Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas,-600g,dar liko griesnuju 500g ax.gif Siandien zadu sode visa diena sportuot,tai gal rimtesnio minuso sulauksiu rolleyes.gif Taip reikia i 74 perlipti tongue.gif
Oneiga,kaip sultis spaudi,pasidalink receptuku 4u.gif O tai jau pomidorai ,kad uzsirpo,kad auga..nespeju sumastyt ka su jais daryt.Papriku nepriauginau,adzikos dar neiseina ruost,teks pirktiniu papriku ieskotis.

Atsakyti

Sveikos,

siandien 0.Vakar velai vakare vaisiu su jogurtu prisveiciau.

Wixxxx,isivaizduoju,kaip sunku.Man irgi idomu kodel vyras nenori erdvesnio buto?Itariu ,tingi remonta daryt :D Eina sau,kaip man nepatinka,kai reikia gincytis,irodinet,motyvuot.Tuoj pakeliu balsa,arba apsibliaunu,nes nu kaip cia gali but neaisku,kad as teisi :D

Jurgiskis skrudina sonus,gainioja vyra ir net pasilabint neuzeina :P

Labas rytas :D vis paskaitineju, kaip jums svoriukas krenta ir susinervinu, kai pagalvoju, kad grizus reiks gi ant svarstykliu uzlipti :oh: 

O gyvenu super, oras fantastiskas, vanduo kaip arbata :D o jau kaip maitinuos, cipsai, kepta duona, vakarais sampanas, zodziu ne gyvenimas, o rojus :D 

Oi, Mute, palauk dar su tais 74 kartu sieksim, o tai man bus liudna vienai :ax: 

Oneiga, sportuokit, sportuokit, o tai po atostogu issiusiu vyra su bandelem :essen: 

Tai ka geru jums minusiuku, o as einu soniuku skrudinti ir riebaliuku tirpinti pries saulute :vacation1:​ 

Atsakyti
Tik ziurek,kad ta saulute nenudailintu tu soniuku mirksiukas.gif Pagal rubus gali kazkiek suprasti ar apimtys tirpsta.Jei juroje maudaisi tai gali ir minusa uzsidirbt smile.gif Tad as labai cia nesnausiu,o tai Tau grizus galiu suzinot,kad mane aplenkei tongue.gif
Gero poilsio 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,

-200g :)

Mute,jokio specialaus recepto neturiu.Tiesiog sumalu pomidorus tokia,kaip mesmale su tinkleliu sultims isbegt,idedu druskos,pipiriuku ir pakaitinus supilstau i stiklainius.

Jurgiski,kaip Tau faina :wub:

Atsakyti
Oneiga,o tai kokioj Tu savaitej?Suprantu,kad kazkurioj ,,pagerintoj”:)Siandien as turbut isgaruodiu,siltnami dirbuos,retinu lijanas. tongue.gif Pomidorus kazkaip apleidau ,tai neilyst prie stogo.Varvu besidarbuodama ir misliju,ryt tegu tik nebuna minus kilogramo,ot uzsimaniau biggrin.gif Pietums kriauses su slyvom+pasivoliojimas po medzio pavesiu.Mastau,gal ir grozio miegucio numigus tongue.gif Tik va kas darbus nudirbs rolleyes.gif Pasvajojau ir gana,isgeriu kavyte,apsipilu vandeniu is slangos ir neriu i dziungles,gal Maugli sutiksiu biggrin.gif
Atsakyti

Kodel pagerintoj :) ?As pati isivaizduoju,kad antroj,bet valgau,tai nei siaip nei taip.Karsta jau ir man,o dar visokiu rupesciu turiu,ai ...Ir kaip kazkas driso man tobula vasara sugadint :cray: Nebenoriu nei juros,nei smelio.Noriu ramios senatves :unsure:

Puse dienos masinoj prasedejau,apie puodus pasisukiojau,o dabar galvoju,kad ir man teks link siltnamio slinkt.Nenoriu!!!!!O Tu tai ten gala gausi.Rimtai istiks koks silumos smugis ir eisim visos su kvietkais lankyt :P

Atsakyti

Kur Jus :ploja2: ????

