Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

-200g,letai ,bet krenta biggrin.gif Jei ne naktiniai mandarinai gal ir geresnio minuso sulaukus buciau...
Man patinka 13,penktadienis ir dar pilnatis tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,
-600g.Vakarienei suraiciau tuno konservu visa dezute su skrudinto batono rieke.
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 14, 09:09)
Labas rytas,

Mute,ar buvai kada iki ketvirtos savaites issilaikius?
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 14, 09:09)
Labas rytas,

Mute, grazus minusas, sveikinu bigsmile.gif
Sveikutes, as +200. Pati kalta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Babette @ 2017 01 14, 14:13)
Mute, grazus minusas, sveikinu  bigsmile.gif
Sveikutes, as +200. Pati kalta  tongue.gif

Cia Oneigos grazus minusas,o mano -100g.Bet kai pagalvojus kas nakti buvo sunaikinta ,ir dar po gausios vakarienes...galima sakyti ,jog grazus minusas ir pas mane biggrin.gif
Naktipieciai:kruva mandarinu,apelsinas,tuno aliejuje skardine su rieke juodod duonoa,kava su pienu,6saldainiai.Pati nesuprantu kaip dar po viso to minuso sulaukiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 01 14, 15:13)
Cia Oneigos grazus minusas,o mano -100g.Bet kai pagalvojus kas nakti buvo sunaikinta ,ir dar po gausios vakarienes...galima sakyti ,jog grazus minusas ir pas mane biggrin.gif
Naktipieciai:kruva mandarinu,apelsinas,tuno aliejuje skardine su rieke juodod duonoa,kava su pienu,6saldainiai.Pati nesuprantu kaip dar po viso to minuso sulaukiau  blink.gif

Ahaa, Oneigos biggrin.gif man ne tik su svoriu bet ir su galva nekas.

Mute, neitiketina kad minusas bigsmile.gif

As vakar vakare pasisveriau, buvo 72.2. Ryte buciau grazaus minuso sulaukusi verysad.gif
O poto buvo meditacija su vynu... ir turiu ka turiu.
Atsakyti
As net nesuprantu kaip man dar svoris minusuojasi,gal koks tinkamas laikas lieknejimui hmm.gif
Pietums mandarinai-valgiau kiek norejosi,neskaiciavau tongue.gif
Vakarienei mentes kepsniai,o gal vel troskinuko pasigamint rolleyes.gif Tik gaminsiuos tam kartui,o ne dviem dienom-zinau,kad neliktu likuciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 14 sausio 2017 - 16:58
Sveikos:)
aaa, reik susiimti, tai nuo pirmadienio griztu pas jus ir as ax.gif
ne tiek daug ir priaugo, apie 4kg, dabar tikslas bus 60kg pamatyti, nesustosiu kol nepamatysiu smile.gif)
kaip gyvenate kiausiniu fanes ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2017 01 14, 23:06)
Sveikos:)
aaa, reik susiimti, tai nuo pirmadienio griztu pas jus ir as  ax.gif
ne tiek daug ir priaugo, apie 4kg, dabar tikslas bus 60kg pamatyti, nesustosiu kol nepamatysiu smile.gif)
kaip gyvenate kiausiniu fanes ? smile.gif

Sveika sugrizus 4u.gif
O gyvenam ,tai kaip cia pasakius biggrin.gif ,vis pirmoj savaitej abi su Mute tongue.gif
As po vakarelio,tai ryt bus + ,o tai reiskia,kad vel nusimato pirma savaite biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Irikira,smagu Tave matyti 4u.gif Kaip Oneiga rase, mes vis cia visu laukiam pirmoje savaiteje biggrin.gif As tai belaukdama sugebejau priauginti 10kg blush2.gif
+700g-nebegaliu daugiau naktinet,pradesiu eit anksti miegot,nematau kito budo kaip save atpratint nuo naktipieciu ax.gif Vakar buvo saldainiai,graikiskas jogurtas su uogiene(raudonuju serbentu),o pabaigai ,,vobla''+apelsinas.
Pirmadieni pirmoji savaite tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 15 sausio 2017 - 13:23
QUOTE(Mutė @ 2017 01 15, 14:22)
bigsmile.gif Irikira,smagu Tave matyti 4u.gif Kaip Oneiga rase, mes vis cia visu laukiam pirmoje savaiteje biggrin.gif As tai belaukdama sugebejau priauginti 10kg blush2.gif
+700g-nebegaliu daugiau naktinet,pradesiu eit anksti miegot,nematau kito budo kaip save atpratint nuo naktipieciu ax.gif Vakar buvo saldainiai,graikiskas jogurtas su uogiene(raudonuju serbentu),o pabaigai ,,vobla''+apelsinas.
Pirmadieni pirmoji savaite tongue.gif

biggrin.gif labiausiai man patiko voblos ir apelsino derinys.
Pas mane,kad ir kaip keista, -600g.Idomu kas bus ryt,nes valgau visa diena.
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 15, 19:54)
biggrin.gif labiausiai man patiko voblos ir apelsino derinys.
Pas mane,kad ir kaip keista, -600g.Idomu kas bus ryt,nes valgau visa diena.

Cia turbut todel,kad pas mane pliusas mirksiukas.gif
P po voblos labai norejosi kazko gaivaus,kad ta suruma nuplauti,apelsinas labiausiai tam tiko tongue.gif
Siandien pusryciai pramiegoti,kavos isgeriau ir tiek.Pietums obuoliai,mat susiruosiau obuoliene virti,kad obuoliai neprapultu.Smulkinau, gabaliukas i puoda,kitas i burna-taip ir buvo nuspresta,kad tai pietus biggrin.gif Vakarienei kepti sparneliai...daug sparneliu ax.gif
Bus matyt su kokiu svoriu ryt startuosiu biggrin.gif
Atsakyti