Labas naktis, parsivilkau namo, ieskau grindu, atrodo ju nera
Mergiona, velniop tos grindys, svarbiausia tu gyva!!!👍😀
QUOTE(Veluma @ 2018 09 03, 06:20)
Mergiona, velniop tos grindys, svarbiausia tu gyva!!!👍😀
Aga, gyva, nors kartais pasi stebiuosi Labai laukiu meeto
Geros metu pradzios visiems ir visoms kam aktulau
Jei ir snd isgyvensiu parasysiu normaliau
Labas rytas, vienas jau pristatytas žinių šventovėn...
QUOTE(san @ 2018 09 03, 06:59)
Labas rytas, vienas jau pristatytas žinių šventovėn...
xa! net xa-xa!!! Sausainis nuo 5 ryto sedejo su gelem apsirenges prie duru ir jau 6 buvo darze
Su švente, tuoj išjudėsiu. MB jau išvežė vieną ekipažą, tuoj išvešiu kitą. Šiemet neša mokytojoms- auklėtojoms astras iš močiutės sodo.
Vakar tik iš kaimo grįžom, dar spėjom į Pažaislį į Eglės roko operą. Gal ne itin šis žanras man patinka, bet orkestras grojo puikiai, geras oras ir vienuolyno aura sukūrė puikią atmosferą.
Vakar tik iš kaimo grįžom, dar spėjom į Pažaislį į Eglės roko operą. Gal ne itin šis žanras man patinka, bet orkestras grojo puikiai, geras oras ir vienuolyno aura sukūrė puikią atmosferą.
Mes jau po. Treciokei 60 eur. 👹 Didieji po miesta tusinasi kazkur. O as skubu darbuotis.
QUOTE(Veluma @ 2018 09 02, 07:55)
Tai jam gi niekas nedraudzia pasonej turet.
O tai saldytuvo lentynas ir skalbiniu dezes irgi atidalinot? Vaikas neklausia, kodel skirtinguose kambariuose miegat, nemaza gi... siaip tai stiprybes ir tvirtybes linkiu, pagalvociau vistik apie skyrybas geriau. Susikurs vaikas po to keista seimos modeli.
Vienas butas beveik nupirktas. Preliminari pasirasyta. Bus idomu.
O tai saldytuvo lentynas ir skalbiniu dezes irgi atidalinot? Vaikas neklausia, kodel skirtinguose kambariuose miegat, nemaza gi... siaip tai stiprybes ir tvirtybes linkiu, pagalvociau vistik apie skyrybas geriau. Susikurs vaikas po to keista seimos modeli.
Vienas butas beveik nupirktas. Preliminari pasirasyta. Bus idomu.
tikrai nedraudžia, bet jis nenori. Nieko neatidalinom, nėra jokio šaltojo karo. Atskirai mes miegam jau dešimt metų, nėra mačiusi kitaip, tai šioj srity niekas nepasikeitė. Dėl kaip ten buvo pas kitus - šaltumas, nepagarba - nieko tokio nėra. Mano buvęs vyras man kaip draugas tinka. Mes iš pradžių iki susinešėm kaip bachūras su mergina ir buvom geri draugai. Ir dabar esam. Sakyčiau esamoj situacijoj tai geriausia, kas įmanoma. Tiesiog "vyrui" man yra didesni reikalavimai nei draugui ir tiek...
QUOTE(Mergiona @ 2018 09 02, 23:12)
daikčiukų daug? valio kad parsivilkai ))
QUOTE(Veluma @ 2018 09 03, 11:21)
Mes jau po. Treciokei 60 eur. 👹 Didieji po miesta tusinasi kazkur. O as skubu darbuotis.
pratyboms ar šiaip rinkliava? mūsiškės tai 65 eur, ir tai sakė pusės pratybų nepirko, gamtos mokslams ir lietuvių kalbai... nemokamas mokslas... ok, kai vienas vaikas, o jei trys tai kaip pvz?
man tokios kvailystės tos pratybos, būdavo vadovėliai sąsiuviniai ir žemėlapiai geografijai, pabaiga
mūsų mokytoja brač irzli kaip šimts velnių, dar nė neprasidėjus mokslo metams, nežinau kaip reiks motyvuot vaiką mokytis... kol kas tai labai nori, o mane tai jau tąso nuo to sovietinio požiūrio į vaikus (( laukiu penktos klasės kaip išganymo, sakau, gal absol visi mokytojai nesiklonuos į mūsiškę... vis gal bus koks šviesos spindulėlis (nors vargu, iš kur)
Nu tai ka, laba diena. Gyvenam. Daug kas taip at, is pokyciu musu gyvenima uzvalde katinai. Kas dar? Na, Bulgarijoje buvom, lb ramiai, beveik niekur nevaziavom, lb pailsejom. Kazka aplankem naujo pakeliui ten ir atgal. O tada buvom sanatorijoje Plg su Sausainiu, lb sunkiai gavom vieta tai tik vakar grizom. Namuose maisai ir maiseliai, tases ir ciumadanai- ir reikia i mokykla. Tai tokia smugine pradzia gaunasi.
A, drambli pamirsau- istojau i nuotolinius ABA terapijos kursus, sia sav prasideda, tai matysim, nes lt kainos lb aukstos o kokybe nzn kokia. Tai kursai 2 men kainuoja maziau nei pirmine vertinimo konsultacija. Pagalvojau investicija
A, drambli pamirsau- istojau i nuotolinius ABA terapijos kursus, sia sav prasideda, tai matysim, nes lt kainos lb aukstos o kokybe nzn kokia. Tai kursai 2 men kainuoja maziau nei pirmine vertinimo konsultacija. Pagalvojau investicija
Stripuli, sako kad 60 eur metams, viskam. Matysim.
Mergiona, kas yra ABA kursai?
Mergiona, kas yra ABA kursai?
Šiemet mano nustebimui nė vienam vaikui nereikia jokių pratybų. Gal nebent kokių pavienių koks pavienis mokytojas paprašys. Apskritai šiam rugsėjui vaikams beveik nieko nereikėjo. Po baltus marškinius, kedus dar vasarą nupirkau. Kanceliarinėm gal apie 30 eu teišleidau. Bet čia gal kad pernai naujos uniformos, kuprinės buvo nupirktos. Žodžiu taupi rugsėjo 3ioji.
ABa cia tokia metodika darbui su autistais ir autistinio spektro vaikais. Jie teigia kad pritaikoma ir sveikiems, bet tas teiginys man kelia abejoniu. Bet su hiperiais ar kitais probleminiais gal kazkokius elimentus ABos galima imt.
Pas mus 50+50 pratybos, dar klases fondas 10+20
a, da, uniforma 79
Pas mus 50+50 pratybos, dar klases fondas 10+20
a, da, uniforma 79