Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Pardaviau vis tik tauskute, tai, pasirodo, cia jau deficitine preke blink.gif Tuoj pradesiu gailetis ir vel per kita akcija pirksiu, nes visiems labai reikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 12 12, 08:58)
Įdomu kaip baigėsi toms, kur pirko iš knyguklubo su 50% nuolaida ir ne viską pristatė. Gražino pinigus? Man viską atsiuntė, išskyrus pagailėjo kuprinės, kur pradinė kaina buvo 100eu. Susisiekus su knyguklubu ale perdavė užsakymą "atsakingam asmeniui", kuris nagrinės kodėl čia taip. Nesakė, kad neturi (matyt suprato, kad čia ne ta prekė kur gali masiškai pirkti  smile.gif  ir negali sakyti, kad neturi). Tai kol kas jokių daugiau žinių.

po n skambuciu, rasymo FB pazadejo dali pinigu grazinti per 14 dienu. Bet nei saskaitos, nieko... pats pasiskaiciuok kiek cia tau turi grazint biggrin.gif laukiu
Atsakyti
Ar yra norinčių jungtis prie mytoys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 12 12, 11:58)
Įdomu kaip baigėsi toms, kur pirko iš knyguklubo su 50% nuolaida ir ne viską pristatė. Gražino pinigus? Man viską atsiuntė, išskyrus pagailėjo kuprinės, kur pradinė kaina buvo 100eu. Susisiekus su knyguklubu ale perdavė užsakymą "atsakingam asmeniui", kuris nagrinės kodėl čia taip. Nesakė, kad neturi (matyt suprato, kad čia ne ta prekė kur gali masiškai pirkti  smile.gif  ir negali sakyti, kad neturi). Tai kol kas jokių daugiau žinių.

Grąžino sumokėtus pinigus už nepristatytas prekes į tą pačią sąskaitą.
Gana greitai, per kokias 2 darbo dienas.
Atsakyti
Kodel mane durnina pirkde, kad jie tik puse metu dirba? hmm.gif
Juk jie anksciau buvo siaures miestely?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 12 12, 11:22)
Kodel mane durnina pirkde, kad jie tik puse metu dirba? hmm.gif
Juk jie anksciau buvo siaures miestely?

nea, eswd buvo siaures miestely.
Atsakyti
Kaip Ugg nusivažiavo, šakės. Pirkau pavasarį. Mano batai odiniai, nes tų kaliošų nemėgstu. Tai neužtenka to, kad oda kieta, jaučiuosi kaip robotas su jais, sunku nulipti laiptais, nes kojos nesilanksto, jie praleidžia vandenį, o geriausia - šiandien suplyšo užtrauktukas. Nežinot, batsiuviai keičia batų užtrauktukus?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 12 12, 11:44)
Kaip Ugg nusivažiavo, šakės. Pirkau pavasarį. Mano batai odiniai, nes tų kaliošų nemėgstu. Tai neužtenka to, kad oda kieta, jaučiuosi kaip robotas su jais, sunku nulipti laiptais, nes kojos nesilanksto, jie praleidžia vandenį, o geriausia - šiandien suplyšo užtrauktukas. Nežinot, batsiuviai keičia batų užtrauktukus?

keičia. tik reik rast neatgrubnagį.
Atsakyti
Sveikos, gal kokį kodą žinote pigu.lt ir galite pasidalinti ;) ačiū! smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit Eurovaistines nereikalinga koduka ?
Atsakyti
Mergaitės, kokia suma neužklius muitineje perkant iherb.com?
Atsakyti
QUOTE(vikruole @ 2016 12 12, 12:03)
Mergaitės, kokia suma neužklius muitineje perkant iherb.com?

Viskas pirmame puslapyje.
Atsakyti