Idomu koks mano hemoglobinas... pastaruosius 10 metu buvo apie 90😄. Net neisivaizduoju kaip zmones gyvena su 120. Ir kiek tada as galeciau nuveikti! Man buvo siuloma perpilti krauja arba ligonineje kazkokias kraujo injekcijas...
nu jūs merginos duodat
Bet ką sako gydytojai? Kodėl jis tik toks? Gi mitybą tai prisižūrit. Pagyvenus gi iš viso, ekologiškas savas daržiukas, kaip suprantu.
Technofer mano dukrai padėjo kraują atstatyti. Bet turbūt jau jums reikia kažko stipresnio.
Veluma, nieko daugiau nenuveiktum. Mano visad virš 120, bet spaudimas žemas, tai pridvėsina neblogai. Kavos negaliu gert širdis tabaluojasi, vaikštau vis žiovaudama.
Bet ką sako gydytojai? Kodėl jis tik toks? Gi mitybą tai prisižūrit. Pagyvenus gi iš viso, ekologiškas savas daržiukas, kaip suprantu.
Technofer mano dukrai padėjo kraują atstatyti. Bet turbūt jau jums reikia kažko stipresnio.
Veluma, nieko daugiau nenuveiktum. Mano visad virš 120, bet spaudimas žemas, tai pridvėsina neblogai. Kavos negaliu gert širdis tabaluojasi, vaikštau vis žiovaudama.
Man bent keli gyd isaiskino kad mityba ir hemoglobinas neturi nieko bendro, nieko nedarau. Buvau pas hematologe, peciais patruke, tardyferono tableciu israse. O nuo ju mane ziauriai pykina, kieteja viduriai, pucia pilva- savijauta dar blogesne nei be ju.
Konkrečiai dabar mano bėdos dėl nukraujavimo - pavėluotai kreipiausi ir po to dar labai prastai sureagavo organizmas į vaistus (nes skyrė arkliškas dozes kontraceptikų, plius stiprūs antibiotikai). Tai kai 7 dienas praktiškai apsikabinus klozetą praleidau, svarstyklės parodė net 54 (-5 kg) Bet tai buvo liepos pabaigoj. O kad po to pas šeimistę nenuėjau pasitikrinti tai tiesiog kažkiek nepalankių aplinkybių (per rugpjūtį-rugsėjį palaidojom vyro tetą, mano tetą, vyro brolienę ir dar mano broliui operacija darė, teigiama biopsija grįžo ir chemiją vėl pradėjo), ir kažkiek patingėjimo ir galvojimo, kad atsistatys ta geležis savaime. Bet dabar sažiningai ryju tardyferoną po dvi tabletes ir tikiuosi, kad jau bent iki 90 bus pakiles tas hemoglobinas. Nes 90 man, kaip ir Velumai, gyvent jau netrukdo. Nuo paauglystės nuolat turiu bėdų su geležim ir to nukritusio hemoglobino nejaučiu taip tragiškai, matyt pripratau. Bet aš stengiuosi maistą šiek tiek prisižiūrėti, pasitikrinti ir nors ant minimalios normos (120) tą geležį palaikyti.
Pagyvenus, broliui žiaurus tas gyvenimas...
Tardyferono daug kas netoleruoja, bet yra jau jam pakaitalų. Tiesa, pastarieji nekompensuojami ir brangūs, bet yra.
Nenoriu tikėti, kad su maistu tai nesusiję. Kažkada brokėlių-obuolių sulčių mišinys kilstelėjo per 5-10 padalų. Aišku, ir mėsą rijau, liežuvius. Bet žodžiu įmanoma. Tik priaugau vos ne 25 kg su tokia dieta. bet čia buvau.
Tardyferono daug kas netoleruoja, bet yra jau jam pakaitalų. Tiesa, pastarieji nekompensuojami ir brangūs, bet yra.
Nenoriu tikėti, kad su maistu tai nesusiję. Kažkada brokėlių-obuolių sulčių mišinys kilstelėjo per 5-10 padalų. Aišku, ir mėsą rijau, liežuvius. Bet žodžiu įmanoma. Tik priaugau vos ne 25 kg su tokia dieta. bet čia buvau.
