Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Aha,abu cia mes nepatenkinti :D

Kur as cia busiu alkana,visa diena vis ka nors valgau ir dar vakare valgysiu visokiu nesamoniu ,nes varau pirtelen.Zinai,gi po vandens valgyt labai norisi :D

O kodel Tu per lietu negali iki PC nuvaziuot?Ner kas skecio iki masinos panesa :hmm: Nu ponicka,ne kitaip :P

Atsakyti
Dar isleisiu MB i trasa, tegu visas bandelem ir pyragais pavaisina, o namuciu vaisiu parveza smile.gif
as tai siandien po Akropoli prasidaviau, vaikai su vyru i filma, o as i parduotuves, bet po geru 2.5 valandos supratau,kad kol kokiu 10 kg nenumesiu ner ko ten net eit ir nuotaikos gadintis biggrin.gif
Kaip ir atsilaikiau, tik pora sauju is vaiku spragesiu nugvelbiau, bet gal labai nenubaus manes. Mano siandien svoris buvo 76.7kg, kaip ir aplenkiau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 07 14, 18:47)
<p>Aha,abu cia mes nepatenkinti biggrin.gif</p>
<p>Kur as cia busiu alkana,visa diena vis ka nors valgau ir dar vakare valgysiu visokiu nesamoniu ,nes varau pirtelen.Zinai,gi po vandens valgyt labai norisi biggrin.gif</p>
<p>O kodel Tu per lietu negali iki PC nuvaziuot?Ner kas skecio iki masinos panesa hmm.gif Nu ponicka,ne kitaip tongue.gif</p>

Sestadienis,galiu gi ir ponicka pabut nail.gif
Jau parsiradau,parsinesiau 500g amerikonisku ledu,jau i juok ikritus esu essen.gif blush-anim-cl.gif Cia vietoj vakarienes biggrin.gif
Skandinu liudesi,kad mane Jurgiskis aplenke cray.gif essen.gift.y uzvalgau ledais biggrin.gif
O spragesiai visai nekaltas uzkandis,va pas mane tai ohoho kiek kaloriju,net neziuresiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 14 liepos 2018 - 20:06
Labas rytas,prisidirbau vakar ir labai rimtai unsure.gif +900g,vakare be ledu dar buvo didelis bliudas tresniu blush2.gif Oi daugiau taip nedarytsiu,visai netinkamas pasirinkimas buvo tresnes...ledai sulindo lengvai,o vat tresnes...puksejau visa nakti blink.gif Dabar mastau ka rytoj daryt,ar i antraja ,ar vel i pirmaja grizt hmm.gif
Reikia staigiai rimtet,nes jau visai pasileidau doh.gif
Atsakyti

Labas rytas, pas mane 0 :) nes spragesiu tai neuzteko, dar buvo suris su juodaisiais serbentais, gerai, kad ta bandele, kuri taip man mirksejo, nesuviliojo, atsilaikiau :B

Mute, susiimk, va laukiu taves, vos vel ant bandeles nepaslydau :) jei siandien be dideliu grieku, ryt bus antra savaite :D

Atsakyti
Sveikos, pas mane kelinta diena nulis apskritas, nieko tokio, vakar mano mieste didele svente buvo, prisivalgiau visokiu nesamoniu, net ledu, bijojau ant svarstykliu lipt, bet praslydau be pliuso, valio biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

+900g.Negi Mutei nusileisi :D

Edu slyvas nuo medzio.Rytoj neabejotinai pirma savaite.Nes planuoju dar ir leda sukimst,aisku,ne puskilogramini,kaip ne kurios :P ,bet vis tiek.

Atsakyti
Iki pietu nulekus i soda pasidarbavau,karsta..ilgiau neistveriau ,grizau pietaut namo.
Oneiga,kaip cia taip vienodai prisipliusavom blink.gif Galejo pas visas taip but biggrin.gif
Viskas,daugiau tresniu nebevalgau..
O tai kas per slyvos taip anksti pas Tave?Parsiveziau pora saldiniu obuoliuku.
Kepu putpeles,uzkvipo namai,jau valgyt kaip noriu rolleyes.gif Neistverus grudetos varskytes suvalgiau.Negriesnas maistelis.
Kazkaip ner siandien jegu...anksti atsikeliau,varnos prizadino.Isitaise 5 ryta klykaudamos praskridinet mad.gif
Wixxxx,kartais ne is Zagares busi,ten didele svente buvo bigsmile.gif Kiek metu ruosiuosi iki ten nuvaziuot,neprisiruosiu,praziopsau ax.gif
Jurgiski,siandien ta bandele jau suvalgei mirksiukas.gif Oneiga,grazink Jurgiskio vyra su visom bulkom,greitai!!! biggrin.gif
Atsakyti

Grieztai atsisakau ta daryt :P Jis man patinka :D

Zvengiu garsiai is tu varnu.Jos ka,kiaurai per Tavo buta praskridinejo?Nu tai langus gal uzsidaryk :lol:

Nezinau kokia ten slyva.Gal ko kokia ankstyva.Kiekvienais metais buvo kirmeti vaisiai,tai siemet pazadejau ja nurezt ir ka,ne vienos kirmetos neradau.Prie to paties ,sakiau,imsiu kokia „druzba” ir dar juodus serbentus nuresiu,nes man jie nei skanu,nei ka, bet sutvarkyt reik :unsure:

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 07 15, 18:14)
<p>Grieztai atsisakau ta daryt tongue.gif Jis man patinka biggrin.gif</p>
<p>Zvengiu garsiai is tu varnu.Jos ka,kiaurai per Tavo buta praskridinejo?Nu tai langus gal uzsidaryk lotuliukas.gif</p>
<p>Nezinau kokia ten slyva.Gal ko kokia ankstyva.Kiekvienais metais buvo kirmeti vaisiai,tai siemet pazadejau ja nurezt ir ka,ne vienos kirmetos neradau.Prie to paties ,sakiau,imsiu kokia „druzba” ir dar juodus serbentus nuresiu,nes man jie nei skanu,nei ka, bet sutvarkyt reik unsure.gif</p>

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kazi ka pasakytu Jurgiskio MB tai perskaites tongue.gif
Tai,kad langus uzdarius karsta,o jos i siukslyna kaip i darba skrenda ir tas kelias kazkaip pro musu nama ,bliamba...Tai dar buvo taip isnaglejusios,kad pro langa ziuredavo kas viduj blink.gif ,vargse katyte nezinojo kaip ir elgtis,ar cia bult,bet ir baisios tongue.gif
Juokas juokais,Tu druzba,o as apie sautuva mastau biggrin.gif
Pradejo griaustinis dundet,lekiu i soda siltnamio uzdaryt,o tai privarys man i pomidorus lietaus.Tikejausi,kad nebelis...
Atsakyti

Nu gera juoko doze gavau.Taip ir isivaizduoju,kaip susede kelios varnos apziurineja Tavo namus ir apkalbineja :lol:  :lol:  :lol: Tai va kodel anadien ejai tvarkytis :lol:

Uzkniso ir mane tas lietus.Slapia visur,nieko daryt nesinori.

Atsakyti
Mute, ne, as is agurku krasto biggrin.gif
Atsakyti