Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Mutė @ 2017 01 24, 00:22)
Bulkuciu  neprisveitei ir gerai biggrin.gif Ryt dar minuso sulauksi mirksiukas.gif
As atsilaikiau antros savaites dienele,kava be pieno geriau(nes nera saldytuve).Jei dar ir ryt nebus minuso tai nezinau ka ir galvoti..

Bulkuciu -ne,bet bulkos-taip,todel siandien +400g.As nekalta,kalta drauge,tai ji atejo ir visokiu skanestu atsinese ax.gif
Labas rytas biggrin.gif
Man kazkada irgi buvo taip svoris pastriges,bet butent antroj savaitej.
Atsakyti
Laba smile.gif pagaliau issijudino svoris,tik svarstykles suvienodino parodymus,tad insiu ir nebeminusuosiu 200g paklaidos tongue.gif -600g.
Sia savaite noretusi ilipt i 75 zona rolleyes.gif O tam dar 2,6kg trugdo ax.gif Zodziu apie jokius naktipiecius ir nuklydimus ne minties negaliu sau leist schmoll.gif
Atsakyti
Prisiduodu,pietus nukeliau i 16val.troskinau mentes smota,salotoms:raudona paprika,kininis kopustas.
Vakarienei 2 virti kiausiniai+apelsinas.Veliau arbata .Neturiu pieno,kepciau omleta...gal dar nuleksiu i parduotuve ir meniu pasikeis biggrin.gif Tada bus omletas su krapais ,balinta juodoji arbata tongue.gif
Kas pas jus siandien skanaus buvo mirksiukas.gif Ar iskrovaujat,o gal ,,pasikraunat'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 01 24, 20:23)
Prisiduodu,pietus nukeliau i 16val.troskinau mentes smota,salotoms:raudona paprika,kininis kopustas.
Vakarienei 2 virti kiausiniai+apelsinas.Veliau arbata .Neturiu pieno,kepciau omleta...gal dar nuleksiu i parduotuve ir meniu pasikeis biggrin.gif Tada bus omletas su krapais ,balinta juodoji arbata tongue.gif
Kas pas jus siandien skanaus buvo mirksiukas.gif Ar iskrovaujat,o gal ,,pasikraunat'' biggrin.gif

Kaip pirstu i aki- pasikraunu.Jau 75 kg.Jau net ir nebesinervuoju, tik kemsu ir dar noriu biggrin.gif Tuoj susilyginsim ir pradesim lenktyniaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 25, 09:03)
Kaip pirstu i aki- pasikraunu.Jau 75 kg.Jau net ir nebesinervuoju, tik kemsu ir dar noriu biggrin.gif Tuoj susilyginsim ir pradesim lenktyniaut mirksiukas.gif

bigsmile.gif kaip smagu bigsmile.gif Jau 2,5lg mus skiria mirksiukas.gif -100g.Nesuprantu kas su svarstyklem,cia minusas tu kurios su 200g paklaida,pagal jas gautusi -300g,bet tos ale teisingosios 0 rodo blink.gif Emiau -100g ir tiek ax.gif Bandysiu svorius det,testuosiu abi svarstykles.Blogai kai ju nevienos biggrin.gif
Kiausiniai baigia pabost,rytais nebeskanu man jie.Gal neskaniuju partija papuole unsure.gif Trecioje savaiteje pailsesiu nuo ju biggrin.gif Jau planuose matau 3iaja tongue.gif
Atsakyti
Sveikos tokia grazia diena bigsmile.gif

As nebenoriu kiausu visiskai.. palieku jus biggrin.gif
Maitinsiuos tvarkingai, gal pagal ta plana 5:2 meginsiu.

Pirmadieni is piktumo nieko nevalgiau ir liuks antradieni ryte 72.5 rode.

Sekmes mergytes, pasicekavinsiu kaip sekasi, matau nemazai nariu si reikala seka biggrin.gif vis nedrista prisijungt turbut.. bet pavasariui artejant bus daugiau norinciu, manau.

Man svarbu savaitgali laikytis, gerai butu savaitgalio miegu uzmigt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babette @ 2017 01 25, 14:09)
Sveikos tokia grazia diena  bigsmile.gif

As nebenoriu kiausu visiskai.. palieku jus  biggrin.gif
Maitinsiuos tvarkingai, gal pagal ta plana 5:2 meginsiu.

Pirmadieni is piktumo nieko nevalgiau ir liuks antradieni ryte 72.5  rode.

