Oneiga,kaip sultis spaudi,pasidalink receptuku

Sveikos,
siandien 0.Vakar velai vakare vaisiu su jogurtu prisveiciau.
Wixxxx,isivaizduoju,kaip sunku.Man irgi idomu kodel vyras nenori erdvesnio buto?Itariu ,tingi remonta daryt
Eina sau,kaip man nepatinka,kai reikia gincytis,irodinet,motyvuot.Tuoj pakeliu balsa,arba apsibliaunu,nes nu kaip cia gali but neaisku,kad as teisi
Jurgiskis skrudina sonus,gainioja vyra ir net pasilabint neuzeina
Labas rytas vis paskaitineju, kaip jums svoriukas krenta ir susinervinu, kai pagalvoju, kad grizus reiks gi ant svarstykliu uzlipti
O gyvenu super, oras fantastiskas, vanduo kaip arbata o jau kaip maitinuos, cipsai, kepta duona, vakarais sampanas, zodziu ne gyvenimas, o rojus
Oi, Mute, palauk dar su tais 74 kartu sieksim, o tai man bus liudna vienai
Oneiga, sportuokit, sportuokit, o tai po atostogu issiusiu vyra su bandelem
Tai ka geru jums minusiuku, o as einu soniuku skrudinti ir riebaliuku tirpinti pries saulute
Kodel pagerintoj ?As pati isivaizduoju,kad antroj,bet valgau,tai nei siaip nei taip.Karsta jau ir man,o dar visokiu rupesciu turiu,ai ...Ir kaip kazkas driso man tobula vasara sugadint
Nebenoriu nei juros,nei smelio.Noriu ramios senatves
Puse dienos masinoj prasedejau,apie puodus pasisukiojau,o dabar galvoju,kad ir man teks link siltnamio slinkt.Nenoriu!!!!!O Tu tai ten gala gausi.Rimtai istiks koks silumos smugis ir eisim visos su kvietkais lankyt