Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Babette @ 2017 01 26, 17:06)

Mute, laikykis, kaip driogstels svoris kuria diena! Nepaleisk vadziu.
Arba reik treciu svarstykliu  biggrin.gif

Turiu ir trecias mehanines biggrin.gif nelipau ant ju tongue.gif Vadzios uzmazgiotos-nepaleisiu ir noredama tongue.gif Iki pavasario turiu nors kiek pataisyt figura,o iki vasaros pasiekt tiksla rolleyes.gif Amen biggrin.gif
Smagios keliones 4u.gif
Jei su riebiu pliusu grisi priimsim mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif patikrinau su svoriais svarstykles,issiaiskinau kiek tiksliai sveriu ,gavosi 77,2kg
Vis dar pastigus ax.gif Gal miego stoka iakoja unsure.gif Nieko,neskubu niekur,issijudins...
Atsakyti
Sveika,
73.5 siandien buvo,bet nuo pat ryto vis sveciu turiu,tai ryt nezinau kiek pliuso bus,nes prie tuscio stalo sedet niekaip nesigauna biggrin.gif O kai ant stalo yra,tai ir i skrandi vis kas nors isoka biggrin.gif
Atsakyti
Mute,kur prapuolei? Ar gripas uzpuole, ar atostogauji nuo dietos biggrin.gif ?Pas mane atostogos iki rytdienos.Ka tik sukirtau du bulvinius blynus.Tikriausiai jau Tave aplenkiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 29, 18:56)
Mute,kur prapuolei? Ar gripas uzpuole, ar atostogauji nuo dietos biggrin.gif ?Pas mane atostogos iki rytdienos.Ka tik sukirtau du bulvinius blynus.Tikriausiai jau Tave aplenkiau ax.gif

Nepradingau smile.gif Atspejai ,atostogauju nuo dietos biggrin.gif Ryt susitinkam pirmoje savaiteje biggrin.gif
Ryte radau pliusa+1kg,supykau ir siandien paskelbiau streika-valgiau ko norejau tongue.gif Tiksliau buvom visa seima pas anyta,tai nieko neatsisakiau...antis,tortukas.
Va ir dabar mastau ka cia tokio nugriebus,jau pora bananu suraiciau,dabar i sausainius zvilgcioju rolleyes.gif Nepataisomos mes biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,viso po,,atostogu''+1,8kg.Belieka tiketis ,kad po sios n-tosios pirmosios savaites svorio reikalai issijudins. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 01 30, 10:07)
Labas rytas,viso po,,atostogu''+1,8kg.Belieka tiketis ,kad po sios n-tosios pirmosios savaites svorio reikalai issijudins. biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif oi kaip paguodei mane.As tris dienas valgiau viska, ko norejau, tai siandien pamaciau 75,6 blink.gif Vel pirma savaite,vel viskas is naujo biggrin.gif Tik dabar parlekiau ir verdu kisusinius.Bus pusryciai ir pietus viename.
Atsakyti
Siandien vel+1kg ax.gif Jauciu,kad susigrazinsiu visus numestuosius unsure.gif
Si diena manau bus nevykus-reikia visas ,,nesamones'' sunaikinti-mest lauk sazine neleidzia..
Bandysiu antroje dienos puseje surimtet,o rytoj i vezias stosiu. smile.gif
Atsakyti
Pas mane -800g,bet uz zando bulkos uzkisau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 31, 13:41)
Pas mane -800g,bet uz zando bulkos uzkisau ax.gif

As pyrago ir nemazai...kas cia Tavo bulka tongue.gif Dar prie troskinio perlinio kuskuso ,zodziu nusigriesijau juodai ax.gif
Atsakyti
Siandien pirmadienio meniu.Turiu +500g po vakar.. ax.gif Pasileidau...reikia suimt save i naga tongue.gif
Atsakyti
As turejau -900g,bet vel gimtadienis biggrin.gif ,o tai reiskia vel prislamsiu.Ir taip gyvensiu iki kovo vidurio ax.gif Atrodo,Mute,ir ant velyku grazios nebusim biggrin.gif
Atsakyti