Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Viskas, ryt ant svarstykliu victory.gif o cia jums uz rezultatus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 06 26, 10:14)

Oneiga, 26 Bir 2018 - 10:14, parašė:

Oneiga, 26 Bir 2018 - 10:14, parašė:

<p>Sveikos, </p>
<p>mano keksiukas buvo dietinis tongue.gif -600g.</p>
<p>Jurgiski, ir svertis ir skelbtis reikia biggrin.gif Tada viena kita aprekiam ir susiimam.A kaip Tu galvoji, kaip mes cia su Mute tuos kg numetem? Tik taip biggrin.gif</p>

<p>Sveikos, </p>
<p>mano keksiukas buvo dietinis tongue.gif -600g.</p>
<p>Jurgiski, ir svertis ir skelbtis reikia biggrin.gif Tada viena kita aprekiam ir susiimam.A kaip Tu galvoji, kaip mes cia su Mute tuos kg numetem? Tik taip biggrin.gif</p>

Ir laaaabai ilgai cia taip metem hihihi.gif
Klausyk,kas per stebuklas tie keksiukai blink.gif as saziningai laikiausi,dar sode ariau iki 23 valandos ir tik 400g,o cia suraitei keksiuka ir sitoks rezultatas bigsmile.gif Ko ten prideta,a?
Atsakyti

Matyt mergiote ko imete :D .Nusibodo ziuret i aptukusia motina :P

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 06 26, 12:30)

Oneiga, 26 Bir 2018 - 12:30, parašė:

Oneiga, 26 Bir 2018 - 12:30, parašė:

<p>Matyt mergiote ko imete biggrin.gif .Nusibodo ziuret i aptukusia motina tongue.gif</p>

<p>Matyt mergiote ko imete biggrin.gif .Nusibodo ziuret i aptukusia motina tongue.gif</p>

biggrin.gif tai tegu ir mums paviesina ta ,,kazka"" tongue.gif
Issikepiau jautienos kepsni,kol valgiau tol atrode,kad nieko nebesinores...bet va suvalgiau ir ,kad uzgojo pilvas marsa,kad pradejo mesos reikalaut blink.gif Matyt tame jautienos gabale kazko buvo ,kad dar noretusi pakartojimo hmm.gif Jau reikes varskes surio rieke issirasyt..prie kavytes tongue.gif
Atsakyti
...surio vos ne puse su balinta kava suraityta ax.gif Nu tipo baltymai juk rolleyes.gif
Lekiu naminiu kiausiniu uzsipirkt ir i soda ,,pasportuot''.Diena siandien siltesne,gryname ore gal riebaliukai geriau degs biggrin.gif
Atsakyti
Vakariene ir sudorota, buvo 2 kepti naminiai kiaušiniai, skrudinta batono riekute, agurkas is seses darzo ir apelsinas biggrin.gif diena kaip ir atlaikyta smile.gif
Atsakyti

Pas mane 2 virti kiausiniai,skrudinta batono rieke ir 4 mazi agurkeliai,nu ir medaus truputeli palaiziau.Alkana dar :D

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mano rytas ir diena viskas gerai, bet vakarais kipsas seda galvon ir psio... vakar bliuda persiku suvalgiau, siandien svarstykles 73.7 rode. Nieko naujo.
Siandien vietoj kiausu vakarienei silkute biggrin.gif
Rytoj nieko gero turbut nesitikesiu.
Jus saunuoles, graziai krenta, o juk pilnatis 4u.gif
Atsakyti
..pagaliau ir as iki bliudo prikritau tongue.gif O jame 2 virti kiausiniai,salotos(savo uzaugintos),krapiukai +svogunu laiskai+saukstelis majonezo(cia jau griekelis)+2 skrudintos batono riekeles=1didele rieke.Dar greipfruta suraitau ir vakariene bus baigta.
Pilnatis kalta,kad taip norisi kazko neleidziamo suvalgyt,ji kaip PMS biggrin.gif Mano griekelis sauja braskiu ax.gif
Labai tikiuosi ,kad svarstykles ryt nenuskriaus tongue.gif
Papildyta:
Babette,palauk kol Tave dasivysiu,tada surimtesi biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane -300g, labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

-500g :)

Mute, as cia pagalvojau, a tik neisitaisei sode kokio kaimyno :D Sedi ten iki isnaktu :P Ziurek, kad kaimynkos kudlu nenurautu :D

Atsakyti
Labas rytas,kaimyno neisitaisiau,bet va +100g tai jo biggrin.gif Greitai keksiuku recepta cia!!! tongue.gif Tiksliau ta slapta ingredienta.puse kg nukrito bigsmile.gif O as,sportavau sportavau,kazkokia saujele braskiu suniamniojau ir se +100 verysad.gif ....sooooodasssssssss
Siandien vel begsiu,reikia avietes nusirinkt,pomidorus paraisiot,aplinka tvarkyt...zodziu vel sportuosiu iki isnaktu tongue.gif
Jurgiski,jauciu,kad mane aplenksi unsure.gif unsure.gif Gal Babette irgi pasipliusavo man i kompanija rolleyes.gif Visai nesmagu vienai su pliusu buti tongue.gif
Atsakyti