Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(Eufemija @ 2018 09 03, 18:40)
Šiemet mano nustebimui nė vienam vaikui nereikia jokių pratybų. Gal nebent kokių pavienių koks pavienis mokytojas paprašys. Apskritai šiam rugsėjui vaikams beveik nieko nereikėjo. Po baltus marškinius, kedus dar vasarą nupirkau. Kanceliarinėm gal apie 30 eu teišleidau. Bet čia gal kad pernai naujos uniformos, kuprinės buvo nupirktos. Žodžiu taupi rugsėjo 3ioji.  smile.gif

tongue.gif čia kur tokia stebuklinga mokykla? 🤔..🙈
Pas mus dar nk nesakė, bet dalykų mokytojai manau tikrai pasakys 😁
Papildyta:
QUOTE(stripulis @ 2018 09 03, 11:17)
tikrai nedraudžia, bet jis nenori.
.....

Nebūna taip, nebent liga pas vyrą. Kad vyras nenori to su konkrečia moterimi, tai nereiškia kad iš vis nenori.
Na, bet kaip Milaa rašė, bile jums gerai 😁.
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2018 09 03, 22:04)

Nebūna taip, nebent liga pas vyrą. Kad vyras nenori to su konkrečia moterimi, tai nereiškia kad iš vis nenori.

kaip mane juokina diagnozės internetu... pasaulis klaikiai margas, jame būna absoliučiai visko. ne visiems reikia to sekso diedams, daugumai taip, kai kuriems - ne. turi kitų užsiėmimų.
Atsakyti
o aš manau, kad pasaulis klaikiai vienodas. mūsų, žmonių, pagrindą sudaro instinktai (pas visus jie vienodi). O visi skirtumai tėra tik makiažas.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2018 09 04, 06:00)
o aš manau, kad pasaulis klaikiai vienodas. mūsų, žmonių, pagrindą sudaro instinktai (pas visus jie vienodi). O visi skirtumai tėra tik makiažas.

4u.gif būtent 4u.gif
Atsakyti
Realesne, privati LSMU gimnazija. Kai sumoki keturženklę sumą už mokslą, turbūt sukuria galimybę išsiverst be pratybų arba patys nuperka, pvz kalboms. Kita 11 klasėje, tai turbūt iš viso iš jų išaugo.
Klasės fondo rinkliavų dar nebuvo, reikia tam reikalui tėvų susirinkimo sulaukti. Bet nemanau, kad būtų daugiau 20 eu metams.

Gyvena po vienu stogu moteris ir vyras, turi bendrą vaiką, bet kartu nemiega ir nė vienas neturi meilužio... tikrai stebuklas. Bet, tikrai, svarbu jiems gerai, ne man spręsti, galiu tik pagūžčioti pečiais, kad nieko nesuprantu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2018 09 04, 14:08)
Realesne, privati LSMU gimnazija. Kai sumoki keturženklę sumą už mokslą, turbūt sukuria galimybę išsiverst be pratybų arba patys nuperka, pvz kalboms. Kita 11 klasėje, tai turbūt iš viso iš jų išaugo.
Klasės fondo rinkliavų dar nebuvo, reikia tam reikalui tėvų susirinkimo sulaukti. Bet nemanau, kad būtų daugiau 20 eu metams.

Gyvena po vienu stogu moteris ir vyras, turi bendrą vaiką, bet kartu nemiega ir nė vienas neturi meilužio... tikrai stebuklas. Bet, tikrai, svarbu jiems gerai, ne man spręsti, galiu tik pagūžčioti pečiais, kad nieko nesuprantu.  unsure.gif

1. 😁 Galvojau valstybinėje tokių stebuklų būna 😁
2. Jie turi kitų užsiėmimų 🤔
Atsakyti
Skaitau, kad tokiems debatams geriausias užkandis popkornas biggrin.gif

Žiauriai nuobodžioj konferencijoj esu.... kuo didesnė šiška - tuo nekonkretesnis ir mažiau pritaikomas pranešimas. Talentas taip suvyniot, kad kalbi kalbi 20 minučių ir niekas paskui nieko prisimint negali.
Atsakyti
As apie laiko taupyma. Snd uzejom desros i parde, o eile ilgiausia... zodziu palikau mergaites su ta desra (Samsonas, 2.29) ir 4 eurais stovet, pati namo. Po kokio pusvalandzio grizta apsiverkusios abi "teta pasake, kad 4.98 kainuoja ir mums pinigu truksta". Nueinu i parduotuve, klausiu kaip cia taip ta desra pabrango. blink.gif O kasininke man ir sako: "jos manes nesuprato, as joms siuliau su akcija Krekenavos desra paimt" blink.gif Man tiek absurdiska situacija kad net nzn ka ir pasakyt. Stovi vaikas, su preke kuria nori nupirkt, turi jai pinigu, jam sako "neee, reikia brangiau pirkt, tau pinigu truksta, eik namo be nieko" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2018 09 04, 23:06)
As apie laiko taupyma. Snd uzejom desros i parde, o eile ilgiausia... zodziu palikau mergaites su ta desra (Samsonas, 2.29) ir 4 eurais stovet, pati namo. Po kokio pusvalandzio grizta apsiverkusios abi "teta pasake, kad 4.98 kainuoja ir mums pinigu truksta". Nueinu i parduotuve, klausiu kaip cia taip ta desra pabrango.  blink.gif O kasininke man ir sako: "jos manes nesuprato, as joms siuliau su akcija Krekenavos desra paimt"  blink.gif Man tiek absurdiska situacija kad net nzn ka ir pasakyt. Stovi vaikas, su preke kuria nori nupirkt, turi jai pinigu, jam sako "neee, reikia brangiau pirkt, tau pinigu truksta, eik namo be nieko"  blink.gif

o sako, kad visi žmonės vienodi... Va, prašau, kasininkė - nerealiai išskirtinis grybas, pas kurią instinktai unikalūs

jei rimtai, užjaučiu, absurdas, bet gyvenimas kupinas visiškų absurdų... kam kam jei ne man žinot lol ))