Sekmes mergytes, pasicekavinsiu kaip sekasi, matau nemazai nariu si reikala seka biggrin.gif vis nedrista prisijungt turbut.. bet pavasariui artejant bus daugiau norinciu, manau.

Man svarbu savaitgali laikytis, gerai butu savaitgalio miegu uzmigt  biggrin.gif

Sekmes 4u.gif As tai sumasciau,kad gana isdykaut,pats laikas rimtet ir vasarai ruostis,tiksliau pavasariui smile.gif Jau pavyko su smegenimis sutart biggrin.gif Naktipieciai isbraukti,vandeni pradedu gert,...tikiuosi,kad susigrazinsiu figura tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 01 25, 15:26)
Sekmes 4u.gif As tai sumasciau,kad gana isdykaut,pats laikas rimtet ir vasarai ruostis,tiksliau pavasariui smile.gif Jau pavyko su smegenimis sutart biggrin.gif Naktipieciai isbraukti,vandeni pradedu gert,...tikiuosi,kad susigrazinsiu figura tongue.gif

Gerai butu ir man su smegenimis susitart,bet kol gimtadieniu maratonas nesibaigs- nieko nebus biggrin.gif
Babette,sekmes Tau.Uzsuk pasisaipyt is manes, kaip as ne i ta puse kudeju biggrin.gif Tiesa, o i kokia kelione issiruosi, gal ten kur silta? Tada baltai pavydziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 25, 15:37)
Gerai butu ir man su smegenimis susitart,bet kol gimtadieniu maratonas nesibaigs- nieko nebus biggrin.gif
Babette,sekmes Tau.Uzsuk pasisaipyt is manes, kaip as ne i ta puse kudeju biggrin.gif Tiesa, o i kokia kelione issiruosi, gal ten kur silta? Tada baltai pavydziu mirksiukas.gif

Tai per pora savaiciu gal maratonai baigsis mirksiukas.gif Kai Tave dasivysiu pamatysi kaip susiimsi biggrin.gif
Einu kiausiniu virt,keista,kad virtu uzsimaniau blink.gif
Atsakyti
Labas rytas,
-1,3 kg.Net nezinau kaip cia taip .Gal svarstykles subludijo.Reikia pasistengt,kad ryt tokio paties pliuso nebutu biggrin.gif
O man visai skanu tie virti kiausiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 26, 09:53)
Labas rytas,
-1,3 kg.Net nezinau kaip cia taip .Gal svarstykles subludijo.Reikia pasistengt,kad ryt tokio paties pliuso nebutu biggrin.gif
O man visai skanu tie virti kiausiniai biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif liudini mane biggrin.gif Pas mane karas su svarstyklem,rodo pievas+-200g.Vis su svoriais patikros neatlieku...
Apytikslis svoris 77kg.Kazko labai letai krenta unsure.gif nei tortu,nei silkuciu...nei naktipieciu nebuna..
Siandien vietoj balto surio emiau kefyro stikline.Patingejau pedint i parduotuve.Kiausininis ketvirtadienis pas mane biggrin.gif Kaip greitai savaite praleke,jau ryt penktadienis-baigiu antraja issilaikyti smile.gif Gal ir trecioji sekmingai praeis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 25, 15:37)

QUOTE(Oneiga @ 2017 01 26, 09:53)
Labas rytas,
-1,3 kg.Net nezinau kaip cia taip

Atlekiu pasisaipyt, betgi ziurau nera ko biggrin.gif
Saunuole!!
Isleksiu kur nelabai silta tuo laiku, maudymkes nereiks, biggrin.gif bet silciau nei cia. tongue.gif

QUOTE(Mutė @ 2017 01 26, 16:52)
Sveikinu 4u.gif liudini mane biggrin.gif Pas mane karas su svarstyklem,rodo pievas+-200g.Vis su svoriais patikros neatlieku...
Apytikslis svoris 77kg.Kazko labai letai krenta  unsure.gif nei tortu,nei silkuciu...nei naktipieciu nebuna..
Siandien vietoj balto surio emiau kefyro stikline.Patingejau pedint i parduotuve.Kiausininis ketvirtadienis pas mane biggrin.gif Kaip greitai savaite praleke,jau ryt penktadienis-baigiu antraja issilaikyti smile.gif Gal ir trecioji sekmingai praeis  bigsmile.gif

Mute, laikykis, kaip driogstels svoris kuria diena! Nepaleisk vadziu.
Arba reik treciu svarstykliu biggrin.gif
Atsakyti