Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Jau nebezinau kas manes neveikia :cray: Tas mano budas- pirma padaryt, paskui pagalvot...

Dek tada 50 ml acto.

Dali svogunu jau nuroviau.

Atsakyti

Wixxx,kas per issukis?Papasakok,jei galva susitvarkys,gal teks prisijungt.Noriu gi ir as to stebuklo per 15 min :D

Atsakyti
As zinok nesinervuoju, bet valgyt taip pat negaliu, siandien va pirma karta kazko i skrandi isimeciau vargais negalais unsure.gif
Na as turiu atsisiuntus programele i telefona, 30 dienu fitness chalange, treniruoju tik pilvo raumenis, nes daugiau niekur nepatize pas mane, tai va, siandien judu i antra menesi, emiau plana vidutini, tau galiu kasdien parasyt plana lengvo jei nori ;)
8 atsilenkimai istiestom rankom i prieki, bet nepilni, kad tik peciai nuo zemes pakiltu.
14 atsilenkimu rankos uz galvos, reikia jau normalu daryt, bet as neisgaliu, tai darau taip kaip pirma, kad tik peciai nuo zemes pakiltu.
6 koju pakelimai atsigulus ant zemes.
Ir paskutinis lenta, nezinau kaip paaiskint verysad.gif Susirask internete plank. 30sekundziu lengvam plane smile.gif
Tai va, siandien tuos padarai ir kruvis dideja palaipsniui, jei noresi, kasdien galesiu parasyti ka daryt toliau smile.gif nera sunkus tas lengvas planas, as dabar jau miksuosiu imsiu lengva ir vidutini smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2018 07 25, 15:17)
Ko nervuojies,negi taip stipriai artejantis uztemimas veikia blink.gif 27 D.IVYKS mirksiukas.gif

Man proto uztemimas kasdien buna, tai manes tokie dalykai nebeveikia biggrin.gif
Byski jauciuosi nusibadavusi, silpna bilekaip ryte buvo, o i maista vis tiek negaliu paziureti verysad.gif mus darbe gerai maitina, zuvi kepe siandien, ne per kur nelindo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 07 25, 16:26)
<p>Jau nebezinau kas manes neveikia cray.gif Tas mano budas- pirma padaryt, paskui pagalvot...</p>
<p>Dek tada 50 ml acto.</p>
<p>Dali svogunu jau nuroviau.</p>

Tai jau tikrai,kad menulio uztemima jauti:). Jei jau svogunus rauni tai ir as pulsiu raut:)))guliu sode,kava gurksnoju,laukiu kol slyvos suveiks...karsta ziauriai,tingiu ka ir bedaryt
Atsakyti

Jau padariau.Baisiausias dalykas - lenta :D Rasyk.Busi mano trenere :4u: Peciai nuo zemes dar atsiplesia,bet kad atsisesciau su rankomis uz galvos,tai tik sapne :D

Mute,prisijunk.Mesk katina nuo pilvo ir gulk atsilenkimu daryt :D Galesi per jubilieju nuoga bamba demonstruot.As irgi tam ruosiuosi :P

Atsakyti

Tai jau tikrai,kad menulio uztemima jauti:). Jei jau svogunus rauni tai ir as pulsiu raut:)))guliu sode,kava gurksnoju,laukiu kol slyvos suveiks...karsta ziauriai,tingiu ka ir bedaryt

Neseniai is darbu parlekiau.I veidrodi zvilgtelejau,net atsokau.Akys - tik plyseliai.Namiskiai pakraupe.Didelius dalykus imu ir sutvarkau,bet va smulkmenos mane uzmusa.

O Tu ,matyt,tas zmogus,kuriam ant peties daug kas paverkia?Kazkodel taip atrodo.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 07 25, 18:19)
<p>Jau padariau.Baisiausias dalykas - lenta biggrin.gif Rasyk.Busi mano trenere 4u.gif Peciai nuo zemes dar atsiplesia,bet kad atsisesciau su rankomis uz galvos,tai tik sapne biggrin.gif</p>
<p>Mute,prisijunk.Mesk katina nuo pilvo ir gulk atsilenkimu daryt biggrin.gif Galesi per jubilieju nuoga bamba demonstruot.As irgi tam ruosiuosi tongue.gif</p>

Valio, bus su kuo sportuoti 4u.gif butinai parasysiu smile.gif nu jo, as ir nugaros nepakeliu, ale geriau gal nei nieko biggrin.gif bet jauti kaip pilvo raumenys dirba per ta lenta biggrin.gif
zodziu, rytojaus programa biggrin.gif
viskas tas pats tik skaiciai pasikeite,
Istiestom rankom atsilenkimu 12.
su rankom virs galvos 18.
koju pakelimu 12
lentos tiek pat, 30 sekundziu, sekmes wub.gif
Atsakyti

Nu ka ten pilvo :mastau: ,dreba viskas,net liezuvis :D Ir dar manau,kad dreba lasinys,o ne raumenas.Ner pas mane tokio :hihihi:

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 07 25, 18:54)
<p>Nu ka ten pilvo mastau.gif ,dreba viskas,net liezuvis biggrin.gif Ir dar manau,kad dreba lasinys,o ne raumenas.Ner pas mane tokio hihihi.gif</p>

Tai po laseku yra tas ramenys, visi raumeni turi biggrin.gif gaila neturiu fotkiu pries, koks lasekas buvo ir kas dabar liko, butu gera motyvacija biggrin.gif
Atsakyti

O tai kiek laiko taip sportuoji?Pastoviai?As gi megeja pradet ir neilgai trukus mest.Tai vargiai tas raumenas is po lasinio islys :rolleyes:

Tikrai gaila.Rodyk raumenus tada.Gal supavydesin ir rimtai imsimes sporto :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 25 liepos 2018 - 20:07
QUOTE(Oneiga @ 2018 07 25, 21:05)
<p>O tai kiek laiko taip sportuoji?Pastoviai?As gi megeja pradet ir neilgai trukus mest.Tai vargiai tas raumenas is po lasinio islys rolleyes.gif</p>
<p>Tikrai gaila.Rodyk raumenus tada.Gal supavydesin ir rimtai imsimes sporto biggrin.gif</p>

Nera dar raumenu, bet teslos jau daug maziau biggrin.gif neilgai dar, va pirma 30 dienu issuki baigiau biggrin.gif bet kaip ir sakiau, as labai daug kaloriju darbe sudeginu, lakstau ir lakstau, siandien 14 kilometru nuejau unsure.gif
ryt nesisversiu, bo prisivalgiau pieno su dripsniais, nieko gero nelauk biggrin.gif
Atsakyti

O as ka tik arbuzo privalgiau, jauciu vel ryt visa sutinus busiu :)

Atsakyti