Labas startuoles Mazi jusu tislai,manasis; 1etapui -11,6kg,o antrajam -7kg.Suapvalinus +-20kg
Sekmes mums visoms
Pusryciai kaip ir iprastai -kiausiniene is 2 kiausiniu(m),mandarinas,balinta kava.Pietums kepsiu obuolius,vakarienei kiaulienos mente troskinsiu(su grybukais).
Papildyta:
Ir gurksnosiu vandenuka !
Labas rytas.vakar meniu 2 kiausai ,melionas ir krutinele kepta orkaitej.bet minusas tik 500.mazoka kaip pirma diena.gal pakiso koja melionas.
QUOTE(Ziedlapiux @ 2017 01 10, 10:46)
Labas rytas.vakar meniu 2 kiausai ,melionas ir krutinele kepta orkaitej.bet minusas tik 500.mazoka kaip pirma diena.gal pakiso koja melionas.
Tai,kad pas Tave to svorio nekazkas uztat ir nera minuso kilgraminio
As vakar vakare nutrukau-buvo daug lindt saldainiu,apelsinas,pora mandarinu.
-300g.
QUOTE(Mutė @ 2017 01 10, 12:11)
Tai,kad pas Tave to svorio nekazkas uztat ir nera minuso kilgraminio
-300g.
-300g.
As vakar ir pastovejau prie saldainiu lentynos bet nepirkau.
Kad man daznai budavo kilograminis minusas todel ir nustebau ryte rytojis gal geresnis bus
-300g.
[/quote]
Paskaiciau ir toks juokas sueme Mes abi vis tiek savam stiliuj -prisiedem vakare.Pas mane is viso nulis,nes privalgiau to kas leidziama,bet jau kiekiai tai nenormalus buvo.
O turejo but rimta pradzia
Babette,kaip Tau sekesi?
[quote=Oneiga,2017 01 10, 14:53]
Paskaiciau ir toks juokas sueme Mes abi vis tiek savam stiliuj -prisiedem vakare.Pas mane is viso nulis,nes privalgiau to kas leidziama,bet jau kiekiai tai nenormalus buvo.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
As tai suvalgiau viska kas leidziama,vakariene laaaabai gausi buvo,o veliau isdykavau
Tai Tu saziningai atsilaikius 0 uzsidirbai Keista..na ,bet gerai pagalvojus-pas mane oho kiek lysno svorio,turiu is kur mest
Kur mano galva buvo kai vakar visa troskini suraiciau,dabar pietums reikia kazka gamintis,gal vistienos su grybais...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
As tai suvalgiau viska kas leidziama,vakariene laaaabai gausi buvo,o veliau isdykavau
Tai Tu saziningai atsilaikius 0 uzsidirbai Keista..na ,bet gerai pagalvojus-pas mane oho kiek lysno svorio,turiu is kur mest
Kur mano galva buvo kai vakar visa troskini suraiciau,dabar pietums reikia kazka gamintis,gal vistienos su grybais...
QUOTE(Ziedlapiux @ 2017 01 10, 13:15)
As vakar ir pastovejau prie saldainiu lentynos bet nepirkau.
Kad man daznai budavo kilograminis minusas todel ir nustebau ryte rytojis gal geresnis bus
Tau pasiseke,kad parduotuvej ta lentyna,o pas mane tai namie ..buvo... Tikiuosi,kad ryt pas abi rezultatai bus smagus Siandien stengsiuos nebeisdykaut
Pas mane irgi namie saldainiu pilna.Tikriausiai visiems atrode,kad man dar pavalgyt reik,tai per Kaledas gavau kruva saldainiu deziu.Bet kazkaip jie ramiai sau guli,as ir mesa valgydama sugebu ne gramo nenumest.Tiesa pasakius tos mesos buvo labai daug
Siandien pusryciu pavalgyt nespejau,bet uz tai pietums tris kepsniukus su grybukais suraiciau.Dar kavos puodas ir vel vos dusuoju.
Einu paskaityt ka ten raso apie ta 5:2 dieta.Gal kuri bandet laikytis?
Siandien pusryciu pavalgyt nespejau,bet uz tai pietums tris kepsniukus su grybukais suraiciau.Dar kavos puodas ir vel vos dusuoju.
Einu paskaityt ka ten raso apie ta 5:2 dieta.Gal kuri bandet laikytis?
Sveikos
Net ir nzn.. svarstykles grybauja, ryte rode klaida, tada + 700 gr. Veliau su chalatu -300. Tai . Reik batarkes naujos. Vakar neblogai sekesi. Vakare tik badas uzejes buvo.
Bandau nepasiduoti. Nors jauciu gali buti visko. : D
QUOTE(Oneiga @ 2017 01 10, 14:53)
Net ir nzn.. svarstykles grybauja, ryte rode klaida, tada + 700 gr. Veliau su chalatu -300. Tai . Reik batarkes naujos. Vakar neblogai sekesi. Vakare tik badas uzejes buvo.
Bandau nepasiduoti. Nors jauciu gali buti visko. : D
Laikykimes ir nepamirskim,kad vakare uzejus ziauriam alkio priepuoliui,ar siaip uzsimanius ,,kazko'' isgeriam stikline vandens(letai),jei nepadeda imam kokia darzove,o dar geriau baltymai(mesyte,kefyras,suris ,varske,kiausinis).
Porciju dydis dietoje nereguliuojamas,bent jau 1oje savaiteje-valgai kiek norisi,kol pasijauti soti
Menulis pilneja-svoris geriausiai krenta kai jis dyla.Tad nestresuojam ir toliau gausiai ir skaniai, tinkama maista, valgydamos kudejam
Porciju dydis dietoje nereguliuojamas,bent jau 1oje savaiteje-valgai kiek norisi,kol pasijauti soti
Menulis pilneja-svoris geriausiai krenta kai jis dyla.Tad nestresuojam ir toliau gausiai ir skaniai, tinkama maista, valgydamos kudejam
vakariene sudorota-didelis dubuo salotu(pekino kopustas,avokadas,2virti kiausiniai,druska)skrudintas batonas,apesinas.Dar liko puodelis ciobreliu arbatos. Labai tikiuosi,kad neprireiks pomidoru naikint-pasiruosiau jei prireiktu naktipieciu
Kaip jus atsilaiket?
Kaip jus atsilaiket?
Du kiausiniai su batono rieke ir pomidoru savo sultyse puse stiklainiuko Jauciu, eisiu i lova kol ko nors nesuvalgiau