Aš džiovinu visokius ir geltonus (tik spalva nepatraukli lieka, ir juoduosius)... labai labai ant žemos temp (kokių 50), kad vos rusentų (pas mane dujinė), įikišus šakutę, kad tarpas gautųsi ir drėgmė eitų lauk.. aišku aš padžiovinu kokias 5 val, tada nakčiai išjungiu, kitą dieną grįžus ioš darbo vėl įjungiu... bet kai jie pradeda trauktis, būna, kad aš juos pastumdau ir naujų dadedu
aišku pabarsatu druską, raudonėliais, truutį aliejum pašlakstau...
Galima ir iki visiško sudžiuvimo taip džiovinti, kad būtų vietoj pakramstukų žiemą
Bet aš dedu į aliejų, kai dar šiek tiek minkštoki (dar pridedu česnakų, rozmarino).
Kaip save prisivertus ka nors naudingo nuveikt

Papildyta:

<p>Galima ir iki visiško sudžiuvimo taip džiovinti, kad būtų vietoj pakramstukų žiemą

<p>Bet aš dedu į aliejų, kai dar šiek tiek minkštoki (dar pridedu česnakų, rozmarino). </p>
Kaip skaniai nuskambejo,net pakvipo-laki ta mano vaizduote

O tai tuos pomidorus didelius irgi dziovini,juos pjaustai?Ar tik mazesnius?
Supjaustau.. mažesnius per pus, diesnius į keturias dalis, kitus ir į šešias Na kad gautųsi daugiau mažiau visi panašaus dydžio
Aj nu bet mažesnius išimi anksčiau, didesnius vėliau... Gal niekad taip nebuvo, kad visus kartu išimčiau
Nes vienos rūšys greičiau žiūna, kitos lėčiau.. čia jau reik stebėt
Nors kai tokie orai, įtariu, kad otokaitoje džiūtų geriau nei orkaitėj

Papildyta:
Bet tai kokios saunuoles, as tai nieko neraugiu, nevakuoju, uogieniu neverdu ir nedziovinu, pilna maxima to gerio ir laiko niekada nera ir noro nera, maitinu savo seimina ka maximoj randu

Aha, na bet rask tiršto pomidorų padažo, aštraus, kuris ant picų yra gėrių gėris
Pora metu nebeturiu naminiu darzoviu,sulyginau skoni,naudinguma ir nutariau,kad pats laikas prisimint ko mociute su mama mokino

Jau net ir vistas noreciau augintis,kad kiausiniai savi butu

Turiu beda,valgyt noriu..mastau ,kad gal omleta pasikept

Ir reikejo cia kazkam picas paminet....viskas einu ale pica is kiausiniu pasikept

Papildyta:
O kur Jurgiskis dingo

Aš jau svajoju apie picą va rugpjūtį turėsiu trumpas aostogas
nuo dietų irgi
tai pirmiausia picos norėsiu
jau dabar svajoju kaip po trijų sav aš ją kaposiu

Aš tai galvoju, kad kartais gerai nutrūkt nuo grandinės kelias dienas paturėt atostogų, pavalgyt, ko labai labai nori, o tada galima toliau kankintis
Aš svajoju jau ir apie rugsėjo tumpas atostogas ir apie lapkričio ilgas jau žinau dabar, ko noriu

Tai va,as tai jau nebegaliu nutrukinet,visi limitai baigesi

Aš ir neseniai galvojau, kai buvo kokie 25, diena dvi su mažiau maisto ir neturi kokių 2-3 kg o dabar diena dvi ant salotų, ir geriausiu atveju 1 kg