Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Itariu,kad mano svarstykles grybauja,nes ir leda suvalgiau ir surio su duona ,dar tie blynai vakare ir minusas.Nors ,kai stresuoju,visada svoris pakrenta ,tai gal ir del to. Prisiskyniau pomidoru,einu sulciu spaust.

Jurgiski,gero poilsio Tau.Nenuvargink vyro labai su tuo atnesk paduok :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 31 liepos 2018 - 14:53

Laba diena,

-200g. 

Šiandien pusryčiams šilauogių šiek tiek ir kriaušė, pietums - 2 kalakutienos kotletukai ir pomidorai bei grybų sriuba iš kiniečių, vakarienei silkė, dar galvoju apie mocarelą :)

Noriu šviežių bulvių, jaučiu ryt pietums bus :)

Žinau, kad nieko bendro su šia dieta, bet ne vienai svorį mesti smagiau :) tai aš pabūsiu, kol grįšiu pas kiaušinius :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 31 liepos 2018 - 18:08
QUOTE(Oneiga @ 2018 07 30, 11:53)
<p> lotuliukas.gif kepeneles, tai suprantu, nu bet 6 porcijos ledu umn.gif Kaip? bigsmile.gif</p>
<p>Wixxxx,gal pradet viska is naujo, nes tris dienas nieko nedariau?</p>

Gali biggrin.gif jei tik noro yra ;)
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2018 07 30, 21:57)
Kur visos dingot blink.gif Jurgiskis aisku,kad atostogas pradejo,o visos kitos kur?Oneiga turbut su wixxxx sportuoja,o gal po balas sokineja  tongue.gif
As siandien namie ,,padirbejau'',-vakarienei +ketvirtis+3 mazos bulvytes+2persikai+3pomidoriukai+balinta kava.Nezinau ar nors kiek minuso ryt bus,kad tik ne pliuso sulaukciau unsure.gif

Po kokias balas, pas mus niekada nelyja, jau neatsimenu kada lietu maciau biggrin.gif
As tai vis lakstau po darbo su reikalais del buto, siandien buvau vieno apziureti, vakar irgi, zodziu, yra ka veikt wub.gif
Atsakyti

Rebutia ,aisku,kad negali iseit :D Neisleidziam :P

Mute ,ar prie puodu,ar vel su medziais kariauji?

Wixxxx,ar radai kas tiktu ir patiktu?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 07 31, 23:13)
<p>Wixxxx,ar radai kas tiktu ir patiktu?</p>

Radau, gale miesto, labai sviesus ir jaukus butas, remonto aisku reikia, bet nelabai brangiai ir nori, plius mokykla uz gatves, maniskis siemet eis i pirma klase, bet va, vyrui nepatinka verysad.gif o tas kur patinka vyrui, man nelabai, mazas labai, mazai erdves, ir per brangus, aisku remonto ten beveik nereikia, ale nelimpa man, bet mazai ka mano balsas reiskia, tai zodziu, jauciu tuoj bus nei svajoniu buto nei pinigu, teks gyvent kaip vyras pasakys, liudna kazkiek verysad.gif
Atsakyti

Labas rytas,

-200 g :)

Atsakyti
Labas rytas,+100g mad.gif ,o vakar vakarienes atsisakiau.Nu zodziu....
Wixxxx,nepasiduok vien vyro nuomonei! Vistik butas tusi buti seimos namai,o ne vien vyto...patogumas pirmoje vietoje.Nebent tas kur vyrui patinka turi geresne isliekamaja verte,t.y. senamiestis,tokie butai stipriai niekad nepigs mirksiukas.gif
Zodziu reikia susedus visiems trims labai rimtai padiskutuot,sudeliot visus pliusus ir minusus.Arba ieskot varianto kuris visus tenkins smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 01 rugpjūčio 2018 - 09:31

Sveikos,

siandien 0.Vakar velai vakare vaisiu su jogurtu prisveiciau.

Wixxxx,isivaizduoju,kaip sunku.Man irgi idomu kodel vyras nenori erdvesnio buto?Itariu ,tingi remonta daryt :D Eina sau,kaip man nepatinka,kai reikia gincytis,irodinet,motyvuot.Tuoj pakeliu balsa,arba apsibliaunu,nes nu kaip cia gali but neaisku,kad as teisi :D

Jurgiskis skrudina sonus,gainioja vyra ir net pasilabint neuzeina :P

Atsakyti
Jurgiskiui juk reikia atsipalaiduoti,nuo musu pailseti mirksiukas.gif
Oneiga,nu betvarke,totali neteisybe blink.gif Kodel Tau taip nelimpa svoris,a?
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2018 08 01, 10:31)
Labas rytas,+100g mad.gif ,o vakar vakarienes atsisakiau.Nu zodziu....

Mute, neliudek, man visa savaite svoris ne krust, dar priaugau 100 gramu, taip ir stovi vietoje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Oneiga @ 2018 08 01, 14:54)
<p>Sveikos,</p>
<p>siandien 0.Vakar velai vakare vaisiu su jogurtu prisveiciau.</p>
<p>Wixxxx,isivaizduoju,kaip sunku.Man irgi idomu kodel vyras nenori erdvesnio buto?Itariu ,tingi remonta daryt biggrin.gif Eina sau,kaip man nepatinka,kai reikia gincytis,irodinet,motyvuot.Tuoj pakeliu balsa,arba apsibliaunu,nes nu kaip cia gali but neaisku,kad as teisi biggrin.gif</p>
<p>Jurgiskis skrudina sonus,gainioja vyra ir net pasilabint neuzeina tongue.gif</p>

Oneiga, nepamirsk sportuot, ar darei pratimus siandien? rolleyes.gif
Atsakyti

Uoj,nesibark,einu daryt :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 08 01, 21:35)
<p>Uoj,nesibark,einu daryt biggrin.gif</p>

Saunuole 4u.gif
Atsakyti