Papildyta:
QUOTE(Eufemija @ 2018 09 04, 16:08)

Gyvena po vienu stogu moteris ir vyras, turi bendrą vaiką, bet kartu nemiega ir nė vienas neturi meilužio... tikrai stebuklas. Bet, tikrai, svarbu jiems gerai, ne man spręsti, galiu tik pagūžčioti pečiais, kad nieko nesuprantu.  unsure.gif

Žinau daug tokių šeimų. Pvz. mano močiutė ir mano senelis. Priperėjo penkis vaikus, gyveno toliau po vienu stogu ir daugiau niekada nebesimylėjo ir nė vienas neturėjo meilužio. Seksas baigėsi, kai močiutei buvo 23 metai ir seneliui 38.
Rado kitų užsiėmimų 4u.gif

nesakau, kad kam nors gerai. Bet tai yra vienintelė išeitis šiuo atveju. aš nebegaliu miegot su savo buvusiu vyru, jis nenori miegot su kitom, nes rūpiu būtent aš. abu ketinam iki pilnametystės augint savo dukrą. tai nėra stebuklas, tai yra tam tikra prasme š..., bet kai matau besišypsančią dukrą, nes mes nebesiriejam, galima sakyt, palyginus su tuo, kai mėginom būti meilužiais, o ne tik tėvu ir motina - tai atperka viską. Man. Kaip yra mano buvusiam vyrui - tai jo asmeninės problemos, aš padariau viską, kad išsaugočiau šeimą, jis padarė viską, kad ją sugriautų (ne, kitų neturėjo, bet ne visada tai išardo santykius). Jis pats pasirinko, kad būtų taip, kaip yra dabar, motyvacija gali būti graži (a la meilė man), gali būti ir negraži (išsiskirsim, teks grįžt jam į kaimą ir žiūrėt į sienas, nes iš algos kampo neišsinuomos), bet tai nebe esmė.
Atsakyti
Stripuli, kasininke joks "isskirtinis grybas"- aklai nurodymus vygdo ir tiek. Tiesioginiai pardavimai. Lygiai kaip kiekvieno klausia "gal pirksit teleloto?" penktadieniais ar kada ten akcija buna?

Del viso kito- kas turi ar neturi meiluzi(e) - galima zinot apie viena zmogu- save. Ir tai siais laikais cia toks neapibreztas dalykas. Kazkam susirasnejimas su kokiu niekad nematytu diedu inetu ar smsais- jau "turiu", kazkam ir paprastas senamadiskas seksas nera "meiluzio turejimas" nes gi "tik seksas". Bet kurio atveju- jei nebevyras- tai koks skirtumas ka jis ten turi? Nzn ar mintis kad turi moteri blogesne nei suauges vyras i kumsti nuleidziantis. unsure.gif

O kas bus kai ji taps pilnamete? 12 klase? Pats laikas skirtis pries egzus? O paskui? Stojimas, vel nervai, "kol vaikelis apsipras"? Zodziu- reikia galvot kaip vel gi geriau vienam zmogui- sau, nes vaikui nera blogiau skyrybos.
Atsakyti
23 metai ir 5 vaikai - suprantama, kodėl daugiau vyro neprisileido. Būtų 28 metai ir 10 vaikų arba kojas pakračiusi unsure.gif tiek burnų kaip išmaitint unsure.gif žodžiu galėjo būt abipusis interesas daryt viską kad neturėt daugiau palikuonių kontracepcijos nebuvimo laikais. Skirtis irgi negali nes priesakai iki grabo lentos.
Nu bet dbr????
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2018 09 05, 09:41)
23 metai ir 5 vaikai - suprantama, kodėl daugiau vyro neprisileido. Būtų 28 metai ir 10 vaikų arba kojas pakračiusi  unsure.gif tiek burnų kaip išmaitint  unsure.gif žodžiu galėjo būt abipusis interesas daryt viską kad neturėt daugiau palikuonių kontracepcijos nebuvimo laikais. Skirtis irgi negali nes priesakai iki grabo lentos.
Nu bet dbr????

pas mus lb tolimoje gimineje buvo situacija: vestuves, po 9 men vaikas, vaikui metu nera- dar vaikas, po keliu men vel nestuke.gif . Seimos legenda sako kad bande su virbalu persileidima sukelt, (o gal nelegalu aborta pas kokia bobulka daresi- kas ten zino)- zodziu mire nuo kraujo uzkretimo. Toliau legenda pasakoja kad vyras jautiesi tiek kaltas kad vienas pats vaikus augino (savo mamos padedamas) ir jokiu moteru daugiau neturejo. Na bet zvakes nieks nelaike.

Beja, del "vaikas po vaiko". Kate laukiasi? blink.gif vaikui 4.5men o ji kokius min 3 men nestuke.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 05 rugsėjo 2018 - 10:40