Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Tai ka valgot visos, kad taip ramu :mirksiukas:  grizau is darbo alkana kaip zveris, suvalgiau du kiausus su bliudu agurko su pimidoru ir apelsina dar susikisau, ir vistiek mintys apie ka nors skanaus sukasi, nors tu ka :rolleyes: kaip cia atsilaikyt, nezinau......

Atsakyti
Nori savo vakariene pasidalinsiu mirksiukas.gif biggrin.gif pribaigiau 2 vakarykstes putpeles,veliau dar pasikepiau blauzdeliu mesytes su cesnaku ir svogunu laiskais.Kazkaip mazoka buvo tu saltu putpeliu rolleyes.gif
Dabar po antrosios vakarienes soti tongue.gif
Papildyta:
Mastau kaip cia ant Taves supykti ir atsikersyti,t.y. aplenkti biggrin.gif
Atsakyti

Kabinu is stiklainio uogiene.Jauciu,isprotejau :hmm: Gal norit?Uogiene avieciu.Taip sakant zaprosami do bufietu :D

Atsakyti

Mano šaltibarščiai ir žirniai po vakarienės taip nekaltai skamba :D

Atsakyti
O mano silauges is vis nieko tokio biggrin.gif ir pamatysit kas ryt bus, pas mane pliusai, pas jus minusai, garantuotai, man svoris auga vien oro ikvepus : unsure.gif
Atsakyti
Padirbejot biggrin.gif Kazkas tikrai veikia,taip norejau kazko tokio saldaus ar nezinau ko...tiesiog iki negaliu,bet susipyliau arbatos su pienu(taip sociau) ir po kurio laiko tas zveris uzmigo tongue.gif Ir labai gerai,kad saldytuve niekas nebecypia,mat nieko tinkamo cypimui nebelike hihihi.gif
Atsakyti

Labas rytas,

-800g.Jei ne ta uogiene , gal ir visas kg butu nukrites :rolleyes: 

Iskisau nosi i kiema ir ka, ogi rudeniu jau kvepia :unsure: Gal ta dregme savo daro :hmm:.Noriu karsciu be jokiu lietu.

Atsakyti

Labas rytas, as ir savo zveriuka nuraminau su puodeliu kavos su cinamonu :) , bet vistiek tik -200g, nematyt man 69 iki rugpjucio pradzios :hmm: Oneiga, nesupratau, tai kur tas mano vyriskis su bandelem, kaip cia dabar uogiene viena :D

Ir man jau pabodo tas lietus ir dregme :)

Atsakyti

:D zinok, as itariu, kad jis man neistikimas...

Atsakyti
biggrin.gif Oneiga,ziurek kad svetimas vyriskis su bandelem tavojo neisviliotu kur pasibastyt tongue.gif Nuvizgins draugiskai pas kokias putlutes nedietininkes tongue.gif
O tai kazkaip perdaug numetei hmm.gif
-500g,kazko mazokai kaip nesugriesijusiai unsure.gif
Ir neprisaukit karsciu,siandien jau lauke pekla,jokio rudens kvapo neuzuodziu cool.gif Tik po pietu isdrisiu iki sodo nulekt,nelabai man oras kai jokio debeselio nesimato. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 17 liepos 2018 - 10:51

O man neturi but jokio debeselio, tik saule.Daug saules :D

Raunu cesnakus.Paziurejau, kad jau laikas, atsidalina skilteles.Va suplanavau ir Tau darbu sode :P

Sakai gali abu susivienyt :D ?Reiks stebet :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 07 17, 12:13)
<p>O man neturi but jokio debeselio, tik saule.Daug saules biggrin.gif</p>
<p>Raunu cesnakus.Paziurejau, kad jau laikas, atsidalina skilteles.Va suplanavau ir Tau darbu sode tongue.gif</p>
<p>Sakai gali abu susivienyt biggrin.gif ?Reiks stebet rolleyes.gif</p>
<p> </p>

Taigi rasei, taviskiui nepatiko,kad pradejai kudintis,o cia dar vienas bedramintis is namu isprasytas su bulkom tongue.gif Pamastyk kaip greitai susivienija vyrai,solidarumas pas juos didesnis nei pas moteris mirksiukas.gif
O tai toks minusas po uogienes kabinimo blink.gif -jau signalas biggrin.gif
Dar kitas geresnis variantas,-abu zvejybon iskeliautu.Bulkas zuvim susert cool.gif
Einu kotletu kept,pavalgau ir i darza keliausiu.Reikia pasidarbuot kol zole nesuzele.Ai dar ir zole reiketu nusipjaut rolleyes.gif Gal ir man cesnakus raut,o gal palaukt unsure.gif Tu jau nurovei?
Atsakyti