Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Labas rytas 4u.gif
Mergiona ne taip supratau tada del atostogu, atsiprasau, bet vistiek i Bulgarija nevaziuociau, bet, jei pigiau, tai vis geriau negu niekur, vaikams saulutes reikia.
MB irgi sake noretu islekt kur silta velykinei savaitei ar dviems, as nenoriu, todel bus taip, kaip as noriu tongue.gif Tingiu as bekeliauti, tingiu prie juros gulineti, man namie siuo metu geriausia, juolab siais metais prie nauju namu bus ka veikti. Beje, sniego irgi nenoriu. mane ir airiskas lietus tenkina, juolab kad siemet jo nedaug.

Del atostogu pas mus lengviau, issinuomoji buta ar vila kur silta, pagaudai pigesnius bilietus ir vualia, atostogos, daug seimu taip visas vaiku vasaros atostogas gyvena siltuose krastuose, dazniausiai ispanijoj. jei nuomoji ne paciam pajury, tai apie 300 men nuoma, masinu nuoma pigi irgi ten, pragyvenimas pigus, tik labai karsta, tas pats Portugalijoj, bet ji ne tokia populiari, nes servisas prastas ten.

Nusipirkau siulu vakar ir pradejau megzti antklodele mergytei wub.gif Paskutini kart mezgiau pries kokius 15 metu, bet gaunasi graziai, aisku viskas paprastai. 2,5 men beliko laukti wub.gif pas mus dideli sales dabar tai pripirkom visokiu grozybiu wub.gif

Kazi kaip milaaa sveiksta? Bekase 4u.gif
Atsakyti
Nugi, laba diena! tralialia
Ka veikiat?
Atsakyti
QUOTE(*Pabirutė* @ 2017 01 05, 12:39)
Nugi, laba diena! tralialia
Ka veikiat?


valio, tra-lia-lia, cia tu pasakok ka veiki.

JustDi- kur uz 300men nuoma? parodyk nuoroda. net 4 kartus brangiau ir tai nieko nematau.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 01 05, 13:58)
valio, tra-lia-lia, cia tu pasakok ka veiki.

JustDi- kur uz 300men nuoma? parodyk nuoroda. net 4 kartus brangiau ir tai nieko nematau.


smile.gif
Kazkaip rasydavau po kelis kartus per diena, tai rasdavau, ka parasyti. O dbr ziu..atrofavosi SM raumenys biggrin.gif
Na ka parasyt? Gyvenu ten pat, su tuo paciu ir uz atlyginima. Vis dar kelyje i "sveika ir laiminga".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pabirutė*: 05 sausio 2017 - 13:12
QUOTE(Mergiona @ 2017 01 05, 11:58)
valio, tra-lia-lia, cia tu pasakok ka veiki.

JustDi- kur uz 300men nuoma? parodyk nuoroda. net 4 kartus brangiau ir tai nieko nematau.



mergiona paziurek ebay ir susirask forumus, kur anglai, airiai nuomoja savo butus siltuose krastuose, dar geriau i vietine agentura kreiptis ir issinuomoti, tikrai yra tik paieskoti reikia. neturiu nuorodu, bet paskutini kart MB ebay rode ir gunde vaziuot.
Atsakyti
Maciau Stripuli su medum. Su Veluma kasdien bendraujam. Noriu susimatyt su mergiona, bo jau 100 metu neregeta. Butinai reik pasveikusia Mila aplankyt kazkur. Nes vis dar zmonisko aciu uz operacija nepasakiau...Be to reik info susigriebti apie Italija, nes liepa bandysim apziureti. Turesim kokias 2 sav tam.
Geguze judesiu i Egipta pirma syki. Ir iki to dar bandysiu kazkur pasildyti kaulelius savo.
Vis dar ieskau naujos veiklos...Neforsuoju, ramiai. Labiau laukiu didelem akim, kas pasivaidens kelyje, nei ieskau. As megeja tokiu ne dirbtinai pagimdytu veiklu, o organiskai isplaukianciu. Jau ketinom isigyti komercines patalpeles tokias kuklias gan, bet matyt nuplauke sandoris, nes dokai netvarkingi. reiktu rimciau susiimti del NT paieskos ir kreipt veikla i ten.
Toks truputi ramybes periodas. Darbu esu vel patenkinta ir dekinga. O tai labai svarbu, nes pries metus galvojau sudraskysiu visus i gabalus ir aptaskysiu sienas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pabirutė*: 05 sausio 2017 - 13:20
Aš kaip tik noriu Bulgariją ir Rumuniją pravažiuoti. Skaičiau sm vieną kelionę, užvedė.
Ispaniją ir mes atidedam keli metai iš eilės, nors gyv plotą ten dykai turėtume. Nes noriu su mašina važiuot visa šeima, reikia kad mažasis paaugtų tokiai grand kelionei. Skridę buvom kelis kartus į skirtingas vietas, išties nereali šalis atostogoms.
Kroatija dar man super, bet jau visą išmaišę, tai norim kur nebuvę. Kad nors grįšiu būtinai.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 01 05, 00:08)
Bekase, nutiko kas nors? Kaip dukra, padejo sanatorija?

