Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikutes. Jungsiuos prie jusu nuo pirmadienio. Reik per menesi iki 68 dasikast. Dabar ant 73 pastrigusi. Pries sventes buvo 71, bet dabar vel tas pats amzinas skaicius. unsure.gif

Mute, kaip supratau buvai numetusi nemazai kg sios dietos pagalba... gal galetum trumpai: per kiek ir kiek? Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas.nu merginos duodat,jei buciau cia sedejus nuo vasaros buciau oru pavirtus biggrin.gif niu niu niu! Kaip taip ilgai galit tuos kiausus valgyt.as gal per puse metu pora kartu buvau issivirus ir issikepus.
Nezinau kiek prisiauginus bet tikiuosi nedaug biggrin.gif pirmadieny pasisversiu.
Paskutiniu metu ant saldumynu traukia.nera dienos kad ispardes neparsinesciau.
bash.gif reik susiimti.nes jau kelnes braska...
Atsakyti
QUOTE(Babette @ 2017 01 06, 17:13)
Sveikutes. Jungsiuos prie jusu nuo pirmadienio. Reik per menesi iki 68 dasikast. Dabar ant 73 pastrigusi. Pries sventes buvo 71, bet dabar vel tas pats amzinas skaicius.  unsure.gif

Mute,  kaip supratau buvai numetusi nemazai kg sios dietos pagalba... gal galetum trumpai: per kiek ir kiek? Aciu  mirksiukas.gif

Junkis,bus su kuo Oneigai lenktyniaut biggrin.gif As dabar cia jau sunkiasvoriu kategorijoje ax.gif
Per menesi gali laisvai 9-12kg nukratyt,aisku jei rimtai laikysies nurodymu,o jei kaip mes su Oneiga tai tupesi ant kiausiniu ilgai biggrin.gif
Kazkada seniai seniai 16 kg buvau nukracius,o dabar net geda prisipazint kiek priauginta...Tikslas 60-62kg ,kazkur 20kg reiktu numinusuot rolleyes.gif Pirmadieni pasisveriam ir startuojam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziedlapiux @ 2017 01 06, 17:16)
Labukas.nu merginos duodat,jei buciau cia sedejus nuo vasaros buciau oru pavirtus  biggrin.gif niu niu niu! Kaip taip ilgai galit tuos kiausus valgyt.as gal per puse metu pora kartu buvau issivirus ir issikepus.
Nezinau kiek prisiauginus bet tikiuosi nedaug  biggrin.gif  pirmadieny pasisversiu.
Paskutiniu metu ant saldumynu traukia.nera dienos kad ispardes neparsinesciau.
bash.gif  reik susiimti.nes jau kelnes braska...

Mes kiausiniu fanes biggrin.gif Nepabodo man jie.
Atsakyti

Mes kiausiniu fanes biggrin.gif Nepabodo man jie.
[/quote]

Tikrai taip,mes sioj dietoj sedim,nes be kiausiniu negalim biggrin.gif Tik prie tu kiausiniu vis kas nors griesno pasitaiko.

Ziedlapiux,palyginus su mumis,Tu ir taip oras biggrin.gif

Babette,lenktyniaukim,tik nezinau i kuria puse,nes vel 73.8kg ax.gif
Atsakyti
+200g,saltis reikalauja pliuso tongue.gif Siandien pusryciams manu kose,priespieciams sokoladiniai ledai...iskrova vadinasi ,zadejau ryzius siandien lesioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 01 06, 10:23)
  Per pora menesiu manau,kad ir iki 59 gali daeiti mirksiukas.gif

gerai butu bet deja, mano organizmas labai suktas, nemeta lasinio taip greit ir tiek daug, is kitos puses jei taip staigiai -10 tai bijau kad odai butu visai kaput unsure.gif jau ir dabar kai numeciau cia iki 69 tai ziuriu uzpakalis nebe toks pilnas ir oda tokia keista pasidare blink.gif toks vaizdas na kad truktu stangrumo, jei taip ranka perbraukiu per oda tai labai rauksles metasi, anksciau tikrai to nebuvo blink.gif zodziu reik sportuot, raumeni augint
Papildyta:
QUOTE(Babette @ 2017 01 06, 16:13)
Sveikutes. Jungsiuos prie jusu nuo pirmadienio. 

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as**: 07 sausio 2017 - 14:11
Kad metant svori reikia papildomai stangrinti kuna tai faktas.Va sedmenims pratimus verta kasdien daryti!Kas del odos-vandens negerimas labai odai kenkia.
Siandien ne vienos stiklines vandens neisgeriau unsure.gif
Atsakyti
nu jo, su sportu kazkaip paskutiniu metu nedraugauju visai ax.gif o vandenuko paprasto as tai pageriu pageriu, i diena gal kokius 3-4 kart einu prisipilu dideli puoda ir ismaukiu iskart biggrin.gif troskina mane nuo baltymu ir siaip mesu biggrin.gif
Papildyta:
I saldumynu tema- kaip skanu saldytas bananas niam niam
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2017 01 07, 15:55)
nu jo, su sportu kazkaip paskutiniu metu nedraugauju visai ax.gif  o vandenuko paprasto as tai pageriu pageriu, i diena gal kokius 3-4 kart einu prisipilu dideli puoda ir ismaukiu iskart biggrin.gif troskina mane nuo baltymu ir siaip mesu biggrin.gif
Papildyta:
I saldumynu tema- kaip skanu saldytas bananas niam niam

Vandenuka reikia gurgksnoti,o nemaukti dideliais kiekiais mirksiukas.gif Taip tik inkstus apkraunam.
As per tas sventes padauginau silkiu,saldumynu,vandens negeriau..reikia skubiau i doros kelia grizti ax.gif
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif
Gero starto 4u.gif
Startuoju su 61 flirt.gif turiu 2sav.iki keliones.tikslas 5kg 4u.gif
Atsakyti
Labu smile.gif
Pasistengiau per savaitgali unsure.gif
74.4..
Turiu 4 savaites iki keliones biggrin.gif
Tikslas 68.

Oneiga, daug atsiplesei i prieki? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babette @ 2017 01 09, 12:30)
Labu  smile.gif
Pasistengiau per savaitgali  unsure.gif
74.4..
Turiu 4 savaites iki keliones biggrin.gif
Tikslas 68.

Oneiga, daug atsiplesei i prieki? biggrin.gif

Oi labai daug biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 74,1kg.O valgyt kaip noriu,sakes.
Atsakyti