Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(elizieja @ 2016 12 11, 20:53)
Nu įdomiai,  mano 2 išvyko ir gavau žinutę, kad abi yra Lt,  tada apmokejau ir sujungimo mokestį pridėjo.  unsure.gif

tai teisingai, apjungimas yra visada, kai > nei viena deze/maišas
Atsakyti
Kažkada minėjot kokius perkat pirkinių maišelius daugkartinius, gal galit priminti? nerandu ax.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wanilla69 @ 2016 12 11, 21:20)
Kažkada minėjot kokius perkat pirkinių maišelius daugkartinius, gal galit priminti? nerandu  ax.gif ačiū 4u.gif

envirosax
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 12 11, 20:22)

ačiū ;)
Atsakyti
Gal kas noretų jungtis prie Newlook.co.uk
Atsakyti
Sveikos,

Kam įdomu dėl renginio "policijos akademija" is renginių kalvės. Man asmeniškai nepatiko biggrin.gif užtat mano mažiesiems svečiams buvo wooooow biggrin.gif cypė iš laimės.
1. Nepatiko vieta - parkingą pamirškit. Teks kulniuot kaži kur
2. Jei nebūtų atsiuntę nuotraukos, rasti tik pagal adresą - misija totaliai neįmanoma. Paskui kabėjau ant lauko durų gaudydama svečius. Nes ir užrašas tos įstaigos ten parašytas taip kad tik iš penkto karto pamačiau.
3. Renginys prasideda minutė į minutę. Jei ieškai pusvalandį kur pastatyt auto tavo bėdos
4. Išnešt kudašių turi minutė į minutę nes už durų trepsi kiti.
5. Kambaryje kur yra stalas nėra kėdžių tik minkštasuolis dviems biggrin.gif
6. Programa truko ne 1:40, bet 1:20
7. Teko paklausyti ką jie ten kalba ir daro, tai man asmeniškai primityvu. Na bet šešiamečiam pats tas. Mažesni nesuprastų, dideliem nyku. Nors po mūsų ėjo kokie 10-12 metų jaunimas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2016 12 11, 17:57)
Reikia 8m berniukui dovanai enciklopedijos gal kas pirko ar kokia kita vartet ir galit rekomenduoti?

http://m.knyguklubas...lopedija 1.html

Vienos enciklopedijos yra jau per vaikiskos, kitos - per sudetingos ir nuobodzios.
Mano atradimas sita nereali knyga, kuria idomu vaikams patiems skaityti, nes teksto nei daug, nei mazai, labai idomus faktai. Zodziu, pati geriausia knyga https://www.knygos.l...i-oho-tai-bent/
Atsakyti
Gal kas turi Vilniuje Baby born lelytę?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 12 11, )

Aciu! butinai paieskosiu:)
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 12 11, 22:08)
Sveikos,

Kam įdomu dėl renginio "policijos akademija" is renginių kalvės. Man asmeniškai nepatiko biggrin.gif užtat mano mažiesiems svečiams buvo wooooow biggrin.gif cypė iš laimės.
1. Nepatiko vieta - parkingą pamirškit. Teks kulniuot kaži kur
2. Jei nebūtų atsiuntę nuotraukos, rasti tik pagal adresą - misija totaliai neįmanoma. Paskui kabėjau ant lauko durų gaudydama svečius. Nes ir užrašas tos įstaigos ten parašytas taip kad tik iš penkto karto pamačiau.
3. Renginys prasideda minutė į minutę. Jei ieškai pusvalandį kur pastatyt auto tavo bėdos
4. Išnešt kudašių turi minutė į minutę nes už durų trepsi kiti.
5. Kambaryje kur yra stalas nėra kėdžių tik minkštasuolis dviems biggrin.gif
6. Programa truko ne 1:40, bet 1:20
7. Teko paklausyti ką jie ten kalba ir daro, tai man asmeniškai primityvu. Na bet šešiamečiam pats tas. Mažesni nesuprastų, dideliem nyku. Nors po mūsų ėjo kokie 10-12 metų jaunimas biggrin.gif

Cia prie La boheme toj sokiu studijoj pusrysy? biggrin.gif o taaaaip,keikiau ta gimtadieni sukdama ratus biggrin.gif biggrin.gif nu marazmas totalus...ir vieta ir pats renginys!
Atsakyti
QUOTE(MyLediJu @ 2016 12 11, 20:21)
Gal.kas dar neprisipirko zaislu daug? Toycity.lt akcija, 3 perki, moki uz du. Iki gruodzio 18 d. Galioja.

Apie juos
Kokia pikta esu ant Lt pardziu biggrin.gif
Ilendu laiminga. Randu zaisla kurio reik. O dar jam 40% nuolaida. Ciki galvoju
Sudedu 3 bet kaina skaiciuoja jiem ne 3uz2 su nuolaida. O 3uz2 su pradine smile.gif
Nu nepirktumem argos ar tesco galvotumem ok.
Bet kodel visur normaliam pasauly tos akcijos galioja ir nuolaidiniam o ant Lt zemes kitaip? smile.gif
Aisku jie raso nuolaidos nesumuojamos
Bet jei ziuret grynai akcijos pavadini.a 3uz2 .
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 12 12, 00:11)
Aisku jie raso nuolaidos nesumuojamos
Bet jei ziuret grynai akcijos pavadini.a 3uz2 .

Tai pradine nesveika pas mus.
Atsakyti