ir taip ir ne - nenoriu cia rasyti, kad neperskaitytu. Gal kada fb issiliesiu, jei matysiu reikala... (tarpusavio santykiai braska)

Dukra ir sanatorija jau kitas reikalas - skyre 21 d, tai pagal nuvaziavima i sanatorija buvo, kad 29 paskutine diena. tai tik atvaziavus gydytoja paklause ar grisim po kaledu ( na ten butu buve 27-28-29 dienos) - sakiau, kad ne. Tai is karto susiderinom, kad 23 paimsiu. Bet pasiemiau 22, nes panele susirgo ir realiai nuo 16 dienos jokiu proceduru nebuvo. Tai taip paziurejus realiai gavosi 7 ar 8 dienos proceduru.
Eisim vasari kontrolei pas gydytoja - spres ar skirti spec grupe. O kol kas turi atleidima nuo kuno kulturos.
O as svarstau ar leisti ja baseina. Kiek ieskojau, tai vos ne vienintelis variantas mums gautusi lazdynu baseinos. Kolega ten lankosi, tai sake, kad gan salta tenais (ypac kursuoti persirengimo kambariai - baseinas).
Atsakyti
Bekase, laikykis, gal kokia krize krizele ir praeis?

Eufemija, gal turi koki Kroatijos marsruta, lankytinas vietas ir apgyvendinimo vietas? Mes planuojam siemet kokioms 3 sav gal pavyks...bet dar nepradejau nieko ziurinet. Gal vasari..

Ka gi, pagaliau gavau siandien naujos pozicijos pasiulyma smile.gif, dar vienas laiptelis arciau dangaus smile.gif. Tad kimbu i darbus, kuriam laikui motyvacijos, matyt bus. Bet galvoje (Pabirutes itaka, jauciu smile.gif), visokiu dar minciu sukasi...
Atsakyti
Bekase 4u.gif
Veluma victory.gif 4u.gif
jeigu tave domintu, mes savaite gyvenom kaimuke uz 20km nuo splito. 3k butas, su didele terasa ir grilium, bet be vaizdo i jura, centre. man patiko, kartociau. netoli KRKA nacionalinis parkas(20km). kazkiek pavaziavus(3-4km) lidlai. splite didziulis zuvu turgus. 4u.gif
aij, dar galiu rekomenduoti tarpiniu nakvyniu vietas, atsitiktinai pataikem graziam miesteliuke apsistot visai cekijos pasienyje, uz padoriai, daugiavieciai kambariai ir atgalines nakvynes vieta ostravoje(labai pigiai), kur uz ne maziau pigiai skaniai ir daug privakarieniavom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaaa: 05 sausio 2017 - 15:23
Milaaa, jei netingesi, surasyk... O cia per airnban? nes as ten neprisiregistravusi kol kas.

Aciu uz sveikinimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 01 05, 17:17)
Milaaa, jei netingesi, surasyk... O cia per airnban? nes as ten neprisiregistravusi kol kas.

Aciu uz sveikinimus smile.gif


tai nerodys neprisiregistravus unsure.gif
ar rodo? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaaa: 05 sausio 2017 - 17:20