Labas rytas,
-400g O jau galvojau, bus pliusiukas, nes kumpio su duona vakare uzkandau.
Nu tiksliai, gerai, kad uzmaciau Kam gera gerima gadint kazkokiais pienais.Jurgiski, reikejo sviesto imest, butu is viso sotu
Pas mane pietums buvo kirpykla ir riebus didziulis ledas(Mute, atsiprasau, kad paminejau ta zodi)
ir dar teisingos kavos puodas.
Drybsau pries saulyte ir dziaugiuosi tokia vasara.Nenoriu jokiu lietu ir atvesimo
Nea,pirmiausia sulaiziau leda,o po to kava isgeriau.Nemoku as kavos gert su uzkanda Man ji viena skaniausia. Nu kazin ar margarinas sveikiau uz sviesta,greiciau atvirksciai
Jau privalgiau vakarienei nesamoniu.Ir svarbiausia visai nenorejau,bet va ejau pro sali ir prigriebiau varskes apkepo gabaliuka,kita,kumpelio gabaliuka,duonos pluta.Ir kam?
Kazkas su smegenais
Kaip Tavo gerklyte,jurgiski? Mute,oi kaip nenoriu as to atsalimo.O kaip cia Tu ne sode?Agurkus jau skini?As jau spejau ir uzvakuot,ir paraugt.Laukiu pomidoru.
O kas cia per „ ismislas” kokosu aliejus i kava arba cinamonas?????
Rapsu netinka
?
:unsure:ai jau visai tundra as, ane? o su tais madingais dalykais tai pas mane ne kazka.Va butent su kokoso aliejum tikrai nieko nedarau.Nu bet tai dabar teks, ir viskas per Tave
Atejo cia, sudirbo ir isejo kiausinienes valgyt
Uz tai pas Tave agurku ner O jei rimtai, tai as net pati stebiuosi kaip jie taip greit uzaugo.Darze ir pas mane maziukai.