Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas smile.gif Jurgiski,Tu mane nuraminai biggrin.gif pas mane savaites rezultatas arba +100g ,arba +400g-dvi svarstykles ir skirtingai rodo.Net nezinau kuri uzskaityt.Aisku noretusi ta kur skaitytus,kad startuoju su 76,7kg,o ne su 77kg ax.gif
Tai va,pasimetusi tarp rodmenu...
Oneiga,zodziu truksta,kad isdykaudama sugebejai mums nosi nusluostyti,kaip drisai sitiek numest! !!!!!!!!ner visai teisybes dry.gif As tik vakar is nevilties visko prikimsau,o tiksliau -sauja bombonkiu,puse plytos sokolado,vistienos ketvirtis (turejo likti sios dienos vakarienei),lekste vysniu.
Na va,ispazinti atlikau,galiu eit dietintis tongue.gif
Atsakyti
Sveikos. As nuo ketvirtadienio kas vakara turejau po vakareli. Neatsilaikiau. +2 kg. Mute, tu jau visai salia. ;)
Siandien iskrova. Nuo rytojaus rimtai pagal meniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babette: 02 liepos 2018 - 11:48
Tai Tu link manojo svorio judi,nu labai draugiskai biggrin.gif Oneiga,matai kaip ,o Tu ka darai,meti svori issijuosus ir dar keksiukus kimsdama mad.gif netvarka tongue.gif
Papildyta:
Siandien pietums pribaigsiu neskanuji meliona.Juk neismesiu gi jo...Vakarienei turiu triusienos.Gal ryt kazkokiu stebuklu svoris issijudins ax.gif
Atsakyti

Mute,nu nebark,as gi numetu,priaugu,vel numetu.Lukuriuoju Taves :D Va dabar kapoju vysnias issijuosus ir dar kotletu su  bulvem prikirtau.Matai,laukiu  :wub:

Nu bet Babette,kad baliavoja :D Ir is kur tiek sveikatos :rolleyes: Jaunyste vadinasi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 02 liepos 2018 - 15:27
Na kaip nesibart kai alkanai,vysniomis zveriuka pazadinusiai apie kotletus su bulvytemis rasai...taigi nebeiskesiu iki vakarienes....kapiec kaip noriu kotletu su svieziom bulvytem wub.gif Jau seiles nutyso iki zemes....reikia greiciau kokios arbateles uzsiplikyt,kazkiek alki nuraminsiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 02 liepos 2018 - 16:33

Cha cha :P Norek norek, bus kaip man.Sedziu dabar pilva isvertus, susilenkt sunku.

Idomu ka jurgiskiui siandien vyras partemps :D

Atsakyti

O as lietinga vakara sedziu su puodeliu arbatos ir.......rieke juodos duonos su sviestu🙄

Va ir galvoju, kam cia vyra kokiam menesiui isiusti😁

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 07 02, 17:25)
<p>Mute,nu nebark,as gi numetu,priaugu,vel numetu.Lukuriuoju Taves biggrin.gif Va dabar kapoju vysnias issijuosus ir dar kotletu su  bulvem prikirtau.Matai,laukiu  wub.gif</p>
<p>Nu bet Babette,kad baliavoja biggrin.gif Ir is kur tiek sveikatos rolleyes.gif Jaunyste vadinasi.</p>

biggrin.gif biggrin.gif daug progu, sunku atsilaikyt, as taip nemoku su tersniu lekste visa vakara isbut... unsure.gif ax.gif Dėl jaunystes, tai tikrai dar jauna bigsmile.gif keli metai virs kem, baika biggrin.gif

As siandien labai tvarkinga, jau 1 kg pabego tongue.gif
Atsakyti

Siusk,as jamu :D

Bet taip visai nieko?Nei kokio kekso,nei pyragelio,tik juoda duonyte? :D

As sukirtau kiausinius,salotas,nomedos saldaini,dabar tarsau kumpi su agurku,nes man salta. :unsure:

Atsakyti
..o as is sodo parlekiau,kelios avietes ikrito.Dabar triusienos privalgiau(virtos),o pries soda,kai Oneiga uzkvipino kotletais su bulvem,suvalgiau vakar vakarienei isvirtas ir nesuvalgytas pupeles.Prisidaviau tongue.gif
Dabar sedziu ir svarstau,ar kavos ,ar arbatos svieziu metu pasitaisyt rolleyes.gif
Reikes pries miega uzlipt ant svarstykliu.Susistatysiu sykart visas 3,reikia issiaiskint kurios meluoja biggrin.gif

Papildyta:
Oneiga,o kur savo MB desi biggrin.gif Ar cia bulku taip norisi mirksiukas.gif
Ir tik pamegink ryt minusa atsinest!!!!!!!Jei jau taip nutiktu eisiu ledu deze nusipirkt tongue.gif
Ir as visos emet pirmaja savaite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 02 liepos 2018 - 21:13

Uoj Babette,tai piemenka dar visai :P  :D

Mute,nespejau pagalvot kur savo desiu. Bet ziuriu dalina,reikia griebt,nes dar Tu nuciupsi ir darbams i soda istremsi :D A ka,zmogus skanumynus namo nesa,valgyt liepia,ko daugiau noret :yahoo: Itariu,pavydi,nes nespejai :P

Zinokit,prisidirbau rimtai.Suedziau gal visos savaites maista.Jei dar pasedesiu,galiu is suns ka nors atimt :unsure:

Atsakyti

Labas rytas, pas mane 0😉 mat dar buvo uzsilike sausainiu ir dar gabalas bulkos ikrito😁 rimteju, pusryciai suvalgyti, kavyte isgerta, dar puse greipfurto laukia😊

Oi Oneiga, kaip bevalgydama bandeles pasieksi mano svori, kaip mat grazinsi😁

Atsakyti