Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

O tai kaip orkaitej,prasau placiau ax.gif Visai neblogai butu ziemai pasidziovinus.O ar visos pomidoru rusys tinkamos dziovinimui?
Atsakyti

Aš džiovinu visokius :D ir geltonus (tik spalva nepatraukli lieka, ir juoduosius)... labai labai ant žemos temp (kokių 50), kad vos rusentų (pas mane dujinė), įikišus šakutę, kad tarpas gautųsi ir drėgmė eitų lauk.. aišku aš padžiovinu kokias 5 val, tada nakčiai išjungiu, kitą dieną grįžus ioš darbo vėl įjungiu... bet kai jie pradeda trauktis, būna, kad aš juos pastumdau ir naujų dadedu :) aišku pabarsatu druską, raudonėliais, truutį aliejum pašlakstau...

Galima ir iki visiško sudžiuvimo taip džiovinti, kad būtų vietoj pakramstukų žiemą :)

Bet aš dedu į aliejų, kai dar šiek tiek minkštoki (dar pridedu česnakų, rozmarino). 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 24 liepos 2018 - 17:49
..niekas nesidaro,pavakarieniavau kaip niekad anksti,kate uzsilipus minko mane,-tingiu kapitaliai...
Kaip save prisivertus ka nors naudingo nuveikt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rebutia @ 2018 07 24, 18:48)
<p>Aš džiovinu visokius biggrin.gif ir geltonus (tik spalva nepatraukli lieka, ir juoduosius)... labai labai ant žemos temp (kokių 50), kad vos rusentų (pas mane dujinė), įikišus šakutę, kad tarpas gautųsi ir drėgmė eitų lauk.. aišku aš padžiovinu kokias 5 val, tada nakčiai išjungiu, kitą dieną grįžus ioš darbo vėl įjungiu... bet kai jie pradeda trauktis, būna, kad aš juos pastumdau ir naujų dadedu smile.gif aišku pabarsatu druską, raudonėliais, truutį aliejum pašlakstau...</p>
<p>Galima ir iki visiško sudžiuvimo taip džiovinti, kad būtų vietoj pakramstukų žiemą smile.gif</p>
<p>Bet aš dedu į aliejų, kai dar šiek tiek minkštoki (dar pridedu česnakų, rozmarino). </p>

Kaip skaniai nuskambejo,net pakvipo-laki ta mano vaizduote biggrin.gif Bet va,kai taip karsta ,kaip nesinoris orkaites kaitint...Skersveji namie pasidariau ir lepateju...
O tai tuos pomidorus didelius irgi dziovini,juos pjaustai?Ar tik mazesnius?
Atsakyti

Supjaustau.. mažesnius per pus, diesnius į keturias dalis, kitus ir į šešias :) Na kad gautųsi daugiau mažiau visi panašaus dydžio :) Aj nu bet mažesnius išimi anksčiau, didesnius vėliau... Gal niekad taip nebuvo, kad visus kartu išimčiau :)

Nes vienos rūšys greičiau žiūna, kitos lėčiau.. čia jau reik stebėt :)

Nors kai tokie orai, įtariu, kad otokaitoje džiūtų geriau nei orkaitėj :D :D :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 24 liepos 2018 - 18:19
Tai man tada 90 rolleyes.gif is tikro tai 35 rolleyes.gif o jus facbooke nebendraujat? ax.gif
Papildyta:
Bet tai kokios saunuoles, as tai nieko neraugiu, nevakuoju, uogieniu neverdu ir nedziovinu, pilna maxima to gerio ir laiko niekada nera ir noro nera, maitinu savo seimina ka maximoj randu biggrin.gif
Atsakyti

Aha, na bet rask tiršto pomidorų padažo, aštraus, kuris ant picų yra gėrių gėris :D

Atsakyti
As tai kuo daugiau suzinau ka mes is tu PC perkam,ju kilme ir pan. tuo labiau stengiuos pradet pati visa tai namie pasigamint ..jau nekalbu apie agurkus is kur jie atkeliave,kaip uzauginti...feeee...kol nezinojau tol pirkau.Taigis ,lietuvoj uzaugintu nerasta.Idija,Kinija..
Pora metu nebeturiu naminiu darzoviu,sulyginau skoni,naudinguma ir nutariau,kad pats laikas prisimint ko mociute su mama mokino ax.gif
Jau net ir vistas noreciau augintis,kad kiausiniai savi butu biggrin.gif Kuo tokliau tuo labiau noriu sodybos bigsmile.gif
Turiu beda,valgyt noriu..mastau ,kad gal omleta pasikept rolleyes.gif
Ir reikejo cia kazkam picas paminet....viskas einu ale pica is kiausiniu pasikept tongue.gif
Papildyta:
O kur Jurgiskis dingo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 24 liepos 2018 - 19:57

Aš jau svajoju apie picą :D va rugpjūtį turėsiu trumpas aostogas :D nuo dietų irgi :D tai pirmiausia picos norėsiu :D :D :D jau dabar svajoju kaip po trijų sav aš ją kaposiu :D :D :D

Atsakyti
As jos valgysiu kai 62kg sversiu,o tai bus oho kaip negreit blink.gif Tik 14 kg numinusuosiu biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai galvoju, kad kartais gerai nutrūkt nuo grandinės :D kelias dienas paturėt atostogų, pavalgyt, ko labai labai nori, o tada galima toliau kankintis :D

Aš svajoju jau ir apie rugsėjo tumpas atostogas ir apie lapkričio ilgas :D jau žinau dabar, ko noriu :D :D :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 24 liepos 2018 - 20:31
QUOTE(Rebutia @ 2018 07 24, 21:08)
<p>Aš tai galvoju, kad kartais gerai nutrūkt nuo grandinės biggrin.gif kelias dienas paturėt atostogų, pavalgyt, ko labai labai nori, o tada galima toliau kankintis biggrin.gif </p><p></p>

Tai va,as tai jau nebegaliu nutrukinet,visi limitai baigesi tongue.gif O dar kai taip sunkiai svoris krenta,ex tie metaisavo daro,tai tikrai gerai pagalvoji ar tikrai verta..ir nutrukstu lotuliukas.gif Tik trumpam biggrin.gif Kad ir dabar 2 vakariene ax.gif
Atsakyti

Aš ir neseniai galvojau, kai buvo kokie 25, diena dvi su mažiau maisto ir neturi kokių 2-3 kg :D o dabar diena dvi ant salotų, ir geriausiu atveju 1 kg :D

Atsakyti