Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Babette @ 2017 01 18, 17:17)
Sveikos  4u.gif
Tai mazejat po biski, saunuoles  bigsmile.gif
As nesutvarkau apetito, po pietu prasiiiideda  blink.gif 
Siandien 73.5, Oneiga pirmauji, taip ir toliau!

Aha,net 100g Tave aplenkiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nezinau kaip toliau bus,bet jau du kartus vakariene pavalgiau ir dar vis galvoju ka cia nugriebt ax.gif
Atsakyti
Griebk mesos smota mirksiukas.gif As griebciau jei kas iskeptu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
-600g.Buvau pagriebus duonos pluta biggrin.gif Kaip Tau?Naktipieciai buvo? mirksiukas.gif
Atsakyti
72.8 didis.gif

Kazkokia mistika, nes vakar po pietu buvo grieku hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babette: 19 sausio 2017 - 10:57
Naktipieciu nebuvo,tik balinta kava,-1kg.Pas visas geri minusai clap.gif
Atsakyti
Mute,jei taip ir toliau tuoj mus aplenksi 4u.gif
Babette,sveriam vienodai,bet tuoj mane pralenksi,nes siandien esiu valgyt naminio torto.Stengsiuos tik maza gabaleli,bet kazin kaip bus,kai glotke atsidarys biggrin.gif O koks Tavo ugis?
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 01 19, 12:21)
Naktipieciu nebuvo,tik balinta kava,-1kg.Pas visas geri minusai clap.gif

Mute, jeigu ne tie naktipieciai seniai butum pasiekusi savo tiksla, manau smile.gif

QUOTE(Oneiga @ 2017 01 19, 12:54)
O koks Tavo ugis?

172 ;)
Atsakyti

Turbut pilnatis baigiasi ir traukiasi nieksai lasiakai biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babette: 19 sausio 2017 - 12:50
QUOTE(Babette @ 2017 01 19, 13:49)
Turbut pilnatis baigiasi ir traukiasi nieksai lasiakai biggrin.gif

Vajezau,tai gi Tu ir taip plona su tokiu ugiu.Mano 164,tai as tikra poncka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Babette @ 2017 01 19, 13:48)
Mute, jeigu ne tie naktipieciai seniai butum pasiekusi savo tiksla, manau  smile.gif

ax.gif tikrai taip ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 19, 12:54)
Mute,jei taip ir toliau tuoj mus aplenksi 4u.gif
Babette,sveriam vienodai,bet tuoj mane pralenksi,nes siandien esiu valgyt naminio torto.Stengsiuos tik maza gabaleli,bet kazin kaip bus,kai glotke atsidarys biggrin.gif O koks Tavo ugis?

...oi,kad greitai tikrai nesigaus aplenkti,pirma teks mastyt kaip jus pavyti irnesakyk.gif
..tortukas,naminis.. wub.gif veliau papasakosi ar vertas grieko buvo biggrin.gif
Einu obuoliu naikint..
Atsakyti

..tortukas,naminis.. wub.gif veliau papasakosi ar vertas grieko buvo biggrin.gif
Einu obuoliu naikint..
[/quote]

Tikrai vertas didis.gif Su grietineles ir braskiu idaru ,ir viskas gausiai aplieta sokoladu.Suvalgiau gabaleli,bet dar ir du sumustiniai su lasisa i skrandi isoko.O kur dar trys obuoliai pietums ax.gif Zodziu,busiu prisidirbus net nesulaukus savaitgalio.O savaitgali varau i svecius,tai...
Atsakyti

[/quote]

Tikrai vertas didis.gif Su grietineles ir braskiu idaru ,ir viskas gausiai aplieta sokoladu.Suvalgiau gabaleli,bet dar ir du sumustiniai su lasisa i skrandi isoko.O kur dar trys obuoliai pietums ax.gif Zodziu,busiu prisidirbus net nesulaukus savaitgalio.O savaitgali varau i svecius,tai...
[/quote]

biggrin.gif Turi pasiteisinima-lauki draugiskai kol as dasivysiu biggrin.gif
Irikira su Ziedlapiuku kazkur pradingo unsure.gif
Atsakyti