-200g,letai ,bet krenta Jei ne naktiniai mandarinai gal ir geresnio minuso sulaukus buciau...
Man patinka 13,penktadienis ir dar pilnatis
Labas rytas,
-600g.Vakarienei suraiciau tuno konservu visa dezute su skrudinto batono rieke.
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 14, 09:09)
Labas rytas,
Mute,ar buvai kada iki ketvirtos savaites issilaikius?
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 14, 09:09)
Labas rytas,
Mute, grazus minusas, sveikinu
Sveikutes, as +200. Pati kalta
QUOTE(Babette @ 2017 01 14, 14:13)
Cia Oneigos grazus minusas,o mano -100g.Bet kai pagalvojus kas nakti buvo sunaikinta ,ir dar po gausios vakarienes...galima sakyti ,jog grazus minusas ir pas mane
Naktipieciai:kruva mandarinu,apelsinas,tuno aliejuje skardine su rieke juodod duonoa,kava su pienu,6saldainiai.Pati nesuprantu kaip dar po viso to minuso sulaukiau
QUOTE(Mutė @ 2017 01 14, 15:13)
Cia Oneigos grazus minusas,o mano -100g.Bet kai pagalvojus kas nakti buvo sunaikinta ,ir dar po gausios vakarienes...galima sakyti ,jog grazus minusas ir pas mane
Naktipieciai:kruva mandarinu,apelsinas,tuno aliejuje skardine su rieke juodod duonoa,kava su pienu,6saldainiai.Pati nesuprantu kaip dar po viso to minuso sulaukiau
Ahaa, Oneigos man ne tik su svoriu bet ir su galva nekas.
Mute, neitiketina kad minusas
As vakar vakare pasisveriau, buvo 72.2. Ryte buciau grazaus minuso sulaukusi
O poto buvo meditacija su vynu... ir turiu ka turiu.
As net nesuprantu kaip man dar svoris minusuojasi,gal koks tinkamas laikas lieknejimui
Pietums mandarinai-valgiau kiek norejosi,neskaiciavau
Vakarienei mentes kepsniai,o gal vel troskinuko pasigamint Tik gaminsiuos tam kartui,o ne dviem dienom-zinau,kad neliktu likuciu
Pietums mandarinai-valgiau kiek norejosi,neskaiciavau
Vakarienei mentes kepsniai,o gal vel troskinuko pasigamint Tik gaminsiuos tam kartui,o ne dviem dienom-zinau,kad neliktu likuciu
QUOTE(Irikira @ 2017 01 14, 23:06)
Sveikos:)
aaa, reik susiimti, tai nuo pirmadienio griztu pas jus ir as
ne tiek daug ir priaugo, apie 4kg, dabar tikslas bus 60kg pamatyti, nesustosiu kol nepamatysiu )
kaip gyvenate kiausiniu fanes ?
aaa, reik susiimti, tai nuo pirmadienio griztu pas jus ir as
ne tiek daug ir priaugo, apie 4kg, dabar tikslas bus 60kg pamatyti, nesustosiu kol nepamatysiu )
kaip gyvenate kiausiniu fanes ?
Sveika sugrizus
O gyvenam ,tai kaip cia pasakius ,vis pirmoj savaitej abi su Mute
As po vakarelio,tai ryt bus + ,o tai reiskia,kad vel nusimato pirma savaite
Irikira,smagu Tave matyti Kaip Oneiga rase, mes vis cia visu laukiam pirmoje savaiteje As tai belaukdama sugebejau priauginti 10kg
+700g-nebegaliu daugiau naktinet,pradesiu eit anksti miegot,nematau kito budo kaip save atpratint nuo naktipieciu Vakar buvo saldainiai,graikiskas jogurtas su uogiene(raudonuju serbentu),o pabaigai ,,vobla''+apelsinas.
Pirmadieni pirmoji savaite
+700g-nebegaliu daugiau naktinet,pradesiu eit anksti miegot,nematau kito budo kaip save atpratint nuo naktipieciu Vakar buvo saldainiai,graikiskas jogurtas su uogiene(raudonuju serbentu),o pabaigai ,,vobla''+apelsinas.
QUOTE(Mutė @ 2017 01 15, 14:22)
Irikira,smagu Tave matyti Kaip Oneiga rase, mes vis cia visu laukiam pirmoje savaiteje As tai belaukdama sugebejau priauginti 10kg
labiausiai man patiko voblos ir apelsino derinys.
Pas mane,kad ir kaip keista, -600g.Idomu kas bus ryt,nes valgau visa diena.
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 15, 19:54)
labiausiai man patiko voblos ir apelsino derinys.
Cia turbut todel,kad pas mane pliusas
P po voblos labai norejosi kazko gaivaus,kad ta suruma nuplauti,apelsinas labiausiai tam tiko
Siandien pusryciai pramiegoti,kavos isgeriau ir tiek.Pietums obuoliai,mat susiruosiau obuoliene virti,kad obuoliai neprapultu.Smulkinau, gabaliukas i puoda,kitas i burna-taip ir buvo nuspresta,kad tai pietus Vakarienei kepti sparneliai...daug sparneliu
Bus matyt su kokiu svoriu ryt startuosiu