Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Rebutia @ 2018 07 24, 21:08)
<p>Aš tai galvoju, kad kartais gerai nutrūkt nuo grandinės biggrin.gif kelias dienas paturėt atostogų, pavalgyt, ko labai labai nori, o tada galima toliau kankintis biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>Aš svajoju jau ir apie rugsėjo tumpas atostogas ir apie lapkričio ilgas biggrin.gif jau žinau dabar, ko noriu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif</p>

As vienai dienai buvau nutrukus, kai uzaugo kilogramas atgal, nebereikejo nutrukineti, o kpl as dar tuo kilogramu atsikraciau, siaubas smile.gif
Picu pas mus namie niekas nevalgo, pomidoru padazo beveik irgi, tai ne beda, sveikuoliu seimynele, jokio grieko nerastumet, tik ledu ir tie visi vaisiniu sulciu, zodziu biggrin.gif
As nenoriu jokiu grieku, noriu svorio numesti biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif va kaip Tau gerai thumbup.gif Pas mane taip pat viskas kas griesna sunaikinta,..nors pala-uogienes gi nebus jau dietiskas produktas tongue.gif O ju turiu.Prisiminiau,kai nieko skanaus nebeturejau issitraukiau puslitriuka trintu braskiu su cukrumi ir vietoj ledu suraiciau per pora kartu ax.gif
Patiko fraze,, As nenoriu jokiu grieku, noriu svorio numesti'' clap_1.gif
Papildyta:
Oneiga,ar tik ko uz zando neuzsikisai ,kur dingai,kaip ten tie agurkai,kiek ju jau priruosei? mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš tai noriu ir svorio numest ir griekų :D O labiausiai tai noriu išmokti sveikai maitintis :)

va numečiau 700 g, žiūriu į veidrodį ir galvoju :D nu, jazau, kokia aš graži :D o dar po 700g, būsiu nuostabi :D

Aj nors, kad ir ką mokėčiau, vis tiek šviežių naminių pomidorų, agurkų ir svūgūnų mišrainės su grietine neatsisakysiu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 24 liepos 2018 - 21:34
Tai taip nebuna, arba groziesi atvaizdu veidrodyje, arba groziesi vaizdu bliude, vienas is dvieju biggrin.gif
Tai va mergaites, ryt pradedu nauja 30 dienu fitneso issuki, kas prisijungs? rolleyes.gif
Atsakyti

Vis tiek aš tikiu, kad galima džiaugtis abiem :) 

Atsakyti
As jau fitnesuoju sode tongue.gif cia toks mano pasiteisinimas tongue.gif O kas liecia darzoves su grietine tai anoks cia griekas.As sioj dietoj jau jas sau leidziu ax.gif O dar jei gaunu kur namines grietines tai is viso niam wub.gif
O sportuot gal pradesiu kai 69 sversiu ax.gif Nors va uzpakaliukui tai vertetu demesio skirt,jis labiausia kusta unsure.gif Vis pamirstu pritupimus daryt.
Atsakyti

:angel_sadangel: griztu po komandiruotes ir su didziuliu pliusu, zodziu vel viskas is naujo :oh: o jau taip neblogai buvo po tu dvieju savaiciu, viskas ir as noriu buti grazi :)

Mute, tikiuosi labai toli nepabegai nuo manes :mirksiukas:

Atsakyti

Sveikos,

-600g :)

Atsakyti
Laba smile.gif 0,Jurgiski,nepabegau,laukiu,o tai Oneiga cia taip nedraugiskai i prieki bega tongue.gif
Ir ko taip svori mest pradejo blink.gif
Atsakyti
..atidariau stiklaini agurku,paragavau-rugstus unsure.gif Nezinau kiek bandymu teks atlikt,kad atgaminciau mamos agurkeliu recepta ax.gif
Atsakyti

Maniskis receptas per rugstus?

Nervuojuos.Net nezinau ar pagristai, o valgyt negaliu.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 07 25, 14:58)
<p>Maniskis receptas per rugstus?</p>
<p>Nervuojuos.Net nezinau ar pagristai, o valgyt negaliu.</p>

As dejau obuoliu acto ir truputi daugiau,mat 6%.Bandysiu siandien su mazesniu kiekiu acto ir su paprastu.Kiek prisimenu,mama matuodavo saukstais...
Ko nervuojies,negi taip stipriai artejantis uztemimas veikia blink.gif 27 D.IVYKS mirksiukas.gif

Oagurkeliai tai labai traskus smile.gif ir labai rugstus tongue.gif
Papildyta:
Lekiu i soda,reikia derliu nusirinkti.O svogunu dar nerauni? mirksiukas.gif As jau gundaus,laukiu kol lietaus nebeprognozuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 25 liepos 2018 - 14:07