Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2017 01 10, 21:54)
Du kiausiniai su batono rieke ir pomidoru savo sultyse puse stiklainiuko biggrin.gif Jauciu,  eisiu i lova kol ko nors nesuvalgiau ax.gif

Apelsino nevalgysi,permesk man,as jau kazko noriu biggrin.gif Jauciu irgi ,kad begu i lova,o tai jau apie riebia kiauliena svajot pradedu tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif o as netycia porcijas sumazinau.greit isalkstu bet atlaikiau vakar. -700 4u.gif
Atsakyti
....o as vakar nakti neiskentus silkutes su duona issitraukiau,sokolado saldytuve suradau,obuoli...neisgelbejo pomidorai topsecret.gif
-200g ax.gif Gal siandien pasiseks susiimt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 01 11, 11:10)
....o as vakar nakti neiskentus silkutes su duona issitraukiau,sokolado saldytuve suradau,obuoli...neisgelbejo pomidorai topsecret.gif
-200g ax.gif Gal siandien pasiseks susiimt rolleyes.gif

Oi niu niu.as vakar ir jos alkana kaip suo pardej spurgos ore neprarijau po darbo.norejau jau spjaut i dieta.bet susiemiau. rolleyes.gif

Pietus suraityti.varske pomidoras ir bulkos rieke.nezinau ka cia vakrienej sugalvot.
Atsakyti
Sveikos,
-400g.Kazkaip nenori manes lasiniai palikt biggrin.gif O nieko griesno vakar nenugriebiau.
Vakarienei turiu saltienos.O gal negerai?
Geriu kava ir galvoju apie...cepelinus biggrin.gif Pilvas gurgia nuo tos varskes.Eisiu grindu plaut,gal durnos mintys issilakstys.
Atsakyti
O as pietums pora sumustiniu su pora guzeliu mocarelos pasiruosiau,pomidorus vienus suvalgiau.Sumustiniai su balinta kava.PADIDINAU PORCIJA DVIGUBAI...
Dabar laukiu vakarienes-troskinu kiaulienos mente.Isimeciau 3,,piktus''pipiriukus,mastau ar tik nepadauginau unsure.gif Zodziu bus gaisras tongue.gif gal po jo tik vandens tenoresiu biggrin.gif
Troskinu ant tauku su trupuciu sviesto-salta ,leidziu sau daugiau riebaliuku vartot ax.gif
Atsakyti
...eilini syki tas pats-rytojui troskinio nebeliko rolleyes.gif Tuos piktuosius pipiriukus ismedziojau viduri proceso,bet vistik astrumo pakankamai buvo.Karstis ismuse,gaisro isvengiau biggrin.gif Vandens nesinores,o va apie kava mintys jau sukasi rolleyes.gif
Turbut isgersiu naktines kavos su pienu ir viskas!!!
Save siandien kaip ir ikalbejau,kad gana buti stora ......,laikas lieknet gun_smilie.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 11 sausio 2017 - 21:30
QUOTE(Mutė @ 2017 01 11, 21:28)
...eilini syki tas pats-rytojui troskinio nebeliko rolleyes.gif Tuos piktuosius pipiriukus ismedziojau viduri proceso,bet vistik astrumo pakankamai buvo.Karstis ismuse,gaisro isvengiau biggrin.gif Vandens nesinores,o va apie kava mintys jau sukasi rolleyes.gif
Turbut  isgersiu naktines kavos su pienu ir viskas!!!
Save siandien kaip ir ikalbejau,kad gana buti stora ......,laikas lieknet  gun_smilie.gif

Saunuole 4u.gif
O as neiskentejau.sulaukiau is lt lauktuviu.oi blogas laikas dietai biggrin.gif ryt minuso nebus. ax.gif
Labanakt! Geru minusiuku 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas!

72.8. Oneiga, kaip tu? biggrin.gif

Kazkas man nuo tu kiaušu darosi. Dziusta kartu burnoje, gal netinka man tiek baltymu... unsure.gif

Paziurejau i kita savaite vien kiausiniai... blink.gif

Atsakyti
Labas rytas,-100g.Laikas pradet normaliom porcijom maitintis ax.gif Vakar vakare obuoliukai mane prigavo... biggrin.gif
Babette,o kaip su skysciais pas Tave,ar vandeni geri?
Man tai buna neskanus kiausiniai,tada as juos ne verdu ,o kepu.Va ir dabar kazkaip virti neskaniai sulindo,teks grizt prie ,,RIDO'',dabar is Lidlo pirktus dabaigineju-kazkokia nevykusi partija papuole unsure.gif
Ziedlapiuk,kiek pliuso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babette @ 2017 01 12, 09:26)
Labas rytas!

72.8. Oneiga, kaip tu? biggrin.gif

Kazkas man nuo tu kiaušu darosi. Dziusta kartu burnoje, gal netinka man tiek baltymu... unsure.gif

Paziurejau i kita savaite vien kiausiniai... blink.gif

Aplenkei mane!!!!! 4u.gif Pas mane 73kg.
Gerai Mute sako,reikia daug vandens gert,ko, tikriausiai ,mes nei viena nedarom.
Buna ir man kartu burnoj,bet as daug kavos geriu,tai galvojau,kad del to.
As apie antra savaite dar negalvoju,dar sia reikia atlaikyt biggrin.gif
Atsakyti
Vanduo nelenda,arbatos ciobreliu isgeriau...siaip tai kavyyyyytes noriu ax.gif
Pietums pas mane ananasas,pernokes..puses nesuvalgiau,nelenda ..Kazkaip nebepatinka jie man,o anksciau labai juos megau.
Palauksiu valandele ir leksiu kavos smile.gif
Kas pietums pas jus?
Atsakyti