QUOTE(Mergiona @ 2018 09 11, 22:13)
Tai planas tas pats- kai nebebusiu prirysta prie darzelio (nuo kitu ar dar kitu mokslo metu) pradet pardavinet mano ir ziuret ka iperku uz siuloma kaina. Ir taupau remontui- kraustymuisi. Nauja mintis viskame tame kad kadangi vaikai 8 metam "istrigo" Karaluose tai gal ten? Bet priklauso nuo to, ar galesiu suvaldyt savo ugnies baime nes ten dujos ir kiek aiskinosi- niekas tvirtai negali pasakyt ar galima i elektrini virshu pakeist. (ugnies bijau kosmariskai. pati gaaaal galeciau gamint su dujom bet mintis kad vaikai prieis prie ugnies man visiskai nepakeliama) Aisku kalba apie paprasta blokini. Isplanavimas man ten patinka labiau nei naujesni rajonai (isskyrus mano svajoniu monolitus prie Mandarino) na bet jei kraustausi "del vaiku" ar verta kraustytis i taska is kur vaikams iki mokykos puse miesto?
Mergiona, kas per kliedesiai? kokia nori virykle, tokia ir perki, niekas tau sito nurodyti negali, taigi tu gali laisvai detis el ar indukcini virsu!!! kita puse- ar paliksi neliesta duju sistema- skaitliuka ir pan ir mokesi abonentinius(ar kokie yra mokesciai) ar tiesiog kreipsies i dujininkus, kad tau nereikia duju. vamzdziu visai nepanaikinsi, nes ateina is kaimynu ir nueina pas kaimynus, bet tas atsakas galesi panaikinti. paprasciau atsisakymo salygas issiaiskinti su dujininkais.
Papildyta:
Iš pradžių Jums reikėtų nutraukti sutartį su dujų tiekimo įmone Lietuvos dujų tiekimas. Vėliau turėsite kreiptis į bendrovę Energijos skirstymo operatorius (ESO), kuri atjungs Jūsų būstą nuo tiekimo sistemos. Norėdami nutraukti sutartį su Lietuvos dujų tiekimu, atvykite į Gilės klientų aptarnavimo centrą ir pateikite šiuos dokumentus:
Asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą (jei esate kliento įgaliotas asmuo ir notaro patvirtintą įgaliojimą);
Jei būsto savininkas kitas asmuo savininko sutikimą;
Jei būstą valdo keli asmenys raštišką bendraturčių tarpusavio susitarimą dėl sutarties nutraukimo;
Apskaitos prietaisų rodmenų suderinimo aktą;
Būsto priėmimoperdavimo aktą (jei reikia).
is lietuvos duju tiekimas