir dedu i save ax.gif siandien pries pietus jau nezinau kiek ju prisikisau.Mastau gal imt pirmadienio meniu ,gautusi kaltes ispirkimas( uz vakar) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 08 07, 12:03)
<p>Sveikos,</p>
<p>nu ka, svarstykles nieko gero nepasake biggrin.gif Joms atrodo, kad per 3d priedziau 2kg.Tai va dabar yra 68,2kg.Wixxxx mane aplenke.Jai balioniukas 4u.gif</p>
<p>Startuosiu nuo kitos savaites, nes kitaip neiseis.Siaip bandysiu prisilaikyt.Bet jau kita , tai ir dieta ir sportas ir dar kas nors biggrin.gif Kad tik neprisidirbus rolleyes.gif</p>

Tau greit krenta, tai aplenksi mane po dvieju dienu, arba vienos, nes man tai svoris stovi vietoje, savaite, pusantros, tada kazkiek gramu pakrenta ir vel stovi vietoje biggrin.gif nesvarbu tie kilogramai, svarbu atostogos geros buvo ;)
Atsakyti
Pas mane kazkoks dietos nesilaikymas gavosi,vel vakare paluzau...tos dienos ar kas dar cia kaltas unsure.gif juk ne as biggrin.gif
Taigi jauciu,kad visa savaite taip pragrybausiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, -500g biggrin.gif Mute, susiimk 4u.gif
Atsakyti

Laba diena,

+400 g. :blink: Na suprantu, kad pasirinkau vietoj kiaušinių silkę vakarienei, bet plius tiek... jaučiuosi nenusipelniusi :D :D

Atsakyti
Sveikos,siandien 0,gal svarstykles sugedo tongue.gif ,turejo tikrai pliusas buti biggrin.gif Siandien bandysiu rimtai diena istempti ax.gif O tai jau esu pirmoji nuo galo(sunkiausia blink.gif )
Atsakyti

Sveikos,

-800g, bet vakarienei bus bulviniai blynai, tai ryt bus tiek pat pliuso :D 

Tiek darbo turiu, o atsidrebiau ant lovos su kavos puodu ir nebegaliu saves pakelt.Zoliapjove laukia, teks kilt.

Atsakyti