Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Saunuoles su minusais!

O as vakar naktipieciams eseriukus vyniuku uzgeriau biggrin.gif

Lygiai 0. Gerai kad ne pliusas rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif va kur mano naktipieciai nukeliavo hihihi.gif Taip tingisi uzpakali nest iki parduotuves....nesumastau ka vakarienei rinktis,rytojui vistienos reikia pasidairyt.
Mastau,kad kita savaite bus 2. ax.gif Nenugrybavau,surimtejau kaip ir.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 21 sausio 2017 - 18:00
Kur visos dingot unsure.gif gal svarstykles isgazdino mirksiukas.gif
As pastrigau,tik nezinau ar 0,ar -200g.Dvi svarstykles skirtingai rodo.
Ryt ryte bus aisku koks savaites rezultatas rolleyes.gif Laukiu nesulaukiu smile.gif
Sios dienos meniu: virsiu barscius is vistienos ketvircio,kopustu ,morkos,svoguno,burokeliu.Pietums sriubyte su vistiena,o vakarienei be mesos tongue.gif Vakar pamirsau pomidoru nusipirkt,teks apseit be ju,nebent nepatingesiu nulekt iki parduotuves ax.gif
Sios savaites didziausias pasiekimas -atsisakymas naktipieciu clap.gif
Atsakyti
As jau atsiradau. biggrin.gif Buvau issitrenkus i svecius.Dieta sudirbta visiskai.Kepsniukai,silkute,misrainytes,saslykiukai,gabalas sakocio ir viskas palaistyta vyneliu ax.gif Eilini karta ryt pirma savaite ir,kaip suprantu,joje busiu viena,nes jus turejot proto,o as ji namie palikus buvau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 22, 18:22)
As jau atsiradau. biggrin.gif Buvau issitrenkus i svecius.Dieta sudirbta visiskai.Kepsniukai,silkute,misrainytes,saslykiukai,gabalas sakocio ir viskas palaistyta vyneliu ax.gif Eilini karta ryt pirma savaite ir,kaip suprantu,joje busiu viena,nes jus turejot proto,o as ji namie palikus buvau rolleyes.gif

Tai turejai tikra savaitgali biggrin.gif Draugiskai manes lauki-aciu aciuks.gif
Susrebiau sriubyte su vistiena,kaip skanu buvo.Vakarienei dar didele porcija sriubos laukia.Busiu savaite tvarkingai atsilaikius yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 22 sausio 2017 - 17:47
Nu tai kaip drauges nepalauksi biggrin.gif
Tik jau pradedu galvot,kad Tau reiks manes palaukt.Negaliu nustot valgius.Kisu i skrandi viska ,ka randu,o vyras zvengia,kad ryt is ryto vel bus kiausiniai-pasaka be galo.
Bet Tu tai saunuole-visa savaite tvarkingai issilaikei.As negaliu.Kol nesibaigs tas gimtadieniu maratonas su ta dieta nieko gero nebus.5dienos dieta,o 2 visiskas nutrukimas.
Atsakyti
biggrin.gif ,nieko baisaus,dar kokias pora savaiciu gali kartoti.Manau,kad per tiek laiko tureciau kaip nors dasivyti Tave rolleyes.gif Nebent sumastytum link mano svorio pajudeti,tada greiciau susilygintumem tongue.gif
Ziurek ryt ryte ,kad dar minuso nesulauktum mirksiukas.gif Taip butu nesazininga biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
didziule geda,as vel sveriu 74.4.Kazkaip is gyvenimo reiketu isbraukt savaitgalius ir viskas butu gerai,buciau smilga biggrin.gif
Mute,as jau pajudejau link Taves,ar tik neaplenkiau?Kiek sveri?
Psistaciau litra kefyriuko,ziuresiu,ar istempsiu su juo.Reikia kazkaip iskrovos diena pasidaryt.O siaip tai gal turi atliekamo darbo,duok man,nes laisvas laikas man edima issaukia biggrin.gif
Atsakyti
Oneiga as tavo drauge..... net nesisveriau siandien....
Pikta kaip seskas ir issiputusi kaip erke, dar tas pms...
Savaitgaliai yra musu beda, kaip Mutes naktipieciai.
Mute saunuole, susitvarke, o as negaliuu cry.gif cry.gif cry.gif

Siandien tik vanduo ir arbatos. Taip man ir reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 23, 11:11)
Labas rytas,
didziule geda,as vel sveriu 74.4.Kazkaip is gyvenimo reiketu isbraukt savaitgalius ir viskas butu gerai,buciau smilga biggrin.gif
Mute,as jau pajudejau link Taves,ar tik neaplenkiau?Kiek sveri?
Psistaciau litra kefyriuko,ziuresiu,ar istempsiu su juo.Reikia kazkaip iskrovos diena pasidaryt.O siaip tai gal turi atliekamo  darbo,duok man,nes laisvas laikas man edima issaukia biggrin.gif

O as pastrigau vietoj,nesuprantu kas cia darosi blink.gif Vel svarstykles bludija-vienos 0 rodo ,kitos +200g.Pasirinkau 0 biggrin.gif Savaites rezultatas -2,200kgTikejausi didesnio minuso,bet gerai ir toks.
Iki tavojo svorio man reikia numinusuot 3,8kg.Dar turiu pasistengti is peties ax.gif
Kaip pavydziu laisvo laiko,as nieko nebesuspeju,jau nekalbant apie namu ruosa....

Merginos,ar nepasijungsit su tom iskrovom kaupimo mirksiukas.gif As kai nedavalgiau taip ir pastriginau svori unsure.gif Pavalgykit ,palaukit manes kol kokius 4kg nukratysiu biggrin.gif
Atsakyti
Su iskrova "nepaejo",prislamsciau surio,voverusku su majonezu ir cesnakiniu batonu.Pripazistu,kad esu nepataisoma edike biggrin.gif
Atsakyti
Bulkuciu neprisveitei ir gerai biggrin.gif Ryt dar minuso sulauksi mirksiukas.gif
As atsilaikiau antros savaites dienele,kava be pieno geriau(nes nera saldytuve).Jei dar ir ryt nebus minuso tai nezinau ka ir galvoti..
Atsakyti