Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas, pas mane vel -300g, galetu but ir daugiau, bet vistiek toks paturbintas sviesto pakelis biggrin.gif vakar vakare apie 10 val. vel MB grizo su didziuliu keksu, bet atsilaikiau, tik tresniu privalgiau, bet ir tos nieko gero vakare smile.gif
O as darau agurkus su ciberzole ir medumi "Kareiveliai" vadinasi, vakare galesiu imest receptuka jei idomu smile.gif
Atsakyti

Sveikos,

pas mane 0 :unsure: Gal nereikejo tiek est :D .

Jurgiski, Tau taip graziai minusuojasi :4u: O agurkeliu receptuka imesk, dar tokiu nedariau ir neragavau.Skanus?

Mute, kas pas Tave po triju vakarieniu :D ?

Atsakyti
blush-anim-cl.gif ninja.gif blush2.gif +900g ax.gif Abi svarstykles siandien isdave,o as tokia gera,ju per langa neismeciau,pasigailejau tongue.gif
Viskas,susiimu....net kava geriu nepagadinta(pieno gi niekas neparnese biggrin.gif ).
Visus receptus viesinkit tongue.gif As dar prisimenu,kad kazkokia ale misraine agurku su svogunais gamindavau,kazkaip su aliejumi...reikes pasiknaisiot ,gal dar rasiu unsure.gif
Papildyta:
Jurgiski,jau turbut mane pralenkei?pas mane 77 ax.gif Nematyt man sia savaite 75,oi nematyt cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 29 birželio 2018 - 10:30

Mute, neverk  :console: Dar tris dienas turi, nukris, jei vakariene bus viena, ne trys :D

As per vakara po 2kg uzsikraunu, o cia kazkokie menki 900g :rolleyes:

Nedarau jokiu misrainiu su aliejum,tai niekuo nepasidalinsiu.Va mama tai jas makaluoja, o paskui kiek kalbos buna, kad nieks neima ir nevalgo.O pridaro, tai visiems gyvenimo atvejams - ir karui ir marui :D .

Atsakyti
Verk neverkes zmogau,yra kaip yra ir faktas.900g -daug asaru reiketu praliet,kad tiek isteketu tongue.gif Skysciai susilaike tai jau tikrai.
Nieko,kaip nors pasibaigs tas pilnaties veikimas ir isbegs visi gramai biggrin.gif
Valgyt noriu,jaucia kailis artejanti atvesima tongue.gif O ir kava be pieno nesigeria ax.gif Tik vienas puodas sumucintas.
Saule islindo,reikia i soda lekt,vis kazkiek mintis apie maista nuginsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 29 birželio 2018 - 14:56

Oi, griztu is mamos privalgius kepsniu su svieziom bulvem😊oi bus pliusas ryt, jauciu😁

Atsakyti
I soda nevaziavau,nuejau pamiegot tongue.gif truputis pergyvenimu prisauke migrena,tai tablete su vandeniu ir i lova.Dabar jau gyva,pavakarieniavus ax.gif Toki nemaza gabala lasisos pasikepiau,salotu lapai+1agurkelis+grietine+krapiukai.Vos nepamirsau,kad dar apelsinas israsytas-leksiu sudorot kol nepamirsau tongue.gif O veliau tik metu arbata ir tik arbata,jokiu nusizengimui smile.gif
O jus ka ...,gal jau savaitgaliaujat mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgiskis @ 2018 06 29, 20:49)
<p>Oi, griztu is mamos privalgius kepsniu su svieziom bulvem😊oi bus pliusas ryt, jauciu😁</p>

Atleistina,cia sventas reikalas wub.gif
Papildyta:
gerai,kad ledu neturiu...
Atsakyti

As turiu, atvaryk pavaisinsiu :D

Pavalgiau keptos lydekos....ne mano maistas :unsure: Noriu mesytes.Duodasi kumpis po saldytuva, a tik nereiks ramint :hmm:  :D A gal miegot eisiu.

Atsakyti
...oi rizikuoji kviesdama,dar ir kumpi isgelbeciau tongue.gif Kazko sujautrejusi esu,tvardausi,kad neuzvalgyciau tos busenos.Kolkas sekasi ax.gif Vietoj 1 mazo apelsino suraiciau 2,ai tipo 1 didelis biggrin.gif
Einu ir as link lovos,kol dar visu apelsinu nesuvalgiau tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas,

vel 0 :unsure: Kodel?Kumpio vakar negelbejau.Per diena buvo tik du mazi griekeliai - surelis ir saldainis :hmm:

Neturiu jokiu vaisiu pietums,o taip tingiu iki parduotuves lekt.Teks slyvas is stiklainio traukt.O ten cukraus kiek.

Atsakyti

Labas rytas, tai va agurku receptas kaip zadejau. 

1l vandens reikės:

2 saukstai druskos

1 stikline acto

1stikline cukraus

2saukstai medaus (sviezio) arba 1 saukstas medaus jei susicukraves

1saukstelis ciberzoles

Marinata uzvirti

I stiklainius deti: 

Cesnako 2 skilteles, krapu, lauro lapeliu, pipiru kvepianciu. Dedant agurkus i stiklainiuka juos perpjauti i keturias dalis isilgai ir sustatyti stacius.

Savaitgali ant svarstykliu nelipsiu, prisiduosiu pirmadieni su savaites rezultatu, laikysiuos is paskutiniu, gi iki rugpjucio turiu priekyje pamatyti 6😊

Atsakyti
Labas rytas smile.gif -400g,grizau i pirmadienio svori.Kiek per savaitgali numesiu tiek ir turesiu,svarbu,kad nepriaugtu unsure.gif
Jurgiski,ar tik nesigauna agurkeliai rugstoki?
Oneiga,juk negalima griesyt ir vis minusais akis badyt biggrin.gif
Tai ka, smagaus savaitgalio ir ,kad pliuso neuzsidirbtumem 4u.gif
Atsakyti