Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Taip iseina cia man tik vienai pastriges svoris unsure.gif Babette saunuole tuoj susiemus ,kad sulieknes blink.gif ,Jurgiskis su Oneiga ,kad ir bulkas su tresnem kimsdamos minusu sulaukia...einu sudytu lasiniu pakrimst,ledu tai neturiu verysad.gif
Na ,bet rytoj jokiu nusizengimu nebus!Reikia susiimt,o tai vel i 8 grizt baisu blink.gif

Papildyta:
Oneiga,kaip ledai gali nebetilpt,nebent neskanus mirksiukas.gif Nesierzink,noriu gi ju laaabai,PC nebedirba,lekciau parsinest tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas, jungiuos ir as i jusu ledu megeju buri :D  kadangi nuo pacio ryto turejau reikalu reikaliuku, tai ant svarstykliu nebespejau uzlipti, prisiduosiu ryt is ryto. Uztat pusryciu turejau super, pavydekit :D Makdonaldo kava su Macflury ledais :rolleyes:

Atsakyti

Ir visai nepavydziu :P Edu guminukus.Ir is viso as grazi ir stora :nail: Siandien +700g  ir planuoju dar 4 dienas sociai valgyt.Isvarau is namu, svarstykliu neimu.I taip nesamones rodo :D

Mute, ledai skanus, bet vakar tiek prikimsau, kad apatiniai dantys buvo apsemti, todel netilpo :rolleyes:

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif karsta.gif lotuliukas.gif oi prisijuokiau,nu saunuoles,ka ir besakiti biggrin.gif
Oneiga,kaip patiko posakis apie apsemtus dantis,dar dabar negaliu nustoti juokusis.. biggrin.gif
Tai ka,i jura brisi,smelyje voliosies? bigsmile.gif Saule islindo ir isleki mirksiukas.gif
As siandien 78kg,o kaip padirbejau vakar nakti tongue.gif
Siandien RIMTA busiu biggrin.gif
Babette,neimk is musu pavyzdzio!
Atsakyti

Nea, issitrenkiau prie ezero.Sedziu dabar , kava geriu, kojom tabaluoju ir i ezera ziuriu :wub: .Spurga riebia sukimsau- ne kazka, eisiu mesytes paieskot :D

Grieztai pasakiau, kad zuvies nedorosiu.Nieks i tai rimtai neziuri :unsure:

Atsakyti
wub.gif KAIP PAVYDZIU wub.gif ZVEJYBA wub.gif EX,as ir zvejociau,ir isdarineciau ,ir iskepciau ar parukyciau ,ir suvalgyciau wub.gif Ryt jut zuvies diena bigsmile.gif pasiseke Tau mirksiukas.gif
Pailsek ,patinginiauk,atsigauk ir pas mus su visu bagazu pargrizk tongue.gif Supratai apie koki bagaza cia as biggrin.gif
Ai va,pamirsau prisiduot-surijau 2 eskimo ledus ax.gif Sakau gal jie kazkaip isjudins svori tongue.gif Kas keisciausia,kad man visai jie dziaugsmo nesuteike,o ir labai skanu nebuvo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 05 liepos 2018 - 23:29
Su svente lithuania.gif tourist5.gif birthday.gif essen.gif turbut visos taip darot mirksiukas.gif
As vakar sugriesyjau su ledais ir turiu 0,nu nesiminusuoja man niekaip doh.gif
Sventes nesvesiu,saziningai savaitgali issilaikyt bandysiu.Juk 2kg susigrazinau,teks kazkaip juos nupurtyt.
O jums grazaus ir sotaus savaitgalio biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, merginos :)  oi, aš švenčiu jau nuo vakar, išeinu atostogų, bet neatsipalaiduoju ir pirmadienį vėl startuoju su pirma savaitę :D gražaus savaitgalio :4u:  :lietuva:  :bis

Atsakyti
hmmm,tai ka man reiks daryt,gal taip pat pirmaja imt unsure.gif As jau buvau sumascius i antraja stryktelt tongue.gif
Atsakyti
-100g.Oi kiek daug nukrito biggrin.gif ,saziningai laikiausi ax.gif
Atsakyti
Kolkas tie patys 77,9.t.y.0.
Vakar 2 ledai pries arbuza ax.gif Jus tai svenciate,tai ir as pasidziuginau biggrin.gif
Sia diena be grieku atbusiu rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas, tai ka dar visos svenciat, ar jau sportuojat :) oi as tai su nauju svorio rekordu 78,1 kg :oh:  :cry2:  :cry2:

Viskas nusisluostau asarytes ir suimu save i rankas, dar butu gerai burna uzsiklijuoti :D

Atsakyti