Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sportininkes biggrin.gif reiketu ir man pakrutint raumenus,ar kas ten is ju like tongue.gif
Siandien sokau aplik kriause-skyniau su skyniku (ilga lazda su nupjautu bambaliu),taip prisportavau,kad ux...ir dar aplink slyva sokau ir obuoliukai keli pasimaise kelyje-zodziu uzkandos buvo sociai.Kaip dar po viso to ramu pilve blink.gif
Katik pasikepiau pora kiausiniu,isgeriu metu su melisom arbatos ir bandysiu link lovos tipent.Sversiuos rytoj ir siandien,kad ir kaip baisu pliusa pamatyt-as drasi didis.gif
Ai dar,-leda suvalgiau po pietu ax.gif Va,dabar jau visa ispazintis atlikta tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(jurgiskis @ 2018 07 25, 23:36)
<p>O as ka tik arbuzo privalgiau, jauciu vel ryt visa sutinus busiu smile.gif</p>

As nebeperku arbuzu,laukiu kada maniskiai sunoks rolleyes.gif Idomu koks skonis bus.Jei geras tai kitais metais vel sodinsiu,dar svajoju lauke lietuvisku pasisodint,va tik seklu reikia susiveikt.Sodininke as didzioji biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

kur visos dingusios?

-600g.Einu gert dar vieno puodo kavos.Silpna kazko,net saule nebedziugina :unsure:

Atsakyti

Labas rytas, pas mane 0. Visai išsibalansavus, jau turbut isijautus i atostogas, kurios nuo pirmadienio :D tik tai ir dziugina :D o va svoris tai i ne vilti varo :(

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 07 26, 11:56)
<p>Sveikos,</p>
<p>kur visos dingusios?</p>
<p>-600g.Einu gert dar vieno puodo kavos.Silpna kazko,net saule nebedziugina unsure.gif</p>

Nu kazkaip negerai cia pas Tave minusuojasi,neturetu taip stipriai svoris krist,kiba nebevalgai visai blink.gif Gal jau sustok mirksiukas.gif Ne kavos ,o vandens pagerk,skysciu jauciu,kad netekai.Musu amziuje nereikia taip dziovintis-odai kapiec bus.Ir aplamai,-juk zadejai palaukt manes,NETVARKA!!!
Jurgiski,prasau tik,dar ir Tu nepraskysk!Kas cia per depresines nuotaikos,greitai visos isisiepiam iki ausu biggrin.gif
-200g,pagaliau 75,8kg.Kaip butu gerai kita savaite pradet su 74 rolleyes.gif Pasvajojau tongue.gif
Su tokiu letu metimu nors 75 pasiekt jau rezultatas geras butu smile.gif
Atsakyti

-200g,pagaliau 75,8kg.Kaip butu gerai kita savaite pradet su 74 rolleyes.gifPasvajojau tongue.gif
Su tokiu letu metimu nors 75 pasiekt jau rezultatas geras butu smile.gif

Va pas mane sestadieni ryte buvo toks svoris, bet sugebejau viska sugadinti, is kur cia ta nuotaika bus, dabar svajoju su 77 savaite pradet. O tu saunuole, Mute, cia tau :4u:  :birthday2:​ 

Atsakyti
Aciu aciuks.gif Nenusimink,pasivysi dar mane mirksiukas.gif Man taip pat ant nosies trumpos atostogos prie juros nusimato,o ir su MB.Labai bijau,kad mano dietos pasibaigs.Bus pradeta bambet,kad atostogos ir jose negali buti dietu unsure.gif As visvien bandysiu kaip nors issisukt ir baisiai nenusidet,bandysiu is viso uzsispyrimo tongue.gif Jei saziningai nelabai laukiu as ju ax.gif
Atsakyti
tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 26 liepos 2018 - 13:13
Visos saunuoles 4u.gif -400 ryte biggrin.gif
Oneiga, tu rimtai nusibadausi, man ir svaigo vakar galva, taip silpna buvo, teko pavalgyt, tai siandien lyg nieko ir apetitas sioks toks atsirado rolleyes.gif
Atsakyti

Svoris stovi. Nei pirmyn, nei atgal. Nu ir tegu stovi :D Matyt pirmos savaitės limitą išnaudojo :D Pasistengsiu labai į lankas nenuklsyt ir imsiuos antros savaitės, gal ten geriau bus :rolleyes:​ 

Tik reikės patobulint tą antrą savaitę, labai jau daug kiaušinių, man jau per daug kasdien ir pusryčiams... Šiandien visai pusryčiais nesidžiaugiau  :mmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 26 liepos 2018 - 18:24
Islipau is slyvos,pilna krepsi priskyniau ir dar kazi kiek privalgiau.Tai jau nezinau kas ryt manes laukia,labai tikiuosi,kad labai nepripliusuosiu.Dabar drypsau pavesyje ir misliju kokio dar sporto imtis😆
Atsakyti

Nebadauju as,nebadauju.Tiesiog buna situaciju,kai negaliu nieko i burna idet.Siandien jau lyg ir geriau.

Wixxxx,kas manes ryt laukia?Kiek ko daryt?

Mute,jei jau guli po slyva,tai kilok kojas :P

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 07 26, 19:32)
<p>Nebadauju as,nebadauju.Tiesiog buna situaciju,kai negaliu nieko i burna idet.Siandien jau lyg ir geriau.</p>
<p>Wixxxx,kas manes ryt laukia?Kiek ko daryt?</p>
<p>Mute,jei jau guli po slyva,tai kilok kojas tongue.gif</p>

Viskas tas pats tik pridedam skaiciu biggrin.gif
Istiestom rankom 15
Rankom uz nugaros 20
Koju pakelimu 15
Ir lenta 30 sekundziu biggrin.gif
Sekmes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2018 07 26, 19:26)
Islipau is slyvos,pilna krepsi priskyniau ir dar kazi kiek privalgiau.Tai jau nezinau kas ryt manes laukia,labai tikiuosi,kad labai nepripliusuosiu.Dabar drypsau pavesyje ir misliju kokio dar sporto imtis😆

Jei labai daug slyvu privalgei tai jauciu taves laukia tulikas ir minusas biggrin.gif o jei tik slyvas apskritai, tai minus kilogramas biggrin.gif
Atsakyti