Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Hm. Idomiai jus cia. Sakot, verta tik del pinigu sedet, parsiduot, su sistema kovot (nesakykit- nekovot, nes ne man)... tik del pinigu?... as negaliu tiesiog atmestinai atsedet ar pan- as dirbu tik is sirdies visad. Ir jei man nebemiela, ieskau variantu. O jus sakot kad problemu nera. Man didziausia problema, kad nera pasitenkinimo. Ir galvoju, kol dirbsim su tokiu poziuriu"sedziu patogiai kol ismes", nezinau ar LT kadanors taps normalia valstybe. As turiu zinot savo darbo prasme.


Atsakyti
Nu aisku verta. As tai nesuprantu visokiu siuolaikiniu sneku apie motyvacijas nepinigines ir kitus bla-bla.
Atsakyti
Mergiona, o as nesuprantu gyvenimo praradimo del pinigu tik. Juk tik viena karta gyvenam? jei ryt numirtum, manau darbe kam rupetu? O as statistiskai siais metais daugiau buvau uzsienyje nei LT, kaip manai ar mano seimai- kurie- norisi tiket- vieninteliai liudetu, jei ryt mirciau- ar jiems labai smagu be manes? o man be ju? ir viskas - del pinigu. Anksciau tikrai darbe mantiko patiko, bet po paskutiniu pokyciu- nu ne mano kompanija...
Atsakyti
Labas rytas. Su švente lithuania.gif
Važiuosiu grietinėlės ir darysiu pyragą

Realesne, ačiū už žinutę 4u.gif

QUOTE(karra @ 2017 02 16, 04:47)


ar tai senatve?

kaip susidelioti prioritetu siekinius?

kaip suzadinti "alki"?

ta proga

A. Jonyno pasakecia.

VISTA (org. pavadinimas NEPADEJO)

Gyveno koluky vista.
Nepaprasta. Nesuprasta.
Mastanti. Svarstanti. Karkianti...
Visa vistide smerkianti.
Augo ji. Ir storejo.
Tik neisejo...
Neisperejo.
Nes niekas... kiausinio jai nepadejo.
jo. siandien jauciuosi kaip ta vista.


Kažin ar tai senatvė. Mano nuomone, pasakėčios višta pagal savo vidinę brandą yra "užstrigusi paauglystėje" biggrin.gif
Atsakyti
Veluma mano gili imho bet... liudetu paliudetu ir praeitu ir jau diena po laidotuviu rupetu ar yra kur gyvent ir ka valgyt po mamos mirties ir ar nama bankas atima ar ne. Pazistami skyresi-mama visa vaikuose atsisakiusi karjeros issilavinusi inteligentiska -tevas verslininkas tai darbas tai kokie kalnai su draugais-abu vaikai paaugliai pasirinko teva. Dukra 16 motinai pasake-o ka tu man gali duot? (Ta prasme nupirkt)

Aisku nereikia krastutinumu bet na... mastyt ar gali del pinigu gali kol ju turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 16 vasario 2017 - 12:13
mergiona, tas pavyzdys iskrypes.
ir kvailai as nesielgciau, i niekur ir t.t. Pinigu yra (santaupu) ir butu ( is imones), tad gyventume kaip gyvene.Nereikia apie krastutinumus kalbet, as kalbu tik apie savo situacija. Ir man uzdirbami pinigai nebera rodiklis.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 02 14, 23:45)
Denaxa, duok Dieve kad viskas taip ruzavai  4u.gif  4u.gif


ne ružavai, ten kitokių dalykų neružavų yra biggrin.gif bet dėl technikos tikrai nėra problemų, mašinos naujos, o kažko remontuotis kely net ir labai norint neišeis- baudos už tokius fintus didžiulės.
Papildyta:
QUOTE(Veluma @ 2017 02 16, 10:43)
... as negaliu tiesiog atmestinai atsedet ar pan- as dirbu tik is sirdies visad. Ir jei man nebemiela, ieskau variantu. O jus sakot kad problemu nera. Man didziausia problema, kad nera pasitenkinimo. Ir galvoju, kol dirbsim su tokiu poziuriu"sedziu patogiai kol ismes", nezinau ar LT kadanors taps normalia valstybe. As turiu zinot savo darbo prasme.


wub.gif wub.gif wub.gif
Tu čia žinok mano poziciją išsakei 4u.gif Aš užtat ir keičiu specialybes, darbus... ne tik dėl pinigų. jei man nebeįdomu, nebematau galimybės tobulėti, viskas išsemta, nebemiela, ir į darbą eidama nebesišypsau- einu ten, kur vėl turiu galimybę žengti į priekį, mokytis, augti. Tai labai veža, kai dirbi patinkamą darbą smile.gif Niekada negalėjau ir nedirbau to, kas man nemiela. Na, neskaitant trumpalaikių atsitiktinių uždarbių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergiona @ 2017 02 16, 13:08)
Veluma mano gili imho bet... liudetu paliudetu ir praeitu ir jau diena po laidotuviu rupetu ar yra kur gyvent ir ka valgyt po mamos mirties ir ar nama bankas atima ar ne. Pazistami skyresi-mama visa vaikuose atsisakiusi karjeros issilavinusi inteligentiska -tevas verslininkas tai darbas tai kokie kalnai su draugais-abu vaikai paaugliai pasirinko teva. Dukra 16 motinai pasake-o ka tu man gali duot? (Ta prasme nupirkt)

Aisku nereikia krastutinumu bet na... mastyt ar gali del pinigu gali kol ju turi.


