QUOTE(Mergiona @ 2018 09 04, 23:06)
As apie laiko taupyma. Snd uzejom desros i parde, o eile ilgiausia... zodziu palikau mergaites su ta desra (Samsonas, 2.29) ir 4 eurais stovet, pati namo. Po kokio pusvalandzio grizta apsiverkusios abi "teta pasake, kad 4.98 kainuoja ir mums pinigu truksta". Nueinu i parduotuve, klausiu kaip cia taip ta desra pabrango.
O kasininke man ir sako: "jos manes nesuprato, as joms siuliau su akcija Krekenavos desra paimt"
Man tiek absurdiska situacija kad net nzn ka ir pasakyt. Stovi vaikas, su preke kuria nori nupirkt, turi jai pinigu, jam sako "neee, reikia brangiau pirkt, tau pinigu truksta, eik namo be nieko"
o sako, kad visi žmonės vienodi... Va, prašau, kasininkė - nerealiai išskirtinis grybas, pas kurią instinktai unikalūs
jei rimtai, užjaučiu, absurdas, bet gyvenimas kupinas visiškų absurdų... kam kam jei ne man žinot lol ))
Papildyta:
QUOTE(Eufemija @ 2018 09 04, 16:08)
Gyvena po vienu stogu moteris ir vyras, turi bendrą vaiką, bet kartu nemiega ir nė vienas neturi meilužio... tikrai stebuklas. Bet, tikrai, svarbu jiems gerai, ne man spręsti, galiu tik pagūžčioti pečiais, kad nieko nesuprantu.
Žinau daug tokių šeimų. Pvz. mano močiutė ir mano senelis. Priperėjo penkis vaikus, gyveno toliau po vienu stogu ir daugiau niekada nebesimylėjo ir nė vienas neturėjo meilužio. Seksas baigėsi, kai močiutei buvo 23 metai ir seneliui 38.
Rado kitų užsiėmimų
nesakau, kad kam nors gerai. Bet tai yra vienintelė išeitis šiuo atveju. aš nebegaliu miegot su savo buvusiu vyru, jis nenori miegot su kitom, nes rūpiu būtent aš. abu ketinam iki pilnametystės augint savo dukrą. tai nėra stebuklas, tai yra tam tikra prasme š..., bet kai matau besišypsančią dukrą, nes mes nebesiriejam, galima sakyt, palyginus su tuo, kai mėginom būti meilužiais, o ne tik tėvu ir motina - tai atperka viską. Man. Kaip yra mano buvusiam vyrui - tai jo asmeninės problemos, aš padariau viską, kad išsaugočiau šeimą, jis padarė viską, kad ją sugriautų (ne, kitų neturėjo, bet ne visada tai išardo santykius). Jis pats pasirinko, kad būtų taip, kaip yra dabar, motyvacija gali būti graži (a la meilė man), gali būti ir negraži (išsiskirsim, teks grįžt jam į kaimą ir žiūrėt į sienas, nes iš algos kampo neišsinuomos), bet tai nebe esmė.