Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

..viskas,pasizaidziau,dabar liks paragauti .Pora agurkeliu netilpo,tai uzpyliau marinatu,bus degustacijai smile.gif O ar gerai laikosi?Taip tai labai greitai ir nesunkiai taip vakuojasi ax.gif Va tik ipusejus procesui pamaciau,kad paprasto acto neturiu,tai teko obuoliu acta naudot,jo didesni kieki dejau.Baigiu gert metu arbata ir i lova.
Tik dabar pamaciau kiek valandu,nu as ir naktibalda rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 24 liepos 2018 - 00:13

Labas rytas,

ai,Mute,baisaus nieko nenutiko.Tiesiog reikejo priimt sprendima susijusi su dukra.Priemiau.Va tada ir prasidejo...Gal reikejo kitaip,gal is vis nereikejo,kaip bus,kaip nebus...Naktis bemiege,visa uztinus.Nu tikrai kad reik ir paciuzas ir slides atimt :D

O kaip pas Tave taip gavosi,kad tiek laiko nieko  nemarinavai?Cia staiga uzsimanei seimininkaut,ar kaip? :P

As kapus turiu jau keli metai,tai kazkaip vis ramiau tas lankymas praeina.Tau viskas 

nesena,ar irgi skysta,kaip as?Tik neuzpyk :4u:

Neprisimenu ar klausiau,o Tu sode namuko neturi,kad galetum pernakvot?Nereiketu lakstyt su tais agurkais naktimis.

Pas mane lynoja.Nuotaika zemiau plintuso :huh2:

-100g.Nekrenta lasiniai,gyvates.

Atsakyti
Sveikos, 68.7 siai dienai, jau net nezinau kiek gramu minus, nes ne kasdien sveriuosi, -400 berods smile.gif
Oneiga, o koks tavo ugis? mano 165, tai as su dabartiniu savo svoriu nebesijauciu burbule, o tu tai jauciu dar graziau atrodai smile.gif
Atsakyti

Nea,graziai neatrodau.Pas mane visi lasiniai ant pilvo.Nukrito nuo visur,o tas kasikas vis tiek kabo.Reik gal pasportuot,bet ka jau cia tokiam amziui beislausi :D O kad taip kas nuo pilvo ant veidelio tuos lasinius perkeltu,tai jau buciau mise su 164 cm ugiu :D

Atsakyti
-500g. smile.gif
Oneiga,kapelius jau labai seniai turiu,tik anksciau ne vienai juos tekdavo lankyt verysad.gif
Skystalas as sklystalas,ko cia pykti mirksiukas.gif Kai mamos nebeliko kazkokio saugumo nebeliko(((Va ji man ir privakuodavo, ir priraugindavo visko,o as nosi raitydavau,kad nereikia ir pan.....va ir vel praskydau...
Viskas,nusiraminu ir einu kavos plikytis,-per pusrycius kazkaip nespejau isgert.
O kas del dukros,tai labai suprantu Tave...nelengva ta mamu dalia,-mazi vaikai mazi vargai,o uzauga ir nebezinai kaip geriau pasielgt,ka patart....as jau ne viena leda apsiraminimui suraicius ta proga tongue.gif Svarbiausia kad sveikos merginos butu,o visa kita jau ju gyvenimas,mes kad ir kaip noretumem nepakoreguosim ax.gif nors kartais ui kaip norisi....
Oneiga,sakai negraziai sau atrodai blink.gif Tai pasiimk ankstesnes storos nuotraukas ir sulygink!Gautum niuksa uz saves izeidinejima biggrin.gif

Wixxxx,koks grazus Tavo skaiciukas bigsmile.gif kada as iki tokio dasigausiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 24 liepos 2018 - 11:48
QUOTE(Oneiga @ 2018 07 24, 12:04)
<p>Nea,graziai neatrodau.Pas mane visi lasiniai ant pilvo.Nukrito nuo visur,o tas kasikas vis tiek kabo.Reik gal pasportuot,bet ka jau cia tokiam amziui beislausi biggrin.gif O kad taip kas nuo pilvo ant veidelio tuos lasinius perkeltu,tai jau buciau mise su 164 cm ugiu biggrin.gif</p>

Tai kiek jau tau tu metu, koki 80? unsure.gif reik tik noro, 15 minuciu perd diena gali stebukla padaryti smile.gif na man lengviau, mano darbas fizinis, as daug vaikstau, kilnoju sunkiai, darbe daug kaloriju palieku, dar namie pasportuoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2018 07 24, 12:34)
-500g. smile.gif

Wixxxx,koks grazus Tavo skaiciukas bigsmile.gif kada as iki tokio dasigausiu rolleyes.gif

Saunuole smile.gif
Grazus kol karsciai, nes valgau kaip zvirblis, norisi tik gerti daug, ir per iseigines daug lakstymo buvo, norim buta isigyti didesni, tai visoks popierizmas biggrin.gif bet vaikas auga, o mes vieno kambario bute tupim, reik daugiau erdves, tikiuosi viskas pavyks sauniai.
Atsakyti
Malonus rupesteliai wub.gif ir vaikas dar mazas wub.gif Kiek visko daryciau kitaip rolleyes.gif
Dabar belieka ziuret ka darau cia ir dabar ir bandyt nesuklyst ax.gif
Einu sutarsysiu ketvirciuka su pomidoru ir leksiu i darzus pasikapstyt ,oras labai tinkamas,nekarsta smile.gif

Atsakyti

Wixxxx,neatspejai,man 79 :D  :P

Mute,paaugle ji pas mane :wub: Sunus patarimo ir pritarimo retai bepraso.O pas ja noru,svajoniu,tikslu,tai nors vezimu vezk.

Vel stoviu prie agurku.Dar laukia pomidorai.Dziovinsiu.

Atsakyti
Tai tada Tau gerai,manoji jau senokai nebepaaugle,tik va kartais rodos ,kad is to amziaus neisaugo..Tada pas Tave dar viskas priesaky biggrin.gif
O kaip pomidorus dziovini?Kiba dziovykle turi?
As siandien sumasciau,kad tingiu i soda vaziuot tongue.gif Bandysiu namie apsikuopt,grindys prasosi plaunamos,dulkiu visur is kazkur atsirado tongue.gif Zodziu siandien tingiu biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

antrą kartą tą pačią savaitę kartoti lengviau :D ne be taip visko norisi :) Šiandien nesisvėriau, rytoj bus matyt... 

Klausimas ne man, bet įkišiu trigrašį.... Aš pomidorus džiovinu orkaitėj, ir be džiovyklės išsiverčiu :) 

Atsakyti

Tai yra pas mane irgi kas teoriskai is paauglystes isaugo seniai,bet va praktiskai nelabai :D O dukra tai lengva paaugle ( beldziu i medi ir tris kart spjaunu per peti) :D ,bet vis tiek randu ko panikuot. O Taviske kartu gyvena,ar jau atskirai? Mano namai irgi baisus,bet sedziu kieme,kojas ant stalo susikelus ir nesitvarkau. Aha,turiu elektrine dziovykle.Pomidorai jau dziuna.

Rebutia,a ko nesisveri?Bijai :P ?As  ipratau kas ryt svertis ir neisivaizduoju kitaip :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 24 liepos 2018 - 17:19

Šiandien pramiegojau, tai jau ne svėrimasis galvoj buvo, o jei šiand tulike nepasėdėsiu, tai ko ten svertis :D :D :D pasisversiu, kai uogų pavalgysiu :D ar kriaušių :D :D :D

Atsakyti