Jau ko nenorėjau, tai vandens jau buvau išgėrusi gerą litrą ir su kiekviena stikline vis labiau norėjosi "kažko"
Nu kokia as darbinyyyyyke siandien, sakes.Pietu beveik nevalgiau, bet jau vakarienei, tai atsakanciai priraiciau.Tiesiog issipuciau
Mute, supratimo neturiu kas Tavo pomidorams .O kad letai noksta, tai gal tankiai laistai juos?As nuskyniau lapus nuo apacios mazdaug iki antros kekes ir laistau kas 4-5 dienas.
Klausimėlis iškilo.. O Jūs sportuojate ar tik dietinatės? Nes galvoju, gal aš čia viena tinginiukė... neužsiimu sportu
Na kasdien nužingsniuoju 14-16 tūkst. žingsniukų.. būna ir tinginio dienų, tai tik kokius 10 tūkst.. O savaitgaliais, jei tingiu pajudėt ir tiek nesužingsniuoju... Bet čia jau toks normalus krūvis, kasdieninis.. Galvoju, gal ką dar užsiimti papildomai
bet į sporto klubą, tai neee, nenoriu....
Per pietus išeinu pasivaikščioti (retai, kada neinu), tai kokius 2-4 km nueinu ir po darbo link namų gaunasi 5-6 km...
Nu tai,zinioj,kad sportuojam Gi abi su Mute pomidorus ravim ir laistom
O jei rimtai,tai tingines mes,bent jau as.Ai tiesa,gi suni vedzioju po 5km.Tai jau sportas ar dar ne?
Va siandien nepavaiksciojau,tai taip sunku,nes skrandis pilnas pilnutelis
O Tu tai saunuole.Nezinau ar ilgai tiek pavaiksciociau.
Iš darbo namo pradėjau vaikščioti rudenį, kai prasidėjo kamščiai ir supratau, kad kelionė namo viešuoju transportu (nuo darbo iki namų durų) trunka 40-45 min, kai pareit galiu per 50 min Ir galva prasivėdina... O per pietus pradėjau ratus sukti, kai nusipirkau laikroduką
toks šiek tiek spyris gavosi
nes kol neturėjau, tai per pietus poguliuko numigdavau
Labas rytas, -400g nenoriai nuo manes tas svoris krenta
As tai pavasari vaiksciojau is darbo link namu apie 5 km., bet dabar visai aptingau, o dar per tokius karscius, neee, palauksiu rudens ir vel varysiu, siaip tai labai gerai buvo
Kiek pas tave Mute
-200 g.
Svarbu ne +

Ot ir ne, pas mane 0 Ledas griesnas pasitaike
Negriesnas, pliuso tai neprikrove

Apsiniauke ,jauciu lietu prisaukus busiu,o tik sausu debeseliu norejau

Labas,o pas mane maziausias minusas -100g
Bet juk minusas.Jurgiski,gali bulkute siandien prie kavos issirasyt
Pietus tvarkingi, nebuvo bandeles prie kavos, bet namuose laukia aguoninis pyragas, kurio vakar atsisakiau, nesakysiu kas ji namo partempe