Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2016 12 10, 20:28)

Maja Di, 10 Gru 2016 - 20:28, parašė:

Maja Di, 10 Gru 2016 - 20:28, parašė:

Tai gal ir žinučių mano ji negauna?

Tai gal ir žinučių mano ji negauna?

Mano gaudavo 4u.gif
Atsakyti
gal kuri kauniete ruosiasi pirkti is amazon.co.uk ir mane galetu prijungti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 12 10, 23:11)

priklausomybe, 10 Gru 2016 - 23:11, parašė:

priklausomybe, 10 Gru 2016 - 23:11, parašė:

Aha, tikrai, vakar staigiai prireikė, tai pirkau, aišku su 2 vnt. būčiau neblogai pataupius iš amazon, bet būna dienų lyg tyčia...

Papildyta:
Nu niekaip nesuprantu, ar iš čia siunčia į LT ar į UK ar dar kažkur  unsure.gif ?
http://www.ovsfashio...da-EnvĆ­os.html

Aha, tikrai, vakar staigiai prireikė, tai pirkau, aišku su 2 vnt. būčiau neblogai pataupius iš amazon, bet būna dienų lyg tyčia...

Papildyta:
Nu niekaip nesuprantu, ar iš čia siunčia į LT ar į UK ar dar kažkur  unsure.gif ?
http://www.ovsfashio...da-EnvĆ­os.html

įdomu kaip kokybė tų OVS drabužių, dukra megztuką buvo užsidegusi vieną kad nupirkčiau, bet toks labai pasitikėjimo nekeliantis pačiupinėjus, pabijojau, kad nebūtų iki pirmo skalbimo unsure.gif Džinsų toddleriukams neblogų turi ir kaina pusė velnio.
Atsakyti
Labas rytas. Vakare darysiu užsakymą iš sportsdirect. Gal yra norinčių prisijungti Šiauliuose arba tiktų ir siuntimas paštomatu. Galiu ir aš prisijungti jeigu yra renkančių užsakymą. Nedidelius krepšelius siųskite adresu busmaite@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2016 12 11, 09:59)

zz_aiza, 11 Gru 2016 - 09:59, parašė:

zz_aiza, 11 Gru 2016 - 09:59, parašė:

įdomu kaip kokybė tų OVS drabužių, dukra megztuką buvo užsidegusi vieną kad nupirkčiau, bet toks labai pasitikėjimo nekeliantis pačiupinėjus, pabijojau, kad nebūtų iki pirmo skalbimo  unsure.gif Džinsų toddleriukams neblogų turi ir kaina pusė velnio.

įdomu kaip kokybė tų OVS drabužių, dukra megztuką buvo užsidegusi vieną kad nupirkčiau, bet toks labai pasitikėjimo nekeliantis pačiupinėjus, pabijojau, kad nebūtų iki pirmo skalbimo  unsure.gif Džinsų toddleriukams neblogų turi ir kaina pusė velnio.

turime keleta rubeliu is sios parduotuves,bet pirkta cia lietuvoje. Kokybe sakyciau visai nebloga,gal tik su dydziais truputeli loterija,kadangi pirkome parduotuveje tai viska matavomes,tai dydziai gavosi beveik visu drabuzeliu skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 12 11, 00:43)

Loram, 11 Gru 2016 - 00:43, parašė:

Loram, 11 Gru 2016 - 00:43, parašė:

multicooker.com
REDMOND RMC-M4502E
jei kam idomu, tai 2 puodai sveria 13.5kg (tikiuosi kad 2 smile.gif )

multicooker.com
REDMOND RMC-M4502E
jei kam idomu, tai 2 puodai sveria 13.5kg (tikiuosi kad 2 smile.gif )

Pas mane irgi 2 puodai 13 kg sveria
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2016 12 10, 11:19)

mole, 10 Gru 2016 - 11:19, parašė:

mole, 10 Gru 2016 - 11:19, parašė:

O kokie actsiliepimai apie si Contigo puodeli, ar gemiauw imdi tuos brangesnius?
vartotojo įkelta nuotrauka

O kokie actsiliepimai apie si Contigo puodeli, ar gemiauw imdi tuos brangesnius?
vartotojo įkelta nuotrauka

Patys geriausi, turime du - neprateka ir puikiai laiko šilumą.
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 12 11, 09:43)

bbiitute, 11 Gru 2016 - 09:43, parašė:

bbiitute, 11 Gru 2016 - 09:43, parašė:

Mano gaudavo  4u.gif

Mano gaudavo  4u.gif

Mano irgi gavo, atsiliepė, matyt vakar nebuvo prisijungus, vadinas forumas durniuja, gal čia nesimato tų, kurios nauja versija rašo?
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2016 12 10, 20:12)

linxmute, 10 Gru 2016 - 20:12, parašė:

linxmute, 10 Gru 2016 - 20:12, parašė:

Va, prisiminiau, man reikia labai gero šampūno ir kaukės plaukams biggrin.gif plaukai sausi, praradę žvilgesį, bet šalnys žiauriai riebaluojasi. Ryte išsiplovus, vakarop jau graudu žiūrėti. Gal kažką gero esate radusios tokiems plaukams?

Va, prisiminiau, man reikia labai gero šampūno ir kaukės plaukams biggrin.gif plaukai sausi, praradę žvilgesį, bet šalnys žiauriai riebaluojasi. Ryte išsiplovus, vakarop jau graudu žiūrėti. Gal kažką gero esate radusios tokiems plaukams?

o as kukliai perku kauke, bet man tinka ir mano panoms patinka, joms pagrinde del kvapo, labai geras. is sitos serijos http://perfume.biz.u...productID=12881 , perku is kirpejos uz 15 eu. nezinau ar yra pas mus pardese. litrine bambonke su mergaitemis sunaudojam mazdaug per pusmeti. sudeties neziuriu, tai pomidorais neuzmetykit.
Atsakyti
Mergaites, o sitas gapo striukytes kas nors pirko? http://www.gap.eu/br...id=000328895000 . kaip jos. domina s ir l dydziu ismatavimai. aciu
Atsakyti
Sveikos, mergaites kokias perkate mazyliams kedutes ant dviracio (domintu ant dviracio priekio)? Ir kur pigiausia butu pirkti? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2016 12 11, 11:52)

rasiuk, 11 Gru 2016 - 11:52, parašė:

rasiuk, 11 Gru 2016 - 11:52, parašė:

Sveikos, mergaites kokias perkate mazyliams kedutes ant dviracio (domintu ant dviracio priekio)? Ir kur pigiausia butu pirkti? Aciu  4u.gif

Sveikos, mergaites kokias perkate mazyliams kedutes ant dviracio (domintu ant dviracio priekio)? Ir kur pigiausia butu pirkti? Aciu  4u.gif

Pradžiai teks pastudijuoti temas apie kėdutes:
http://www.supermama...showtopic=82809
Tada peržvelgti šios temos pirmoje žinutėje isvardintose sporto prekių parduotuvėse.
Kai žinosite ko tiksliai norite, galima patarti kur konkretaus modelio ieškoti pigiau.
Be sporto prekių parduotuvių galite paieškoti windeln.de, mytoys.de
Atsakyti