Tik dabar pamaciau kiek valandu,nu as ir naktibalda

Labas rytas,
ai,Mute,baisaus nieko nenutiko.Tiesiog reikejo priimt sprendima susijusi su dukra.Priemiau.Va tada ir prasidejo...Gal reikejo kitaip,gal is vis nereikejo,kaip bus,kaip nebus...Naktis bemiege,visa uztinus.Nu tikrai kad reik ir paciuzas ir slides atimt
O kaip pas Tave taip gavosi,kad tiek laiko nieko nemarinavai?Cia staiga uzsimanei seimininkaut,ar kaip?
As kapus turiu jau keli metai,tai kazkaip vis ramiau tas lankymas praeina.Tau viskas
nesena,ar irgi skysta,kaip as?Tik neuzpyk
Neprisimenu ar klausiau,o Tu sode namuko neturi,kad galetum pernakvot?Nereiketu lakstyt su tais agurkais naktimis.
Pas mane lynoja.Nuotaika zemiau plintuso
-100g.Nekrenta lasiniai,gyvates.
Tai yra pas mane irgi kas teoriskai is paauglystes isaugo seniai,bet va praktiskai nelabai O dukra tai lengva paaugle ( beldziu i medi ir tris kart spjaunu per peti)
,bet vis tiek randu ko panikuot. O Taviske kartu gyvena,ar jau atskirai? Mano namai irgi baisus,bet sedziu kieme,kojas ant stalo susikelus ir nesitvarkau. Aha,turiu elektrine dziovykle.Pomidorai jau dziuna.
Rebutia,a ko nesisveri?Bijai ?As ipratau kas ryt svertis ir neisivaizduoju kitaip