Mute,a gyva?

Wixxxx,kur mano treniruote?

Jurgiskio nieko neklausiu,tegu skrunda :D

O Rebutia kur?Ar tik neturi kokiu reikalu su bulkom? :P

Atsakyti
As beveik gyva tongue.gif Karsta,vakar nespejau visu dziungliu nugenet,bet jau matosi sviesa tunelio gale biggrin.gif MB sako-vargseliai nuskriausti pomidorai,bet uztat matosi,kad pilni vaisiu.Varvejau vakar kaip nezinau kas,o vakare kai pargrizau namo taip pavargus buvau,kad tik kiausinienes beistengiau pasikept.Taigi manoji pirmoji savaite irgi nei siokia nei tokia.Paciu dietos principu stengiuosi prisilaikyti ir tiek.
-600g,jau grieku nebeliko.Gal ir pavyks iki 74,9 dagint rolleyes.gif
Oneiga,jau ir Tu kaip as pradejai mastyti mirksiukas.gif Man jau kelinti metai nieko nebesinoris tik ramybes,tokios jaukios ramios senatves ,o dar geriau butu sodyboja salia ezero ir misko ir ,kad miestas netoli butu ax.gif Tad sukudejam,padailejam,ir puolam ruostis senatvei biggrin.gif Man dar daug darbi like,pradziai -10kg reiktu nupurtyt,tada beliktu dar kokius 5-3kg nurident ir galesiu lakiot lengva kaip pluksnele.Ex ,pasvajojau ir gana,reikia ruostis i soda,pribaigt siltnami.
Atsakyti

Laba,

niekur nedinagu :) Per pietus turėjau romaną su hesburgeriu :D Kaip gerai buvo :D Ruošiuosi savaitgaliauti :) be dietų :)

Atsakyti

Ir as tokio romano noriu :wub: Panasu,kad mano savaitgalis irgi bus be dietu :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 08 03, 11:54)
<p>Kur Jus ploja.gif ????</p>
<p>Mute,a gyva?</p>
<p>Wixxxx,kur mano treniruote?</p>
<p>Jurgiskio nieko neklausiu,tegu skrunda biggrin.gif</p>
<p>O Rebutia kur?Ar tik neturi kokiu reikalu su bulkom? tongue.gif</p>

Tai, kad as jau nebesuprantu kiek tu dienu sportavai ir kuria tau diena rasyti unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Tai kaip suprantu savaitgalis visoms griesnas nusimato cool.gif As tai siandien truputi nusidejau.MB kursenu vyniotinio su sakociu parvilko,vakar atsilaikiau,o siandien pora riekuciu vyniotinio sunaikinau ax.gif Pikciausia,kad manes prase,jog nepripirkciau ir neprikepciau jam visokiu sausaineliu,pyrageliu,o va pats ka daro mad.gif
Ryt bandysiu susiimt ,baisiai noriu priartet prie 69,9 bigsmile.gif Negaliu vis pasiduot silpnybem schmoll.gif
Ryt leksiu i soda,siandien niekur nevaziavau tai va kas ir nutiko ax.gif O kai dirbi nesigalvoja apie saldytuve tupincias,,gresmes'' tongue.gif
Oneiga,tai vel prie ezeriuko lekiat? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rebutia @ 2018 08 03, 18:04)
<p>Laba,</p><p></p><p>niekur nedinagu smile.gif Per pietus turėjau romaną su hesburgeriu biggrin.gif Kaip gerai buvo biggrin.gif Ruošiuosi savaitgaliauti smile.gif be dietų smile.gif</p>

Ir kaip jums su Oneiga tie hesburgeriai patinka blink.gif Kazkaip man tie greitamaisciai nekabina,va ledai wub.gif ...nu zodziu baigiam ,einu rimtet biggrin.gif
Atsakyti