Nesistebiu, jei mama atsisakė dėl vaikų savo gyvenimo ir buvo namie tik kaip tarnaitė. Deja, tokia realybė- jei nuo mažens vaikams akcentuojamas tik "turėjimas", o nėra lavinamos kitos vertybės, tai visiškai normalu, kad taip atsitiko. Ir kalta čia pati mama, deja... unsure.gif
Atsakyti
Denaxa, nebuvo ji kaip tarnaite, bet vaikai pasirinko PINIGUS. Ir vawe man tas "nedirbanti"="tarnaite" nesamone kazkokia, atlekus i namus iskysus lezuvi po sunkaus darbo aisku labai "ponia" patampi ir vien to "darbo turejimo" fakto "verta begalines vaiku pagarbos".

Veluma, is telefono rasiau ir dar paskubom, tai gal ne visai taip gavosi kaip norejau- ka norejau pasakyt- nlb pas mus yra toks dalykas kaip "darbo valandos kaina", uzdirbi tarkim 5000, is darbo valandu padalini, tarkim gaunasi po 12 euru valanda, galvoji- aj, man 2000 uzteks, ir 40% darbo laiko. Na isskirtinais atvejais tai ppavyksta, gal, as nepazistu kam pavyko. Aisku, mano aplinka kitokia gal, ne tokio auksto pajamu lygio, tt, bet kas isejo i versla- dirba dar daugiau, jei ne valandom tai stresu, kas isejo i "ramesnis darbas, maziau valandu, dzin kad maziau pinigu" baige tuom, kad dirba +/- tiek pat bet uz mazesne valandos kaina ir tiek. Bet as bendrai, ne konkreciai apie tavo situacija 4u.gif
Atsakyti
Na tai as ir buksuoju, nes bijau nepataikyt. Kita vertus, jei vyras prisiima atsakomybe, tai gal laikysis pazadu? Bet velgi- ar bemokes po tiekos metu nesirupinimo viskuo😄😄. Vis per ta savo galvojima ir norejima150 proc nesuklyst sau nervini issekima baigiu israst.

Baigiau ziuret fima, "Svyturys tarp dvieju vandenynu", oi zliumbiau, zliumbiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veluma: 16 vasario 2017 - 21:42
QUOTE(Veluma @ 2017 02 16, 22:41)
Na tai as ir buksuoju, nes bijau nepataikyt. Kita vertus, jei vyras prisiima atsakomybe, tai gal laikysis pazadu?


mane tai stebina tokie tavo svarstymai 4u.gif
vien del to, kad kartais geles, kitais rasai, kad nebezinai ar gali pasitiketi, paskui vel viskas gerai, tada vel islenda koks nesklandumas... man mano dabartine patirtis jokiu budu neleistu iseiti dirbti pas vyra su kuriuo santykiai ne idealus, o jei ir idealus, tai siandien jis cia, rytoj ziurek jau bus nezinia kur, o pati lieki ant ledo unsure.gif
netaikau tau konkreciai, abstrakciai apie situacija rasau 4u.gif
Atsakyti
Na taip, bet gal del to neidealus, nes per daug atitole ir baisiai nepriklausomi tapom??

Eiti is dabartinio samdomo i kita man niekaip neapsimoka, niekur tokiu salygu negausiu. Bet kai neiseina bile kaip, o iniciatyvos slopinamos ir lieka tik pinigai, bezinau ar ilgai tempsiu. O dar ka nors veikt-nebera jegu, nes uz tuos pinigus ohoho kiek reik atidirbt. Ir ne valandu skaicius cia svarbu. Sprendimu itakos svoris ir pan. Tai ir galvoju, kad pradziai noreciau kokiu 6 men atostogu. Nuo visko. O po to- nezinau😄
Atsakyti
Pritariu Milai. O tau reikia kazkoki savo "kudiki" pagimdyt, idealiai nelb reiklu kudiki, kad "naktim miegot leistu", vyro "kudikys" turi likt vyro. (as suprantu kad is sono lengva pasakyt "daryk ta-ana", jei butu taip lengva isukt versla- bet kas milionerium butum, bet 1) tu ne bet kas 2) o kokie kiti variantai? samdomoje pozicijoje esi virsuneje, o pas vyra eit- na tikrai ne variantas, ne vien del santykiu.)
Atsakyti