Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(stripulis @ 2018 10 03, 01:04)
o kai perki internetu, yra kažkoks terminas, per kurį nepatikusį galėtum grąžint, ar ne?

Taip, kaip ir perkant paprastai.

Ką veikiat?
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2018 10 03, 16:20)
Ką veikiat?

gyvenam
Atsakyti
QUOTE(san @ 2018 10 03, 17:52)

Filosofiškai čia taip biggrin.gif
Atsakyti
Dirbu. Kiek valandu dirbti per para yra normalu? Man gaunasi ne maziau 12 kasdien ( issk. Savaitgalius). Pavargau jau. Vaiku nematau, kas vyksta nezinau. Kunas pavarges, isitempes, skaudantis. Kazka reik daryt. Tik kad nesugalvojau ka. Kad cia periodas ir praeis- tikrai ne. O dar vieno projekto, kuri turiu pbaigt iki Kaledu net nepradejau. Ten jau ir savitgaliams galas. Bet be drastisku veiksmu pagerejimo nematau, nesugalvoju. O taip drastiskai- negaliu ir nebenoriu.

Taigi, dirbam ir kokia viena minute speju dar pagalvot- o kokio celnio man taip reikia?
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 10 03, 19:57)
Dirbu. Kiek valandu dirbti per para yra normalu? Man gaunasi ne maziau 12 kasdien ( issk. Savaitgalius). Pavargau jau. Vaiku nematau, kas vyksta nezinau. Kunas pavarges, isitempes, skaudantis. Kazka reik daryt. Tik kad nesugalvojau ka. Kad cia periodas ir praeis- tikrai ne. O dar vieno projekto, kuri turiu pbaigt iki Kaledu net nepradejau. Ten jau ir savitgaliams galas. Bet be drastisku veiksmu pagerejimo nematau, nesugalvoju. O taip drastiskai- negaliu ir nebenoriu.

Taigi, dirbam ir kokia viena minute speju dar pagalvot- o kokio celnio man taip reikia?

as siais metais lb sumazinau kruvi, tai dirbu apie 75 val/sav. Turiu laisva sekm ir gabaliuka sestadienio. Po pries tai buvusiu kokiu 20 metu jauciuosi poilsiaujanti. Pernai lb sirgau ir pajutau kad jau ne 18 ir laikas gyvent ne tik vasara. Dar mokausi bet visgi abejoju kad keisiu profesija, bent jau dbr atrodo kad neeee, nors buvo tokiu minciu pradzioje.

Saldytuvas pas mane Snaige, lyg 17 metu jam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 03 spalio 2018 - 21:01
Pas mane irgi snaige jau 19 metų. Ir jau kokius 10 metų vis bandžiau išstoti iš snaigių klubo, bet vis atidėliojau. Nieko nėra amžiniau už laikinumą, tsakant.

Radau įdomų straipsnį, absoliučiai sutinku. Tik tam reikia dar daugiau lauko ir dar mažiau dirbti unsure.gif

http://3ng.io/sl/A6X...draamziu/118225

Šiaip bandau dirbt su savimi. Su savo nesveiku nerimo dėl ateities ir noro sukaupti oriai pensijai jausmu. Beveik baigiu suvokti, kad tai iš tiesų nesvarbu, kad čia ir dbr turiu rūpintis kitais, o ne egoistiškai galvot vien apie savo pensiją, kurios gali ir nebūti, o jei ir bus, tai niekas nežino, koks bus pasaulis po 20 m. ir kas jame bus svarbu bei pelninga.

O šiaip kasdien dirbu iki 17 val., na vieną dieną iki 20 val., bet ryte patinginiauju. Gal norėčiau dirbt daugiau, bet negaliu, vaiką pasiimu iš daržo ir viskas, ate visiems darbams. Ir nėr net kalbos apie darbą savaitgaliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufemija: 04 spalio 2018 - 07:14
Kad Mergiona bitė darbininkė žinojau, bet "poilsio režimas" su 75 darbo val. savaite vis tiek blink.gif
Veluma, o tu ko plėšaisi, dar patrūksi unsure.gif
Aš vakar buvo jau dvi savaitės kaip ant biuletenio. Ryt, tikiuosi, šeimistė bus galų gale patenkinta "pažanga" ir leis į darbą. Beja, prašiau šefo savaitės nemokamų atostogų, tai vis nerado tinkamo momento. O dabar dvi savaites man namuos gerai gyvenasi. O ir jie darbe manau, kad irgi ne per daugiausia vargsta be manęs.
Taip kad, moterys, žiūrėkit savęs. Ir ne "kaip bus ryt ar pensijoj", o kad dabar būtų gerai.
Atsakyti
Pagyvenus, kas čia per blogis užpuolė? unsure.gif jaučiuos ir aš kažko šūdinai, šaltis krečia... o ryt mb į komandiruotę išvyksta. Į darbą galima neiti, bet ką daryt su vaikų priežiūra...
Atsakyti
As neturiu nerimo del ateities ir pensijos. Dar isgyvent reikia kas keliant pensiini amziu atrodo vis problematiskiau unsure.gif As optimistiskai tikiuosi kad jei visgi nemirsiu tai kokiu bent 25 vaikai prades patys save islaikyt ir dar turesiu kelis metus iki pensijos nors kiek atidet ir tos santaupos gal bus adekvacios nes kainoms augant kasdien taupyt pinigais kazkaip neatrodo perspektyvu o ne pinigais neturiu galimybiu.

Pagyvenus, o kuom sergi/sirgai? As per ernai Kaledas gripu susirgau 5 val iki keliones, tai pasiseke nerealiai nes turejau vaziuot viena su vaikais ir dar sesers vaikas. Nes bloga buvo taip kad net iki vln pati neparsivilkau, sesers vyras atveze. Pati pirma vakara gavau recepta tam, priesvirusiniam vaistui ir patikinima kad iki Naujako busiu kaip nauja. Ugu. Jau per Naujaka jauciau kad plauciu uzdegimas jau su manim. Na ir i darba atejau tik kova, ir tai aciu Dievui (durnai skamba, taip?) Sausainis apsirgo ir guledama su juo ligonineje pagaliau pasveikau. Lb sunkus metai buvo, pagalvojau net nzn savo pernai algos, nei men nebuvo be nedarbingumo rolleyes.gif
Atsakyti
Hemoglobiną sugebėjau nuridenti iki 77 ir šeimos gydytoja supanikavo biggrin.gif Ypač kai išgirdo, kad aš iš centro į kalną po darbo 5 km pėsčia einu ir į polikliniką irgi pėsčia atėjau biggrin.gif Nors aš tikrai nesijaučiau taip, kaip ji ten man perspektyvas supiešė. Bet ji teisi - tą geležį reikia atstatyti kuo greičiau ir gerai būtų nepribaigti viso organizmo per tą laiką, kol atstatinėju.
Atsakyti
blink.gif blink.gif man buvo nukrites net dorai nepamenu, 117 lyg? ir tai lavonu jauciausi unsure.gif o del ko? Juk tiek kritiskai negalejo nukrist "siaip sau"? Dietiniesi?

Beja, visai neseniai prisiminiau apie tave ta prasme kad lyg kazkada 57 svajojai pamatyti ir pamatei. As cia irgi pamaciau. biggrin.gif nzn tik kiek ilgai matysiu biggrin.gif
Atsakyti
Oi Pagyvenus unsure.gif tai jau tau kraują reikia pilti unsure.gif o kokiais būdais atstatinėjo? ir kas įtakojo tokį nukritimą?
Atsakyti