Kaip gali neturet nieko bendro hgb ir mityba? Gelezies kunas negamina, is oro negauna, na tai is kur ateina? tik per maista. Kitas klausimas kad gal kazkas blogiau ji pasisavina ar butent kraujoja (per mmm pvz kaip as)
Pagyvenus, na ir laikotarpis, laikykis
Pagyvenus, na ir laikotarpis, laikykis
Na štai - pora savaitėlių poilsio, griežtai pagal grafiką ir dar paderinto maisto, 30 tablečių tardyferono ir 15 folio rūgšties ir turiu hemoglobiną 105. Kiti parametrai (kur prisisotinimą rodo) irgi šiek tiek kilstelėjo. Žodžiu, pirmadienį laiminga striksiu į darbą. Gydytoja irgi patenkinta tokiu progresu - leido gerti po vieną tabletę per dieną ir užrašė kitą kraujo patikrinimą po mėnesio.
Veluma, jei tardyferono netoleruoji, gal tikrai vertėtų pažiūrėti kitos sudėties geriamus. Ar gal tau tas lašinimas į kraują būtų priimtinas (mane tai vien pagalvojus apie adatas ir lašelines siaubas kausto). Trūkstant hemoglobino organizmas susiduria su nuolatiniu deguonies trūkumu, o tai su laiku išlenda labai nemaloniais pojūčiais ir skausmeliais. Geriau to nelauk, o iš anksto paieškok, kaip tą geležį palaikyti normoj
Veluma, jei tardyferono netoleruoji, gal tikrai vertėtų pažiūrėti kitos sudėties geriamus. Ar gal tau tas lašinimas į kraują būtų priimtinas (mane tai vien pagalvojus apie adatas ir lašelines siaubas kausto). Trūkstant hemoglobino organizmas susiduria su nuolatiniu deguonies trūkumu, o tai su laiku išlenda labai nemaloniais pojūčiais ir skausmeliais. Geriau to nelauk, o iš anksto paieškok, kaip tą geležį palaikyti normoj
Faina Pagyvenus, kad greitai atsistatei.
Šiandien dienos atradimas - Kaune Kalniečių parkas. Bent kelios žaidimų aikštelės vaikams, gražiai sutvarkytas, didelis, lauko restoranėlis, ant kito kampo Pizza Jazz. Šalia stovi seni daugiabučiai, bet gal net ir juose visai faina būtų gyventi, kai turi tokį gėrį. kitom akim imu žiūrėt į miegamus rajonus.
Šiandien dienos atradimas - Kaune Kalniečių parkas. Bent kelios žaidimų aikštelės vaikams, gražiai sutvarkytas, didelis, lauko restoranėlis, ant kito kampo Pizza Jazz. Šalia stovi seni daugiabučiai, bet gal net ir juose visai faina būtų gyventi, kai turi tokį gėrį. kitom akim imu žiūrėt į miegamus rajonus.
O mes i Anykscius nuvaziavom rudeniu is Laju tako aukstumu grozietis. Radom nakvyne uz 10 euru
Šiuo metu esu cheminių vaistų nekentimo stadijoje. Vieni nuo chroniškos migrenos mane pasiuntė į ligoninę tikrintis ar kartais man ne mikroinsultas. Žodžiu, jei gali žmigau be tablečių, geriau jau ir nereikia, ne paskui reikės naujų šalutiniams poveikiams gydyti
Mergiona, Eufemija - ačiū už palaikymą. Šaunuolės, kad tokias gražias rudens dienas išnaudojat pasibuvimui lauke.
Lim, eina sau. Tu gi jaunuolė lyginant su mano amžiumi. Suprantu, kad insulto net ir įtarimai turėjo gerokai išgąsdinti. Laikykis Kiek prisimenu, ką rašei anksčiau, kitais būdais (be tablečių) tau susitvarkyti su migrena nepavyksta. Bat gal parinks ką nors su mažesniu šalutiniu poveikiu.
Lim, eina sau. Tu gi jaunuolė lyginant su mano amžiumi. Suprantu, kad insulto net ir įtarimai turėjo gerokai išgąsdinti. Laikykis Kiek prisimenu, ką rašei anksčiau, kitais būdais (be tablečių) tau susitvarkyti su migrena nepavyksta. Bat gal parinks ką nors su mažesniu šalutiniu poveikiu.
Del jojimo kas nors ka nors gali papasakot? Jei tikslas ismokt "susitart" su arkliu kad jotu kur nori tu- kiek vidutiniskai pamoku reikia ir siaip bet kokia info reikalinga.