Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikos,

+300g :rolleyes:

Oi, jurgiski, as daugiau uz Tave to svorio turejau, kai pradejau laikytis :)

Prisiviriau vysniu uogienes ir vis apie Tavo blyneliu puota pagalvoju.Bet darbo turiu, tai gal atsilaikysiu :unsure:

Atsakyti
Oi prijuokinot merginos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Norejau pavirkau,kad svoris nekrenta,o auga,kad vakar duonos su sviestu prikimsau,bet kai paskaiciau jusu ciauskejimus prisijuokiau iki asaru biggrin.gif
Pas mane 76,9kg .Siandien kolkas viskas rimtai smile.gif Daug rupesteliu,daug darbu,gal nakti nebepribludysiu,o ir nebeturiu visiskai nieko griesno tongue.gif Vakar dar juodojo sokolado puse plytos atradus pribaigiau...
Babette turbut riebiu minusu dziaugias ax.gif
Davai Jurgiski susiimam ir pasivejam Oneiga mirksiukas.gif O ji tegu dar blyneliu prikemsa biggrin.gif ,bus lengviau ja pasivyt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 03 liepos 2018 - 12:24

Visai nera reikalo manes vytis,pati dideliais zingsniais varau pas Jus :D Kaip tik kemsu nomedas.Nusipirkau 6,galvojau ,ateis kas- pavaisinsiu.Dabar va galvoju,kad ner ko cia ko pas mane vaiksciot :P 

Mute,a tai kur saule,ka?Sakei nuo pirmadienio susils.O dabar jau antradienis :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2018 07 03, 14:23)
Davai Jurgiski susiimam ir pasivejam Oneiga mirksiukas.gif O ji tegu dar blyneliu prikemsa biggrin.gif  ,bus lengviau ja pasivyt tongue.gif

Pritariu, suremiam pecius ir parodom ka galim biggrin.gif Oneiga, nieko tokio , kuo arciau prie musu priartesi, tuo greiciau tave pavysim biggrin.gif Valgyk blynelius su uogiene, labai skanu rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif Linksma cia biggrin.gif

Mute, tikrai nesidziaugiu minusu ax.gif dar visas kg priaugtu liko... auga gyyvates greitai, bet pabega labai jau letai.

Bet kai matau kokiais zingsniai artejat, reik imtis rimtai veiksmu! O tie citrusiniai daug duoda naudos, nenoriu as ju vasara ne pro kur unsure.gif
Atsakyti
...nusipirkau lenkisku tresniu,dabar suku galva kaip iki ketvirtadienio jos issilaikys unsure.gif neisivaizduoju...
Atsakyti

Labas rytas :)

Kelkites visos :P

-500g.Tik pripliusuoti nukrito.

Mute, ar isgyveno tresnes? Pas mane tai butu jau nugalabytos :rolleyes:

Atsakyti

Labas rytas😊 ir pas mane -500g. Trešnes vakar 10 val. vakare sunaikinau😁

Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif CIA IS PAVYDO,NU IR KODEL,KODELLLLLLL...PAS JUS MINUSAS,O PAS MANE +300G cray.gif Ner teisybes,o gal jus kazka tokio suvalgot,kad sitaip praslysta griekeliai hmm.gif
Vakar tresnes neisgyveno.Buvau nutarus atsisakyti vakarienes,bet neatsisakiau.
Ir dar,abi svarstykles vienodai rodo,nors pas vienas 200g paklaida.Reikia traukt ir 3,mehanines.
Siandien be treciuju svarstykliu issitrauksiu ir vandeni,visai jo nebegeriu ax.gif Zodziu rimtai supykau,pradesiu kudet biggrin.gif
Atsakyti
Susilo oras,visos i gamta isleket,ar patyliukais bulkas su ledais naikinat mirksiukas.gif
As truputi nusidejau,neatsispyriau persikams,3 suvalgiau ax.gif Svarstykles visvien vakarinio svorio belekiek daug rodo,ryt pliusas garantuotas doh.gif
Kazkas su manim negerai blink.gif Gal kokiu ledu reik uzvalgyt,ale va neturiu tongue.gif Ryt istremsiu save i soda,gal ten issportuosiu kazkiek gramu rolleyes.gif
Atsakyti

Tas antras variantas :D .Bulkos,kumpiai, sviezios bulvytes, keksiukas....Kapiec, kaip prisidirbau.

Babette, vel vakarelis :P ?

Mute, tiksliai, pavalgom ryt ledu.As turiu namie, bet nebetelpa :rolleyes: Skrandis, kaip balionas.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 07 05, 00:23)
<p>Babette, vel vakarelis tongue.gif ?</p>

<p>Mute, tiksliai, pavalgom ryt ledu.As turiu namie, bet nebetelpa rolleyes.gif Skrandis, kaip balionas.</p>

Uoj nee, as talkauna -600 gr. flirt.gif dar keli simtai griesnuju liko.

O jus mergaites valgykit, valgykit, man smagiau biggrin.gif

Ziuriu dainu svente, taip nerealu! wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babette: 04 liepos 2018 - 22:45