Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(stripulis @ 2018 10 03, 01:04)
o kai perki internetu, yra kažkoks terminas, per kurį nepatikusį galėtum grąžint, ar ne?

nenaudota per 14 kalendorinių dienų.

QUOTE(Eufemija @ 2018 10 03, 17:20)
Taip, kaip ir perkant paprastai.

ne. Įprastai parduotuvėje perkant elektrotechnikai netaikomas grąžinimas. Taip pat ir apatiniam trikotažui tai galioja ir dar keliom kategorijom.
p.s. su liebher mano patirtis nekokia - pirmą kartą sugedo praėjus gal pusantrų metų po įsigijimo. Irgi vis pasvarstau apie keitimą, bet neišsirenku patinkančio, o šį vyras gan nesunkiai ir palyginus nebrangiai sugeba pataisyti.

Su gelezim pas mane irgi keli metai problemos. Ne taip tragiskai - apie 100 laikosi, bet feritinas iprie zemiausios ribos. Ir jeigu gelezi pakeliu, tai feritino ne labai pavyksta ( tiksliau puse metu vartojami gelezies preparatai nepadejo). Seimos gydytoja siulo nekreipti demesio ir priimti tai kaip organizmo ipatybe, kol netrukdo gyvenimui
Atsakyti
Mergiona, o ka apie jojima nori suzinot? Maniske lanke du metus, karta i savaite. Pramoko sio to, bet viena nepajodinetu. Rezultatui reiktu kokiu 3 savaitiniu pamoku.
Siaip labai brangus sportas: batai, antbaciai, spec liemene, slmas. Labai brangu, speju kaip pramoginiu sokiu sukneles. Jei sugalvosit- sakyk- liemene ir gal salma galeciau parduot pigiau ( dovanot net man ranka nekyla niekam, suma apie 250 eur buvo, jei ne daugiau)...

Kodel mete- nezinau. Nesako. Uz tai dabar i boksa varo, 10 karyu pigiau 😄.

Pradejom remontus😜
Atsakyti
Bekase, gaila dėl liebherr verysad.gif saviškio dar laukiu
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 10 08, 12:10)
Mergiona, o ka apie jojima nori suzinot? Maniske lanke du metus, karta i savaite. Pramoko sio to, bet viena nepajodinetu. Rezultatui reiktu kokiu 3 savaitiniu pamoku.
Siaip labai brangus sportas: batai, antbaciai, spec liemene, slmas. Labai brangu, speju kaip pramoginiu sokiu sukneles. Jei sugalvosit- sakyk- liemene ir gal salma galeciau parduot pigiau ( dovanot net man ranka nekyla niekam, suma apie 250 eur buvo, jei ne daugiau)...

Kodel mete- nezinau. Nesako. Uz tai dabar i boksa varo, 10 karyu pigiau 😄.

Pradejom remontus😜

zinok tiek nieko nzn kad net nzn ka noriu suzinot. Tiesiog buvom Anyksciuose, jodinejo antra karta (pirma kazta ratuka suko tik) ir lb patiko. Ten arkliai super ramus ir visko mate turbut, nes kada pavasari ratuka vaziavom tai paleido arkli su vaiku, net nevede. Na, su mergaite dar nieko nuostabaus, bet ir 4meti Kroski paleido. O si karta jodinejom po miska: as, gyvenime prie arklio nebuvusi vedziau, mergaite jojo 30min, tada Kroskis 30 min (zodziu isleido mus vienus su arkliu ir 3 sunim biggrin.gif valandai i miska savarankiskai), tada irgi mergaite paprase ponio, ant didelio lipt atsisake, tai dar as poniuka su irgi mergaite pavedziojau, o paskui dar ir Kroskis gavo ponio laika dovanu "uz dideli nora joti". Na ir pasake kad as su mergaite (ypac man to reikia unsure.gif rolleyes.gif ) galetumem abi joti i miska pacios. Na vat noriu nors biski pramokt pradzioj. Na, pirma kad ji pramoktu, nes man darom ne nado, bet jei ji nores- na galim bandyt. Ir gal Kroskis kada nors, nes jam super gaunasi blink.gif bent sedet ir judet balne. Tai vat tiek ziniu, planu ir noru. Pabandysim Buivydiskiu zirgine bent viena pamoka nupirkt ir ziuresim. Kalbejau su trenere- pasake net apitiksliai negali pasakyt kiek reikia tokiam tikslui pasiekt pamoku. Sako buna 2-3 kartai ir zmogus valdo arkli, sako buna ir 3 metus lanko ir bijo, nesuvaldo, nesiseka. Del Kroskio tai pasake reikia i vaika ziuret. Oficialiai nuo 7 metu pamokos, bet kaip tik dbr turi 4mete, kuri reguliariai lanko 2k/sav ir jai sauniai sekasi.

