Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas,

-400g :) O jau galvojau, bus pliusiukas, nes kumpio su duona vakare uzkandau.

Atsakyti
...NU BET KAIP NESAZININGAI,PRIVALGOT VISKO IR SE RIEBU MINUSA blink.gif As vakar net avieciu nesuvalgiau ir tik -200g.Vienos svarstykles isvis nubludo,parode kilogramu daugiau,maniau per langa jas ismesiu supykus tongue.gif
Siandien pietum meliona turiu(kazahijos),vakarienei vakarykstes putpeles su salotom.

Atsakyti
Tas mano kvapnusis melionas visai nekazka...suvalgysiu,kas belieka huh.gif geriau kokiu persikeliu buciau pirkus ax.gif Puse suvalgiau,kad reikia,dabar eisiu kava uzsiskaninti smile.gif
Kas skanaus pas jus pietums?
Atsakyti
Pas mane plokstieji persikai, puse velnio smile.gif geriu kava su kondensuotu pienu, gal sociau bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2018 06 28, 13:36)
Pas mane plokstieji persikai, puse velnio smile.gif geriu kava su kondensuotu pienu, gal sociau bus ax.gif

Tai Tavo kava labiau pagadinta nei manoji.As geriu be cukraus tik su pienu mirksiukas.gif
Tuoj Oneiga ateis bartis,kad kava gadinam biggrin.gif
Atsakyti

Nu tiksliai, gerai, kad uzmaciau :mad2: Kam gera gerima gadint kazkokiais pienais.Jurgiski, reikejo sviesto imest, butu is viso sotu :lol:  :mirksiukas:

Pas mane pietums buvo kirpykla :D ir riebus didziulis ledas(Mute, atsiprasau, kad paminejau ta zodi) :P ir dar teisingos kavos puodas.

Drybsau pries saulyte ir dziaugiuosi tokia vasara.Nenoriu jokiu lietu ir atvesimo

Atsakyti
...neatleidziu uz leda,as piena pribaigiau,neber kaip kava,,pagadint''. bebe.gif Teks kokio kokoso aliejaus ar cinamono prikraut tongue.gif
Siandien mano vakariene super ankstyva,ka reikes vakare daryt blink.gif Jauciu teks su vistom eit miegot.. unsure.gif
Oneiga,pasikepink dar rytoj,o tai atslenka atvesimas mirksiukas.gif Man tai nebaisu tas vesesnis oras,as dar ne kuda tongue.gif
Atsakyti
[quote=Oneiga,2018 06 28, 18:20]
<p>Nu tiksliai, gerai, kad uzmaciau mad.gif Kam gera gerima gadint kazkokiais pienais.Jurgiski, reikejo sviesto imest, butu is viso sotu lotuliukas.gif  mirksiukas.gif</p>
<p>Pas mane pietums buvo kirpykla biggrin.gif ir riebus didziulis ledas(Mute, atsiprasau, kad paminejau ta zodi) tongue.gif ir dar teisingos kavos puodas.</p>

Tikrai Oneiga, nepagalvojau, bet reik margarino sauksteli, sako sviestas nesveika lotuliukas.gif
O ledai, kaip suprantu pagardina kavyte biggrin.gif
Vakariene pas mane ne i tema, varskes suris su kava, be jokio pieno su trupuciu medaus ir kelios tresnes, nes karsta daugiau nieko nesinori smile.gif Kuo jus gaivinates smile.gif
Atsakyti

Nea,pirmiausia sulaiziau leda,o po to kava isgeriau.Nemoku as kavos gert su uzkanda :D Man ji viena skaniausia. Nu kazin ar margarinas sveikiau uz sviesta,greiciau atvirksciai :hmm: Jau privalgiau vakarienei nesamoniu.Ir svarbiausia visai nenorejau,bet va ejau pro sali ir prigriebiau varskes apkepo gabaliuka,kita,kumpelio gabaliuka,duonos pluta.Ir kam? :hmm: Kazkas su smegenais :rolleyes: Kaip Tavo gerklyte,jurgiski? Mute,oi kaip nenoriu as to atsalimo.O kaip cia Tu ne sode?Agurkus jau skini?As jau spejau ir uzvakuot,ir paraugt.Laukiu pomidoru.

O kas cia per „ ismislas” kokosu aliejus i kava arba cinamonas????? :hmm:  :D Rapsu netinka :lol: ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 28 birželio 2018 - 20:55
Taip Jurgiski,sviestas ir lasiniai yra sveika,o visokie margarinai ne mirksiukas.gif Kas tikra naturalu tas ir sveika.
Dabar atsakau i klausima apie kava su kokoso aliejumi ar cinamonu.Jei norisi saldzios kavos iberkit cinamono,tai nera tas pats ,bet toki saldumo jausma priduoda.O kokosu aliejaus tai saukstelis arbatinis i kava labai neblogai ja paivairina ir visai neblogai geriasi.Tik reikia ,kad nerafinuotas butu.Oneiga,negi nieko su kokosu aliejum nedarai,juk tokia mada ji vartot uzejus ,jau senokai biggrin.gif Ir dantis zmones balina,kunus ,plaukus tepa... tongue.gif
Siandien galva skauda,neissimiegojau,kazkas lauke iki paryciu rekavo...atsikeliau visai nekokia...dar darbai ...siandien nekisau kojos i lauka.Agurku daug dar neturiu,5 viso labo nuskinti.O tai kaip cia pas Tave taip greitai jie uzderejo blink.gif Pomidoru primegzta,bet dar auga,nokt nepradeje...Lauke agurkiukai dar visai po kelis pastovius lapelius teturi.Kazi ar is ju kas isaugs ax.gif
Dabar prisiduodu-pasikepiau ant sviesto daug svogunu laisku ir 2 kiausinius.Cia mano antroji vakariene blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 28 birželio 2018 - 21:25

:unsure:ai jau visai tundra as, ane? :D o su tais madingais dalykais tai pas mane ne kazka.Va butent su kokoso aliejum tikrai nieko nedarau.Nu bet tai dabar teks, ir viskas per Tave :D Atejo cia, sudirbo ir isejo kiausinienes valgyt :bebe:

Uz tai pas Tave agurku ner :bebe: O jei rimtai, tai as net pati stebiuosi kaip jie taip greit uzaugo.Darze ir pas mane maziukai.

Atsakyti
Pas mane su tais kokosu aliejais dukra plaukus tepliojas,tai as ismeginau ax.gif Man labiausia patiko burna skalauti ,dantis valytis,i kava deti.O kepti neeeee..
O agurku taip nepriaugi nes apatiniu nenugnybau,pagailejau...Na nieko,priaugs dar.Reikia ir man siais metais prisivakuot,o tai isvis atpratau tai daryti,gal jau nebemokesiu,reikes vel is naujo mokintis tongue.gif
Siais metais nusprendus adzikos prisigamint,kad tik paprikos uzderetu rolleyes.gif
Pasvajojau ir gana biggrin.gif
Ai ,dar jogurta uzsimetus raudonuju serbentu zele susikraciau-griekas turbut ?
Atsakyti