Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Nezinau,raso ,kad avietine :D Dar buvo slyvu,pomidoru grietineje,namines duonos rieke ir vistienos su keliais makaronais.Skrandis nieko gero nezada :D

Atsakyti
...nu jei ryte rasi minusa...eisiu is pasiutimo ledu dezes pirkt tongue.gif
Labanakt smile.gif
Atsakyti

Labas rytas, o mano svarstykliu batareike baiges ir valioo :D o tai vakar vel nesamoniu i pilva prikisau, taip noriu trecios savaites ir vaisiu. Siandien bandysiu atsilaikyt ir ziuresiu, koks bus savaites rezultatas :hmm:

Atsakyti

Labas rytas,

Mute ,pirk puse dezes ledu - pas mane 0 :D

Jurgiski,ar buvo nors viena diena,kad nebutu minuso pas Tave?

Atsakyti
Minusas ir pas mane, valio, jaciu ne ilgam, bet as tai amzina pesimiste biggrin.gif -500.
Atsakyti
Po vakaryksciu 2 ledu -200g smile.gif Kaip noreciau antraja savaite pradet su 75,9 rolleyes.gif
Oneiga,neturi minuso,nebus ir ledu tongue.gif Bet vistik kazkodel Tau nesipliusuoja,privalgai visokio netikusio ir tikusio maisto ir nieko blink.gif Turbut MB Tau padeda kalorijas sudeginti mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wixxxx @ 2018 07 22, 09:51)
Minusas ir pas mane, valio, jaciu ne ilgam, bet as tai amzina pesimiste biggrin.gif -500.

Jei neisivaziuosi tai ilgiau kudejimo procesas tesis ir tiek mirksiukas.gif Tad nusiramink ir sekmingai toliau minusuok,o kartais ir papliusuok biggrin.gif

Jurgiski,as suprantu,-nenori manes erzinti su savo graziais skaiciukais ax.gif P avydziu 3 savaites.Kai namie jos laikaisi yra smagu.Vasara pats laikas jai wub.gif
Atsakyti

Oi, bijau, kad viska sugadinau :blink: va guliu prie ezero, o ten cipsai, kepta duona, kukuruzai su karamele, skanu :) bet pliusas bus ziaurus, nes as jei ka neleistino is kart minimum +1kg :)

Mute, itariu busi mane pralenkus :)  ir bus man ryt pirma savaite :)

Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2018 07 22, 13:08)
Papildyta:

Jei neisivaziuosi tai ilgiau kudejimo procesas tesis ir tiek mirksiukas.gif Tad nusiramink ir sekmingai toliau minusuok,o kartais ir papliusuok biggrin.gif

Nu zinok man cia buvo strioko, taip graziai tas svoris pakritoiki 69,8, taip dziugavau ir svyst uz poros dienu vel 70,8, galvojau apalpsiu biggrin.gif dabar vel pakrito iki 69,1, bet bijau, kad vel nepasikartotu tas pats unsure.gif
Mano svajone iki kitos vasaros svert 60, tik kazin ar daug sansu turiu biggrin.gif
Baikit su tais ledais, o tai ir as nesusilaikysiu biggrin.gif
Atsakyti
..siandien laukiau kol saules aktyvumas pamazes ir pratunojau namie ax.gif likau nepasportavus tongue.gif Tik keista,kad valgyt nesinori,net ledu nenoriu blink.gif
Kita savaite 2.
Atsakyti

..siandien laukiau kol saules aktyvumas pamazes ir pratunojau namie ax.giflikau nepasportavus tongue.gifTik keista,kad valgyt nesinori,net ledu nenoriu blink.gif
Kita savaite 2.

O as ir nugara nusvilau ir edu be perstojo, nezinau kas cia nutiko :hmm: imsiu vis del to 1 savaite, o taip norejo trecios, tie nelemti savaitgaliai :D 

o dabar dar ir agurkus vokuoju, ryte mama visa kibira atveze :) o tu Mute sutvarkei agurkeliusu :D​ 

Atsakyti

Labas vakaras, 

aš nusprendžiau, kad eisiu į antrą savaitę... Buvo nusidėjimų šią savaitę, o ir vakar 100 g kietojo sūrio susivalgė, ir šiandien diena ne pagal meniu, bet jaučiuosi nenusidėjusi :D Pusryčiams - kava ir vyšnios, pietums - tuno salotos, vakarienei sriuba. Kokia ten sriuba, vanduo :D :D :D burokėlių lapai, stiebeliai, rūgštynės ir kepintas svogūnas. 

Nors gal reikėtų pirmą pakartoti... Nes nemanau, kad ryt svarstklės parodys, kad kažką labai numečiau... Jaučiu ir žengsiu į antrą savaitę su tokiu pat svoriu kaip pradėjau  :unsure: Ar nebūtinai per oirmą savaitę nukrenta daug :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 22 liepos 2018 - 21:14
QUOTE(jurgiskis @ 2018 07 22, 20:47)
) o tu Mute sutvarkei agurkeliusu biggrin.gif </p>

Senokai zaidziaus su agurkais,kazkokie itartini man jie po vakavimo...jauciu,kad kazkas ten su jais negerai ax.gif Itariu,kad nebemoku marinuot ,ot dasigyvenau topsecret.gif
Kemsu zirniene ,ale skanu bigsmile.gif O taip paprastai isvirta,tik zirniai vanduo ir druska,-ir nieko netruksta smile.gif
Sekmadienis turbut pats saziningiausias is visu turetu.Beliko rytojaus rezultatu sulaukt,bus matyt ar verta taip saziningai laikytis tongue.gif
Pries nakti ,,pasportavau'',nulekiau kapu tvarkyti,laistyti.Gera darba padariau.Jau masciau,kad lietus uzeis,bet deja...pavieniai mazi laseliai nukrito ir viskas.Zodziu ryt teks kazkaip iki sodo dasigaut,reikia laistyt agurkus tongue.gif
Oneiga prisiprase karsciu,dabar turiu kentet cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Rebutia @ 2018 07 22, 22:11)
Jaučiu ir žengsiu į antrą savaitę su tokiu pat svoriu kaip pradėjau  unsure.gif Ar nebūtinai per oirmą savaitę nukrenta daug hmm.gif</p>

Tai apsisprendei,kad i 2aja?Zinai,kazkada per pirmaja labai graziai krisdavo svoris,per vaisines dienas virs kilogramo netekdavome,o dabar 500g didziausias dziugesys.Budavo,kad per pirmaja virs 3kg numesdavom,per antraja +- 2,5kg.Nors viena musu yra rekordus ir per antraja sumusus,nepamenu tiksliai kiek ,bet labai daug.
Ai ,svarbu,kad nors ir letai,bet vis tikslo link judetumem irnesakyk.gif
Siandien vel supykau,labai labai,tai manau,kad pradesiu kudet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 22 liepos 2018 - 23:00