Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas, -300g :D svarbiausia savaitgali atlaikyti ir i trecia savaite, dar ne karto nesu pasiekus :) gero visoms savaitgalio :)

Atsakyti

Sveikos,

vel -100g.Atrodo nieko labai griesno neprivalgiau.Jauciu, raumenai uzaugo nuo skraidymo ant sluotos :D

Atsakyti

Sveikos, 

-1 kg. 

Tik bendras rezultatas ne tiek džiugina... Jei ne dvi dienos po gerą pliusą, gal labiau džiaugčiausi :) Na bet negaliu skųstis, mažiukas minusas geriau nei mažiukas pliusas :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 21 liepos 2018 - 11:52
Labas,o pas mane 0 blink.gif ,nieko griesno,tik velai miegot nuejau.Kazko pastrigau,turbut skysciai susilaike,arba raumenai auga tongue.gif
Visvien liudna,vakar ledu nenusipirkau,taip grieztai save suemiau i naga ir va verysad.gif Belieka viltis,kad per savaitgali visvien kazkiek palengvesiu.Taip norejau savaite pabaigt su 75 rolleyes.gif
Papildyta:
Rebutia,cia sitiek per vakar nuridenai bigsmile.gif ot pasiseke,sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 21 liepos 2018 - 12:03

Taip per vakar, o ir diena buvo visai ne pagal planą :)

Pusryčiams - uogos, pietums zrazas ir kotletukas mažiukas + pomidorai, agurkas, vakarienei tuno salotos (ooo jau kaip skanu buvo :P​ ) ir ko nors skanaus naktipiečiams - mocarela :D

Atsakyti
Pietus suvalgyti(4 neskanus persikai),vakariene gaminasi(kepu visciuka,bus 2 dienom,gal tongue.gif )..karsta,reiketu iki sodo vakarop nulekt.Oneiga,prikvietei cia karscius,ner visai sveikatos darbuotis.Pati tai sukudus ant sluotos skraidai,va butum su ankstesniu svoriu kazi ar taip uoliai paskraidytum!!!
Dar tie visokie uztemimai veikia,svoris vietoj sirdele tabaluojas... doh.gif Na va,pabambejau,kazkiek lengviau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, saunuoles visos smile.gif o as nesisveriu is vis, kol moteriskosios dienos nepraeis ir is vis panika man svertis, jei vel pamatysiu 70 ant svarstykliu, apsiverksiu biggrin.gif
Atsakyti
Is savo patirties galiu pasakyti,kad nesisverimas daro meskos paslauga mirksiukas.gif As taip dazniausiai prisiaugindavau belekiek svorio.Kai nebijai pasisvert ir zvelgt tiesai i akis lengviau susiimt,o ir pasekmes buna lengvesnes,maziau priaugtuju tenka nukratyt mirksiukas.gif
Zinai,kad butu smagiau,Tu del saves pasisverk,gali niekam nesakyti kiek ,bet uztat zinosi padeti ir bus aisku ka toliau daryti.Turbut mes visos esame bege ir nekarta nuo svarstykliu ax.gif
Noriu leduuuu,tos dienos kazkoks prakeikimas....jauciu,kad vaziuodama iki sodo ileksiu i PC...o gal pavyks pravaziuot pro sali rolleyes.gif
Vakariene suvalgyta,ketvirciukas +sparnelis+didelis pomidoras+noriu leduuuuuu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2018 07 21, 17:54)
Is savo patirties galiu pasakyti,kad nesisverimas daro meskos paslauga mirksiukas.gif As taip dazniausiai prisiaugindavau belekiek svorio.Kai nebijai pasisvert ir zvelgt tiesai i akis lengviau susiimt,o ir pasekmes buna lengvesnes,maziau priaugtuju tenka nukratyt mirksiukas.gif
Zinai,kad butu smagiau,Tu del saves pasisverk,gali niekam nesakyti kiek ,bet uztat zinosi  padeti ir bus aisku ka toliau daryti.Turbut mes visos esame bege ir nekarta nuo svarstykliu ax.gif
Noriu leduuuu,tos dienos kazkoks prakeikimas....jauciu,kad vaziuodama iki sodo ileksiu i PC...o gal pavyks pravaziuot pro sali rolleyes.gif
Vakariene suvalgyta,ketvirciukas +sparnelis+didelis pomidoras+noriu leduuuuuu tongue.gif

As ir labai noreciau ledu rolleyes.gif man darbe kolege sake, kad nuo ledu svorio nepriaugsi, nes organizmas kol susildo leda daug energijos isnaudoja, as manau, kad tai melas biggrin.gif
Atsakyti

Jei aš labai norėčiau ledų, tai tikėčiau, kad tiesa :D :D :D 

Atsakyti

Aisku,kad ledai dietinis maistas :P  :D Dar kazkokie trapuciai apteplioti  saldzia kose - irgi dietinis maistas  :D

Ant sluotos skraidziau ne del kudumo.Isiutis mane i ora pakele :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 21 liepos 2018 - 22:40
Tai as tuos dietinius ledus(2porcijas dadu vanilinius su belgisku sokoladu) jau suskanavau ax.gif EX,labai man ju reikejo,labai labai rolleyes.gif
Parbildejau su agurkais namo,dabar suku galva kur tas gerasis mamytes receptas,nebeprisimenu kaip vakuodavom unsure.gif Nutariau kol ju nera labai daug po truputeli ruosiu atsargas ziemai tongue.gif
Oneiga,ar teisingai supratau,kad ir ledu buvo ir dar kazkokiu trapuciu su saldzia kose mirksiukas.gif Kas per kose?
Atsakyti