Labas rytas, o pas mane 0. Braskiu velai vakare ir negalima valgyti

Siandien nutariau save priversti vandeni gert.Atliksiu bandyma

o tai kelias bankes sulaizei, kad toks pliusas.Tu, kaip tas meskutis su medum
Man makaronai,kumpis ir nakti isgertas vanduo uzdirbo +200g.

Leksiu siandien i soda,bus maziau minciu ka sulaizyti

Sukrimtau kaip obuolius likusius 4 persikus(vakar skaniausieji buvo sunaikinti),gariu kavyte ir leksiu siltnamio vedint

Vakarienei turiu namines vistienos krutineles.Gal si dienas bus sekmingai negriesna

Aš pietums avieciu privalgiau, gal puse kilo kaip tikra apzora, kelnes spaudzia, jauciuos kaip begemotas
na va sau komplimemtu prisakiau.....

Avietes i kuna neina,gali ir kilograma suraityt...greiciau reikia ruostis ir lekt i soda,gal dar rasiu keleta avieteliu ir as,-uzvedei

Papildyta:
Telikas ijungtas,o ten magnum ledu reklama,-rrrrrrr..r.r....rrrr nervuoja...
A tai siandien vaisius valgyt reikejo? Vel suedziau vista Muset as krokodilas.Nukoviau siltnamy didziausia pomidora ir tarsau su kumpiu.
Jokia ledu rekla manes neerzina ,as jos net nematau.Va koks mesos gabalas,tai jau taip.Net kvapa uzuodziu.
Kartais toki pustazandi vyra rodo,prisikrovusi ant griliaus visokiu bulku,salotu ir mesyciu,va ten tai suprantu.O cia ledai,pfff
Einu agurku vakuot,nes lietus nuo serbentu krumo nuvare.

Oneiga, pasivysiu tuoj tave

Tu ir aplenksi tuoj,nes as valgau,kaip pasamdyta.Ir dabar sukuosi apie saldytuva,o ten kondensovke cypia.Uzrode Mute beda,dabar vis galvoju,kad reik sunaikint

Siandien bevaziuodama link sodo i liuti papuoliau,bet neapsisukau namo.Prasidirbau siltnamyje.Pomidorus buvau baisiai apleidus,dziungles nepralendamos ...be gailescio kapojau lapus ir uglius su ziedais.Kazkiek pralaisvejo,dabar gal prades nokti

Vysniukai du pradejo rausti,o taip tai visokiu atspalviu zali.Tad netarsiau jokio mesgalio

Vakarienei vistos krutinele(kapta ant sviesto)+3agurkeliai su svogunu laiskais,krapais ir grietine.Isgeriau kavos su pienu ,zygiuosiu i lova .Labai tikiuosi,kad ryt svarstykles bus gailestingos(sode radau saldainius,du neisgyveno

Labas rytas, o pas mane -500g, jeee savaitgaliui butu gerai, ne tik uzsiklijuoti burna, bet dar ir uzvinioti