Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2017 01 19, 14:05)
Vajezau,tai gi Tu ir taip plona su tokiu ugiu.Mano 164,tai as tikra poncka blink.gif

Kurgi ne biggrin.gif ale vistiek malonu skaityt smile.gif
Geriausiai jauciausi sverdama 63... ech kadaise kadaise, tos dienos negris...

Pietums kepti obuoliai, vakariene jaucio liezuviuks su krienais. Ramu kol kas. smile.gif
Atsakyti
Aš čia 4u.gif
dukra serga, vakar i ligoninę važiavom, vakare taip gundė kinderis dukros, bet atsilaikiau... ax.gif
o dabar suvalgiau šaltienos, prieš tai persimoną, arbatos išgersiu ir eisiu miegoti smile.gif
šiandien ryte buvo 67.7

Jūsų visų puikūs rezultatai, šaunuolės mes biggrin.gif

Babbete, bet tai tikrai liekna esi, aš net nesvajoju sverti mažiau 10-čia kg nei ūgis biggrin.gif
Atsakyti
Baisu kai vaikai serga,sveikit 4u.gif
As siandien pamirsau ,kad prie mesytes jau galima salotu... .Jei jau kazko uzsimanyciau griebsiu paprika biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
-500g smile.gif šaltiena nepakenkė biggrin.gif
Atsakyti
O man torciukas pakenke +100g rolleyes.gif
Atsakyti
O as po vakarinio sverimosi turejau tureti gera minusa,bet ryte svarstykles uzsispyre ir parode pliusa blink.gif bet nepergyvenu,zinau priezasti(negriesijau) ax.gif Arba kaltos svarstykles ,arba mmm.Jau tikrai as nekalta biggrin.gif +300g
Siandien viskas tvarkingai,pietums tik nespejau kiausiniu issivirt,suraiciau skardine sviestiniu pupeliu.Bijojau aplamai pietus preleist,kad neisijungciau kaupimo procesu.Vakarienei kepsiu panangasija,kazko ant jos prisedau..
Kaip pas jus dienele?Ka skanaus vakarienei ruosite?
Atsakyti
Nenusipirkau jokios zuvies,nes tingejau iki parduotuves nueit,tai,matyt,vel tuno skardine bus ir salotos is pekino kopusto.Atrodo,kad siandien galima.O pietums irgi pupeles valgiau biggrin.gif
Atsakyti
vakariene valgiau 17val unsure.gif šiandien visą dieną noriu valgyti, ką daryti, kąąąą užvalgyti biggrin.gif
Atsakyti
-300. Nors nusinesiau svarstykles i kita vieta +2 kg blink.gif

Nieko nesuprantu...

Turiu eseriuku, bet tingiu kept. Isgeriau kefyro su chia seklom ir 2 mandarinus suvalgiau. Gal gana.

Oneiga, dar normaliai po torto!
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 20, 19:02)
Nenusipirkau jokios zuvies,nes tingejau iki parduotuves nueit,tai,matyt,vel tuno skardine bus ir salotos is pekino kopusto.Atrodo,kad siandien galima.O pietums irgi pupeles valgiau biggrin.gif

Mano vakariene:su kate pasidalinom po puse skardines tuno aliejuje,po kurio laiko pasikepiau pora file su grybukais(ant sviesto)svogunas 1vnt,pekino kopusto-poru salotos,apelsinas.Dabar palaukus mastau ,kad gersiu juodos arbatos su cinamonu ir pienu.
Kaip keista,kad manes nebekamuoja alkis ar noras ,,kazko'' blink.gif Idomu ar ilgai tai tesis .. hmm.gif
Kaip matau ne vien manosios svarstykles bludija biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
-400g.Mazokai,bet vis i minusa biggrin.gif O vat ar nereiks vel pirmos savaites imt po savaigalio-nezinau biggrin.gif
Mute,kokia tu draugiska,su kate dalinies mirksiukas.gif As tai tokia alkana bunu,kad net minciu neturiu su suniu dalintis biggrin.gif
Atsakyti
-200g,gaila,kad suns neturiu,dalinciaus ir su juo wub.gif
Reikia apelsinu atsargas papildyti,kazi ar RIMI skanus alesinai.Praitus pirkau IKI-salduciai,geruliai buvo..dabar geriausia kaina Rimi.
Atsakyti