Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laukiu rytojaus svarstykliu nuosprendzio,gal pasigailes ax.gif Vistik is peties padirbejau,t.y.pasportavau tongue.gif
Pasikepiau vakarienei pora kiausiniu,pietums ju nevalgiau,kazkaip nebuvo tiek apetito,daugoka maisto pasirode.Tad pietums buvo tik kava su suriu,suris tai visas suejo(varskes su kmynais,,Zagares'').Ledu siandien nevalgiau.Na va.pries miega prisidaviau,kaip visada ispazintis atlikta-galiu ramiai eit miegot tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,kur visos blink.gif Pas mane 0,maza miego,pilnatis,vakarykstes slyvos...zodziu sunkiai sia savaite svoris tirpsta,kitavertus gerai,kad neauga biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas, o pasirodo siandien penktadienis, o ne sestadienis :) tai vat, kaip supratot ant svarstykliu jau nebebuvo laiko lipti :D kazkokia issibalansavus, kaip cia i rankas save suimti, nebezinau :huh2:

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2018 07 27, 10:45)
<p>Labas rytas, o pasirodo siandien penktadienis, o ne sestadienis smile.gif tai vat, kaip supratot ant svarstykliu jau nebebuvo laiko lipti biggrin.gif kazkokia issibalansavus, kaip cia i rankas save suimti, nebezinau huh.gif</p>

Lauki uztemimo biggrin.gif O as matai laukiu Taves mirksiukas.gif
Oneiga pabego,minusuoja issijuosus...jau visa liekna gazele ,o dar presa uzvarys,-zodziu sukudo !
Atsakyti

Nepabegau.Kaip as be jusu :D Prisipliusavau 700g :unsure: , kad is chebros neismestumet :D Lakstau su darbais,valgau nakti, tai ir rezultatas toks.

Kada prie juros isleki? Vel pabuk ir uz mane, nes be rugpjucio nieko gero man nenusimato.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 07 27, 12:23)
<p>Nepabegau.Kaip as be jusu biggrin.gif Prisipliusavau 700g unsure.gif , kad is chebros neismestumet biggrin.gif Lakstau su darbais,valgau nakti, tai ir rezultatas toks.</p><p>Kada prie juros isleki? Vel pabuk ir uz mane, nes be rugpjucio nieko gero man nenusimato.</p>

Mastau vykt kai visos didziosios sventes ten asibaigs,o tai sirsalyne man nepatinka,noris ramybes.Tai va,gal iki tol ir pati prie juros sulakstysi mirksiukas.gif Dabar del PABEGIMO:tai kaip nepabegai,taigi i 70 nepareini-PABEGAI!!! tongue.gif O del ismetimo mes taigi nesimetome biggrin.gif Kaip cia mes vienos be kitu ax.gif Sedziu sode,paskutinem laisvom minutem dziaugiuosi,niekas galvos nekvarsina,ka noriu kada noriu...baigsis mano katino dienos.Seimos generolas grizta biggrin.gif Issikepiau didele dorada folijoj zarijose,suraiciau kaip niekur nieko,kavytes dviguba porcija uzsiplikiau,gurksnoju pavesyje kojas ant stalo susikelus vacation1.gif Pries pietus Rimi ledu skyriu patikrinau,atsukapsciau paslepta viena vieninteli vanilini klasikos leda,nusipirkau ir be sazines grauzaties suraiciau.Reikejo paguodos,buvau sukneliu ilindud paieskot,pasimatavau...turbut ir taip supratot,kad veidrodziai drabuziu skyriuose neteisingi,grisiu su jais pasiaiskinti kai 10 kg nupurtysiu.Na va kiek pripyliau,einu dirbtpradet... biggrin.gif
Atsakyti

Megaukis,kol gali.As tokiu katino dienu neturiu :D Maniskis visada prie vietos. Kaip galva skauda,sakes.Jei ilgiau nepasirodysiu,zinokit,uzverciau kanopas :unsure:

Kas del sukneliu,tai pernai audime nusipirkau tokia maiso tormos,dar sportbacius prigriebiau( nu as gi paaugle turiu :D ),tai dar ir siemet neatsidziaugiu.Cia as apie kasdienines kalbu.Pabandyk ten paziuret,jei ne puosnios ieskai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 27 liepos 2018 - 17:45
Oneiga, ryt laisvadienis nuo sporto biggrin.gif
Atsakyti

:yahoo: iseigine!!!!

Vakarienei buvo desreles su bulvem.Geda,nu bet ka dabar daryt :ax:

Atsakyti
Oneiga,itariu,kad kazka i migrena panasaus isgyvenai mirksiukas.gif oi tas menulis kaip Tave veikia tongue.gif Begedis nepasirode,et tie debesys ax.gif
Isskyrus leda,pora slyvu ir 1 obuoliuka mazyti nieko griesno nebesuvalgiau.Tikiuosi bent mazo minuso tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas, pagaliau pirmas sios savaites minusas, -600 g biggrin.gif gal is tikruju menulis mane veike biggrin.gif pagaliau pirmadieni varom prie juros, aisku turejau jau buti kaip gazele, bet gavosi kaip visada lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Pas mane 0 .Mirkau kojas ezere.Ryt bus + :rolleyes: 

Jurgiski, ramiai varyk,grazios mes ir su lasiakais :D​ Buvau Druskininkuose, oi kiek visko pamaciau ir taip isdrasejau, kad per visas tas triubas perejau.

Atsakyti