Sveikutes. Jungsiuos prie jusu nuo pirmadienio. Reik per menesi iki 68 dasikast. Dabar ant 73 pastrigusi. Pries sventes buvo 71, bet dabar vel tas pats amzinas skaicius.
Mute, kaip supratau buvai numetusi nemazai kg sios dietos pagalba... gal galetum trumpai: per kiek ir kiek? Aciu
Labukas.nu merginos duodat,jei buciau cia sedejus nuo vasaros buciau oru pavirtus niu niu niu! Kaip taip ilgai galit tuos kiausus valgyt.as gal per puse metu pora kartu buvau issivirus ir issikepus.
Nezinau kiek prisiauginus bet tikiuosi nedaug pirmadieny pasisversiu.
Paskutiniu metu ant saldumynu traukia.nera dienos kad ispardes neparsinesciau.
reik susiimti.nes jau kelnes braska...
QUOTE(Babette @ 2017 01 06, 17:13)
Sveikutes. Jungsiuos prie jusu nuo pirmadienio. Reik per menesi iki 68 dasikast. Dabar ant 73 pastrigusi. Pries sventes buvo 71, bet dabar vel tas pats amzinas skaicius.
Mute, kaip supratau buvai numetusi nemazai kg sios dietos pagalba... gal galetum trumpai: per kiek ir kiek? Aciu
Junkis,bus su kuo Oneigai lenktyniaut As dabar cia jau sunkiasvoriu kategorijoje
Per menesi gali laisvai 9-12kg nukratyt,aisku jei rimtai laikysies nurodymu,o jei kaip mes su Oneiga tai tupesi ant kiausiniu ilgai
Kazkada seniai seniai 16 kg buvau nukracius,o dabar net geda prisipazint kiek priauginta...Tikslas 60-62kg ,kazkur 20kg reiktu numinusuot Pirmadieni pasisveriam ir startuojam
Papildyta:
QUOTE(Ziedlapiux @ 2017 01 06, 17:16)
Labukas.nu merginos duodat,jei buciau cia sedejus nuo vasaros buciau oru pavirtus niu niu niu! Kaip taip ilgai galit tuos kiausus valgyt.as gal per puse metu pora kartu buvau issivirus ir issikepus.
Mes kiausiniu fanes Nepabodo man jie.
Mes kiausiniu fanes Nepabodo man jie.
[/quote]
Tikrai taip,mes sioj dietoj sedim,nes be kiausiniu negalim Tik prie tu kiausiniu vis kas nors griesno pasitaiko.
Ziedlapiux,palyginus su mumis,Tu ir taip oras
Babette,lenktyniaukim,tik nezinau i kuria puse,nes vel 73.8kg
+200g,saltis reikalauja pliuso Siandien pusryciams manu kose,priespieciams sokoladiniai ledai...iskrova vadinasi ,zadejau ryzius siandien lesioti
QUOTE(Mutė @ 2017 01 06, 10:23)
gerai butu bet deja, mano organizmas labai suktas, nemeta lasinio taip greit ir tiek daug, is kitos puses jei taip staigiai -10 tai bijau kad odai butu visai kaput jau ir dabar kai numeciau cia iki 69 tai ziuriu uzpakalis nebe toks pilnas ir oda tokia keista pasidare toks vaizdas na kad truktu stangrumo, jei taip ranka perbraukiu per oda tai labai rauksles metasi, anksciau tikrai to nebuvo zodziu reik sportuot, raumeni augint
Papildyta:
QUOTE(Babette @ 2017 01 06, 16:13)
Sveikutes. Jungsiuos prie jusu nuo pirmadienio.
Sveika prisijungus
Kad metant svori reikia papildomai stangrinti kuna tai faktas.Va sedmenims pratimus verta kasdien daryti!Kas del odos-vandens negerimas labai odai kenkia.
Siandien ne vienos stiklines vandens neisgeriau
Siandien ne vienos stiklines vandens neisgeriau
nu jo, su sportu kazkaip paskutiniu metu nedraugauju visai o vandenuko paprasto as tai pageriu pageriu, i diena gal kokius 3-4 kart einu prisipilu dideli puoda ir ismaukiu iskart troskina mane nuo baltymu ir siaip mesu
Papildyta:
I saldumynu tema- kaip skanu saldytas bananas niam niam
Papildyta:
QUOTE(as** @ 2017 01 07, 15:55)
nu jo, su sportu kazkaip paskutiniu metu nedraugauju visai o vandenuko paprasto as tai pageriu pageriu, i diena gal kokius 3-4 kart einu prisipilu dideli puoda ir ismaukiu iskart troskina mane nuo baltymu ir siaip mesu
Papildyta:
Papildyta:
Vandenuka reikia gurgksnoti,o nemaukti dideliais kiekiais Taip tik inkstus apkraunam.
As per tas sventes padauginau silkiu,saldumynu,vandens negeriau..reikia skubiau i doros kelia grizti
Labas rytas!
Gero starto
Startuoju su 61 turiu 2sav.iki keliones.tikslas 5kg
Gero starto
Startuoju su 61 turiu 2sav.iki keliones.tikslas 5kg
Labu
Pasistengiau per savaitgali
74.4..
Turiu 4 savaites iki keliones
Tikslas 68.
Oneiga, daug atsiplesei i prieki?
74.4..
Tikslas 68.
QUOTE(Babette @ 2017 01 09, 12:30)
Labu
74.4..
Tikslas 68.
74.4..
Tikslas 68.
Oi labai daug 74,1kg.O valgyt kaip noriu,sakes.