Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Jau ko nenorėjau, tai vandens :D jau buvau išgėrusi gerą litrą ir su kiekviena stikline vis labiau norėjosi "kažko" :D :D :D

Atsakyti

Nu kokia as darbinyyyyyke siandien, sakes.Pietu beveik nevalgiau, bet jau vakarienei, tai atsakanciai priraiciau.Tiesiog issipuciau :unsure:

Mute, supratimo neturiu kas Tavo pomidorams :hmm: .O kad letai noksta, tai gal tankiai laistai juos?As nuskyniau lapus nuo apacios mazdaug iki antros kekes ir laistau kas 4-5 dienas.

Atsakyti

Klausimėlis iškilo.. O Jūs sportuojate ar tik dietinatės? :) Nes galvoju, gal aš čia viena tinginiukė... neužsiimu sportu :D Na kasdien nužingsniuoju 14-16 tūkst. žingsniukų.. būna ir tinginio dienų, tai tik kokius 10 tūkst.. O savaitgaliais, jei tingiu pajudėt ir tiek nesužingsniuoju... Bet čia jau toks normalus krūvis, kasdieninis.. Galvoju, gal ką dar užsiimti papildomai :) bet į sporto klubą, tai neee, nenoriu....  

Per pietus išeinu pasivaikščioti (retai, kada neinu), tai kokius 2-4 km nueinu ir po darbo link namų gaunasi 5-6 km... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 18 liepos 2018 - 22:19

Nu tai,zinioj,kad sportuojam :D Gi abi su Mute pomidorus ravim ir laistom :P O jei rimtai,tai tingines mes,bent jau as.Ai tiesa,gi suni vedzioju po 5km.Tai jau sportas ar dar ne? :D Va siandien nepavaiksciojau,tai taip sunku,nes skrandis pilnas pilnutelis :unsure:

O Tu tai saunuole.Nezinau ar ilgai tiek pavaiksciociau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 18 liepos 2018 - 22:43

Iš darbo namo pradėjau vaikščioti rudenį, kai prasidėjo kamščiai ir supratau, kad kelionė namo viešuoju transportu (nuo darbo iki namų durų) trunka 40-45 min, kai pareit galiu per 50 min :D Ir galva prasivėdina... O per pietus pradėjau ratus sukti, kai nusipirkau laikroduką :D toks šiek tiek spyris gavosi :) nes kol neturėjau, tai per pietus poguliuko numigdavau :D :D :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 18 liepos 2018 - 22:52

Labas rytas, -400g :) nenoriai nuo manes tas svoris krenta :)

As tai pavasari vaiksciojau is darbo link namu apie 5 km., bet dabar visai aptingau, o dar per tokius karscius, neee, palauksiu rudens ir vel varysiu, siaip tai labai gerai buvo :D

Kiek pas tave Mute :rolleyes:

Atsakyti

-200 g.

Svarbu ne + :D

Atsakyti
Labas,o pas mane maziausias minusas -100g ax.gif Bet juk minusas.Jurgiski,gali bulkute siandien prie kavos issirasyt mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Ot ir ne, pas mane 0 :unsure: Ledas griesnas pasitaike :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 07 19, 11:40)
<p>Ot ir ne, pas mane 0 unsure.gif Ledas griesnas pasitaike biggrin.gif</p>

Negriesnas, pliuso tai neprikrove mirksiukas.gif O as vakar taip ledo norejau rolleyes.gif
Apsiniauke ,jauciu lietu prisaukus busiu,o tik sausu debeseliu norejau ax.gif
Atsakyti

Labas,o pas mane maziausias minusas -100g ax.gifBet juk minusas.Jurgiski,gali bulkute siandien prie kavos issirasyt mirksiukas.gifbiggrin.gif

Pietus tvarkingi, nebuvo bandeles prie kavos, bet namuose laukia aguoninis pyragas, kurio vakar atsisakiau, nesakysiu kas ji namo partempe :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai man yra vilties,kad dasivysiu bigsmile.gif
Atsakyti