QUOTE(Veluma @ 2018 10 08, 12:10)
Mergiona, o ka apie jojima nori suzinot? Maniske lanke du metus, karta i savaite. Pramoko sio to, bet viena nepajodinetu. Rezultatui reiktu kokiu 3 savaitiniu pamoku.
Siaip labai brangus sportas: batai, antbaciai, spec liemene, slmas. Labai brangu, speju kaip pramoginiu sokiu sukneles. Jei sugalvosit- sakyk- liemene ir gal salma galeciau parduot pigiau ( dovanot net man ranka nekyla niekam, suma apie 250 eur buvo, jei ne daugiau)...
Kodel mete- nezinau. Nesako. Uz tai dabar i boksa varo, 10 karyu pigiau 😄.
Pradejom remontus😜
zinok tiek nieko nzn kad net nzn ka noriu suzinot. Tiesiog buvom Anyksciuose, jodinejo antra karta (pirma kazta ratuka suko tik) ir lb patiko. Ten arkliai super ramus ir visko mate turbut, nes kada pavasari ratuka vaziavom tai paleido arkli su vaiku, net nevede. Na, su mergaite dar nieko nuostabaus, bet ir 4meti Kroski paleido. O si karta jodinejom po miska: as, gyvenime prie arklio nebuvusi vedziau, mergaite jojo 30min, tada Kroskis 30 min (zodziu isleido mus vienus su arkliu ir 3 sunim
valandai i miska savarankiskai), tada irgi mergaite paprase ponio, ant didelio lipt atsisake, tai dar as poniuka su irgi mergaite pavedziojau, o paskui dar ir Kroskis gavo ponio laika dovanu "uz dideli nora joti". Na ir pasake kad as su mergaite (ypac man to reikia
) galetumem abi joti i miska pacios. Na vat noriu nors biski pramokt pradzioj. Na, pirma kad ji pramoktu, nes man darom ne nado, bet jei ji nores- na galim bandyt. Ir gal Kroskis kada nors, nes jam super gaunasi
bent sedet ir judet balne. Tai vat tiek ziniu, planu ir noru. Pabandysim Buivydiskiu zirgine bent viena pamoka nupirkt ir ziuresim. Kalbejau su trenere- pasake net apitiksliai negali pasakyt kiek reikia tokiam tikslui pasiekt pamoku. Sako buna 2-3 kartai ir zmogus valdo arkli, sako buna ir 3 metus lanko ir bijo, nesuvaldo, nesiseka. Del Kroskio tai pasake reikia i vaika ziuret. Oficialiai nuo 7 metu pamokos, bet kaip tik dbr turi 4mete, kuri reguliariai lanko 2k/sav ir jai sauniai sekasi.
Boksa???