Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Sveikos,
Darbai ir vaikai, nėr kada bendraut. Bet stengiuosi džiaugtis kiekviena diena, atrodo pavyksta, iš tiesų visai nedaug reikia, pagėriau vitaminų, pradėjau sportuoti, mažiau dirbt, nes jau darboholizmas netoli, daugiau mylėt smile.gif ir niekas nesugriuvo darbe smile.gif stengsiuosi taip ir toliau. Neįsileist negatyvių smulkmenų į širdį. MB irgi naujus verslo planus galvoj suka, nes jo vienas darbas kaip san jaučiu panašus unsure.gif žodžiu jei užsidarys durys atsivers langas bigsmile.gif
Veluma, kas per grand planai, bent į kurią pusę? Smalsu labai... nes irgi nežinau kur pinigus dėt, nebent išties mb versliuką kurt.
Atsakyti
Pasakysiu jei pavyks, nes daug neaiskiu dar detaliu. Utopinis truputi, bet verslo planas. Pries tai zemiskesni- mb sandeli- reik nupirkt- gavom jau kadastro byla, sulaukiam registracijos kita sav ir bandysim sutarti pasirasinet.

Bet tiesa, brangu viskas darosi. Labai...
Atsakyti
4u.gif su naujais taupymo planais Mergiona ir Veluma.
Lim, 4u.gif už naują pradžią už vairo.

Aš sveika, nepersidirbu. Tiesiog vykdau metų planus mažiau mirkti internete tiesiog šiaip. Tai permetu akim ir patyliu, jei temų, kuriom ką nors naudingo galėčiau pasakyti nebuvo.

san, pažįstamas man tas jausmas, kad karjeros ir uždarbio maksimumas pasiektas ir laukia gal ir lėtas, bet riedėjimas žemyn. Nedžiugina. Bet kol kas tikiuosi, kad vaikai atsistos ant kojų ir pinigų poreikis sumažės.
Atsakyti
Kodėl galvojat, kad karjeros maksimumas? Darbuotojų su patirtim nereikia? Nors man virš 40 , bet manau didieji uždarbiai dar ateity. rolleyes.gif o ypač savas verslas kurt niekad nevėlu.
Atsakyti
As irgi jauciu po truputi kad jau ne aukstyn. Is dalies del to, kad pati nebenoriu art. Pamenat kai pries 1,5 metu atsisakiau tos aukstos pozicijos- buvo vienas geriausiu sprendimu. Jei kas pries pusmeti gera butu paklauses vel, buciau svarscius tik jei atlyginimas min dvigubai. Jei pas paklaustu siandien- svarstyt imciau su min triguba alga. Nebenoriu dirbt pigiai uz "garbe", gaila savo gyvenimo. O aplink kruva jaunesniu, kurie pasiryze viskam. Del to ir jauciu kad nebe aukstyn.

Todel mastom, kuriam kazka, kas uztikrintu pasyvias pajamas senatveje ir leistu kruteti, susikurt darbo vieta sau be streso ar ji mazinant kiek tai imanoma.

Papildyta:
Skaitau knygas. Paremomenduokit detektyvu autoriu koki, nes nebezinau bibliotekoje ko ieskot.
Atsakyti
Nu bet alga ne nuo plėšymosi priklauso, bet nuo geros idėjos. Sunkiausias gi fizinis darbas, mažiausiai apmokamas. Aišku, gal tai galioja samdomam darbe, kur daug panašiaus pajėgumo pretendentų, tada aišku jaunimas nukonkuruos. Bet jei išlipt į kitą lygį rolleyes.gif
Atsakyti
Eufemija, koki lygi? As fiziskai nedirbu jau seniai. Bet einan auksciau kartu su gera alga ateina nenusakomas streso lygis, kuriam as tikrai nepasiruosus.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 01 28, 17:30)
Eufemija, koki lygi? As fiziskai nedirbu jau seniai. Bet einan auksciau kartu su gera alga  ateina nenusakomas streso lygis, kuriam as tikrai nepasiruosus.


Viršininkų ant galvos nebuvimas. Tada niekas neatleis.

Tiesa, visų pinigų neuždirbsi, pajaust kiek yra gana yra super, nesidairyt aplinkui, nepavydėt, nes visad atsiras geriau gyvenantis.

Dar darbas, kuris tau yra įdomus, smagus, kuriame jauti malonumą, nesukels neapsakomo streso lygio. Jei kelia, vadinasi ne tai, tikrai reikia trauktis ir ieškoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufemija: 28 sausio 2017 - 17:43
Oi, atleidimo as maziausiai bijau. 😄😄 ir dirbu ne del to
MB pats sau virsininkas. Bet turbut nera didesnio streso nei but atsakingam uz kitus, kai zinai kad ju seimos, ju vaikai priklauso nuo tavo sekmes.

Ka as noriu pasakyt- viskas turi savo kaina. Ir paprastai su didesnem pajamom ta kaina sunkeja ir vis sudetingiau rast balansa, sveikatos ir laiko sau ar savo seimai prasme, ypac jei viska kuri pats nuo nulio. Tai as jau tam etape, kad mieliau renkuosi nebesiekt kokiu tai karjeros aukstumu.
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2017 01 28, 17:26)
Nu bet alga ne nuo plėšymosi priklauso, bet nuo geros idėjos. Sunkiausias gi fizinis darbas, mažiausiai apmokamas. Aišku, gal tai galioja samdomam darbe, kur daug panašiaus pajėgumo pretendentų, tada aišku jaunimas nukonkuruos. Bet jei išlipt į kitą lygį  rolleyes.gif


na jau na jau, fizinį darbą padirbai numatytą valandų skaičių ir išėjai, atėjai ir vėl pakilnojai maišus iš taško A į tašką B ir visas galvos skausmas. Vis tik smegenimis "plėšytis" yra kur kas sunkiau.

galima pilstyt kiek nori apie "su patirtim" reikalingumą ir pn., bet statistika, ir šiaip apsižvalgius aplinkui, rodo ką kitą. Žinoma, išimčių yra. Bet jos tik patvirtina taisyklę...

Savo verslas - ar visi privalo turėti verslumo vingį? Užknisa pastovus grūzinimas: jei nesi verslus, tai esi lūzeris visiškas.

Oi moka už įdėjas. Na ir kiek ant svieto tų su super įdėjom? Galima nepriklausyt tiems 10 proc. su genialiom įdėjom ir nesijaust lūzeriu?
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 01 28, 18:11)
Skaitau knygas. Paremomenduokit detektyvu autoriu koki, nes nebezinau bibliotekoje ko ieskot.


as buvau uzsikabliavus uz Tess Geritsen smile.gif
Jo Nesbo, viena perskaiciau, gal ir nieko, kita, visai netiko, tai daugiau nebandau.
su siokia tokia intriga Cilla ir Rolf Börjlind trecias balsas ir potvynis, bet kazkoks keistas rasymo stilius, bet is esmes patiko.
dar megstu jodi picoult 4u.gif
Atsakyti
Picoult, Gerirsen perskaitytos, Brown irgi. Dabar skaitau Koomson, bet ten psichologiniai labiau. Varciau Marinina, bet nesiryzau imti, kazkaip man Rusiski jie labai pasirode, pasene 😄
Papildyta:
Noriu sukneles, visa valanda sedziu ir neapsisprendziu vaziuot i koki PC ar ne 😄👍
Atsakyti