Boksa??? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 08 spalio 2018 - 23:08
Mergiona, aha - boksa. 3 k savaiteje, labai patenkinta. Mano akim ten fiziniai pratimai tik, i ringa neisim. O gal kada gyvenime pravers.

Maze lanko Capoeira. Irgi gan pavojinga. Galimai, kai ismoks😀

Bet mergiotes tegul zino tokius dalykus😀.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 10 09, 12:14)
Mergiona, aha - boksa. 3 k savaiteje, labai patenkinta. Mano akim ten fiziniai pratimai tik, i ringa neisim. O gal kada gyvenime pravers.

Maze lanko Capoeira. Irgi gan pavojinga. Galimai, kai ismoks😀

Bet mergiotes tegul zino tokius dalykus😀.

Wow!
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2018 10 09, 00:03)
Boksa???  blink.gif

o kas cia keisto - maniske karate tebelanko ( su reaguliariais pazadais viska mesti kaskart supykus) jau devintus metus.
Nors pamatyti kaip jie mokosi permetimu/kritimu dar karta nenoreciau. Man tai skausmingai susirode, nors mazge tvirtino, kad tikrai ne.

Mes kazkada pries kelis metus cia turejome jodinejimo pramoga http://www.jok.lt/in...ab-petesha.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 09 spalio 2018 - 15:32
Mano subjektyvia nuomone, karate nuo bokso labai skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2018 10 09, 17:43)

ugu. As irgi manau kad nieko bendro.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2018 10 09, 18:43)

Bokse daugiau (dažniau) galvą atidaužo. Bet karate jei jau iš kojos gerai į galvą pataiko, tai blogiau už boksą. Pažiūrėkit įrašą straipsnyje iš 2018 europos čempionato.
straipsnis
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2018 10 10, 22:12)
Bokse daugiau (dažniau) galvą atidaužo. Bet karate jei jau iš kojos gerai į galvą pataiko, tai blogiau už boksą. Pažiūrėkit įrašą straipsnyje iš 2018 europos čempionato.
straipsnis

kontakto kiekis priklauso nuo rūšies.
Bet aš labiau apie ideologiją. Nors apie boksą, realiai, nieko nežinau, bet kažkoks įsivaizdavimas yra. Gal klaidingas... Kokia dabar neseniai ten kova buvo - tiesa, ne bokso, kažko - tarp dviejų kažkokių barzdylų - nu tai baisu ir tiek unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2018 10 11, 08:02)
kontakto kiekis priklauso nuo rūšies.
Bet aš labiau apie ideologiją. Nors apie boksą, realiai, nieko nežinau, bet kažkoks įsivaizdavimas yra. Gal klaidingas... Kokia dabar neseniai ten kova buvo - tiesa, ne bokso, kažko - tarp dviejų kažkokių barzdylų - nu tai baisu ir tiek unsure.gif

Tie barzdylos kalėsi UFC. Ten mišrių kovos menų (MMA angliškas trumpinys). Jie naudoja praktiškai visus kovos stilius, kuriuos moka.

O jei kalbam apie vaiko vedimą, dažniausia siekiama kelių tikslų - fizinis kūno lavinimas, pasitikėjimo stiprinimas ir fizinio kontakto grėsmės ir baimės įveikimas, savigynos įgūdžių įgijimas. Mano vertinimu, kol nekalbama apie profesionalų sportą ir dalyvavimą čempionatuose, tiek boksas, tiek karate visus aukščiau įvardintus tikslus leidžia pasiekti. O yra ir kitų kovos menų gi dar ne vienas. Vaikams būna, kad vienas "limpa", o kitas "nelimpa". Plius treneris ir grupė dar daug įtakoja.

O kas dėl ideologijos, tai bent jau aš linkusi atskirti sportinę veiklą nuo filosofijos ir ideologijos. Ir asmeniškai savo vaiko neleisčiau pas trenerį, kuris dar ir į "dvasinius vadovus" pretenduoja.
Atsakyti