Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Mutė @ 2018 06 27, 01:19)

Babette,palauk kol Tave dasivysiu,tada surimtesi biggrin.gif

Gerai, kiba gaila biggrin.gif

QUOTE(Mutė @ 2018 06 27, 11:35)

Jurgiski,jauciu,kad mane aplenksi unsure.gif  unsure.gif Gal Babette irgi pasipliusavo man i kompanija rolleyes.gif Visai nesmagu vienai su pliusu buti tongue.gif

O.kaip gi bis.gif visas sviesro pakelis + 200 gr.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sviesta Oneigai prduodam,keksiukam kept tongue.gif
Mus pilnatis veikia ,palauksim kol pasikeis menulio faze ir kad kudesim,kad minusuosim irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 27 birželio 2018 - 11:25
QUOTE(Mutė @ 2018 06 27, 11:35)
Jurgiski,jauciu,kad mane aplenksi unsure.gif  unsure.gif Gal Babette irgi pasipliusavo man i kompanija rolleyes.gif Visai nesmagu vienai su pliusu buti tongue.gif

Bandau neatsilikti nuo taves Mute biggrin.gif
Atsakyti

Nieko nebus, sviesto neimsiu, galit drasiai ji valgyt :D .Neber mergiotes, nebus ir keksiuku :P O siaip tai surimtekit, kas cia dabar yr :aggressive: Mute, Tu tam savo sode, kol kapstaisi, tai kaip koks zvirblis, viska ir nulesi :D

Atsakyti
...nu bet gi tik kelios braskytes,kelios zemuogytes,viena vysnia,viena aviete ax.gif juk visai nedaug...jokiu pyragaiciu,saldainiu,net jokios sonines ar mano megiamiausiuju(ledu)...gi vis labai rimta esu,jokiu fitimiti biggrin.gif
Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol: nu jei be fitimiti,tai gerai.

Kaip Tu manai, jei ryte nesuvalgai puses apelsino, tai per pietus ant puskilogramio varskes galima uzsipilt gera sauja razinu ir saujyte riesutu, ane? Nu kaip ir lygybe iseina :hmm:  :D Kol kimsau , tokiu klausimu nekilo :D

Atsakyti
biggrin.gif manau,kad nepakenke tongue.gif priminei,as pusryciams pamirsau apelsina blink.gif Tai tada sode kai sulesiu kokia uoga nesiskaitys ax.gif
Atsakyti
Privalgiau vistienos su agurku, o smegenai vis tiek apie saldumynus galvoja, kazko skanaus noreciau, bet laikausi, oi nezinau, nezinau ax.gif
Atsakyti
Ir kur visos dingusios, jau kramsnojat ka nors biggrin.gif as tai laikausi, arbata avieciu tik gurksnoju, nes gerkle skauda smile.gif
Atsakyti
As kaip visad iki velumos sode,siltnami tvarkiau.Parsiveziau avieciu ir iskart su cukrumi sutryniau ,bus ziemai.O taip jos butu kitur susitryne tongue.gif
Dabar putpeles i greitpuodi imetus tusinu-neber laiko orkaiteje kept.Jau suvelinau vakariene kapitaliai.
Jau jei rytoj nebus minuso...ui kaip svarstyklem klius aggressive.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, -300g smile.gif galejo but ir daugiau uz tas kancias, kad vakar nieko griesno neimeciau, o taip vienu metu buvo uzejes noras.
Avietes gerai, ziema smile.gif mama sake, ziauriai dziuna, na bet gal rudeniniu bus, o tai pernykscias baigiam sunaudoti biggrin.gif
Atsakyti
-500 gr. cool.gif
Ojj kaip gerai butu jeigu nebutu nesamonyciu vakare tongue.gif
Atsakyti