Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Kalbant apie sugrįžimus, po galais, jokia versija neduoda atsakyt taip, kad nedingtų atsakymas... Dar pagalvojau, gal reik užsiseivint, ir prašom - vėl prasmego.  :frusty: 

JUms irgi taip būna, ar čia tik man taip sekasi? Bandau darsyk. 

Bekase, kaip vaikui maxima? Man tai ana tokia šiurpi klaikiai, galvojau, jei nepriims į Makdaką, tai reiks ten darbintis, bet taiiip nenorėjau, tai ačiūdie priėmė iškart, ir nereikėjo. Tikiuosi, niekada neteks įsidarbint ten. Kol kas tai planuose kokius penkerius metus jei įstatymų nepakeis šitaip "pamuilint" mokesčius iš firmos biudžeto, manau, iki 45 sveikatos straksėt turėtų užtekt, paskui tai jaučiu susidėvės visi sąnariai ir visa kita, bet gal jau leidykla ant kojų bus atsistojus... Tikėjaus, kad greičiau, ale kolegė žiūrau neprisiverčia dirbt ant savęs, botagu nevaroma - ana labai darbšti, bet visą gyvenimą dirbo samdomą darbą ir jame arė kaip pasiutus, tai maniau, ant savęs ars dar labiau - o vat ne, visokiom pagundom pasiduoda, o aš į ją žiūrėdama irgi nenoriu viena art, tai irgi viską darau lėčiau nei reikia, žo biški prastai gaunas, bet turiu vilties, kad gal kai pirmą knygą išleisim, kažkaip pasitemps gal... arba ne. ir vis tiek man jos mirtinai reik, nes aš tai nemaketuoju... ai, kaip nors. 
dabar galvoju, buhalteriją kol kas taip lengvai tvarkausi, o kai pasipils visokie knygynai, knygų atsargos, atsiskaitymai ir visa kita, ot bus man darbelio )) taip kad jei nepaeis su leidykla, tai po kurio laiko galėsiu samdytis liaudžiai buhalterijas tvarkyt ir galėsiu dar vieną svajonę išpildyt-  buhaltere dirbt. sertifikatą buhalterės turiu... nors dabar nebe taip labai noriu kaip prieš 20 metų, bet blogiausiu atveju, jei žlugs leidykla tfu tfu tfu, tai reiks freelancint ant buhalterijų, nes vertėjuose klaiki konkurencija... bus matyt. yra va dar viena neišpildyta svajonė - floristika, kas žino, gal ant senatvės ir aną išpildysiu )) nes buhalteriją jau savotiškai išpildžiau, kai sau buhalteriauju... 

žo gyvenimas nerealiai įdomus. ir dar labai pasikausčiau ant to, kaip galima sekti žmones kokiais nelegaliais būdais. galiu vest seminarus tom temom. o prieš dvejus metus dar labai mažai apie tai žinojau lol )) ale kai reik tai žiū žmogus pasikaustai visaip... tiesa sekt tai nemokėčiau, ale ir neplanuoju rods... 

JustDi, sveikatos tau :4u: 

Atsakyti
Stripuli, man viskas gerai, bet as naudoju sena versija, tiek pc, tiek telefone 4u.gif man nauja nepatiko ir neprigijo.

o su kuo tavo mergaite buna, kol tu vakarais md dirbi? kaip i tavo tokius pokycius ziuri vyras?
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2018 08 29, 02:00)
</p><p>Bekase, kaip vaikui maxima? Man tai ana tokia šiurpi klaikiai, galvojau, jei nepriims į Makdaką, tai reiks ten darbintis, bet taiiip nenorėjau, tai ačiūdie priėmė iškart, ir nereikėjo. Tikiuosi, niekada neteks įsidarbint ten.

normaliai - nezinau kas ten tokio siurpaus yra unsure.gif Eilinis prekybos centras (mama jau 18 metu ten dirba) - kituose lygiai tas pats yra ( na norfa dar girdejau prastesnes salygos). Paskutine diena nese pyraga, o grizo su dovanelem. Siaip matydavosi, kad pavargsta ( visu pirma tai ir neiprates gi visa diena ant koju praleisti), o daugiau tai kaip ir nesiskunde. Savaitgali, kai apsipirkti buvome, tai su dukra juokemes, kai priejo ir kaina pataise lentynoje.
Atsakyti

Stripuli, man viskas gerai, bet as naudoju sena versija, tiek pc, tiek telefone 4u.gifman nauja nepatiko ir neprigijo.

o su kuo tavo mergaite buna, kol tu vakarais md dirbi? kaip i tavo tokius pokycius ziuri vyras?

aš gi šiaip jau atidirbau dvejus metus vgtu pilną darbo dieną, tai dabar palyginus lafa, mergaitė prisižiūri pati. pavalgyt pasišildyt ar kažką pasidaryt gali, viena būt nebijo, kad nieko neįleist į namus - žino... 
"vyro" kaip tokio tam tikra prasme neturiu po tam tikrų įvykių, turiu "vaiko tėtį" namie. sutarėm gyvent kartu, kol vaikas užaugs. tai man vienodai kaip jis į ką žiūri. 

normaliai - nezinau kas ten tokio siurpaus yra unsure.gifEilinis prekybos centras (mama jau 18 metu ten dirba) - kituose lygiai tas pats yra ( na norfa dar girdejau prastesnes salygos). Paskutine diena nese pyraga, o grizo su dovanelem. Siaip matydavosi, kad pavargsta ( visu pirma tai ir neiprates gi visa diena ant koju praleisti), o daugiau tai kaip ir nesiskunde. Savaitgali, kai apsipirkti buvome, tai su dukra juokemes, kai priejo ir kaina pataise lentynoje.

ai, nežinau, man ta prekių gausa, tie visi neapmokami viršvalandžiai, būtinybė art po dvylika valandų pamainoj - kelia šiurpą ir tiek... gal įsidarbinčiau, pamatyčiau, kad nieko tokio baisaus nėra, bet makdakas man su maxima palygint kurortas, buvo toks bičas iš maximos įsidarbinęs, pripasakojo, kaip versdavo dirbt be išeiginių ir pan, tai ką aš žinau... bet jūs lyg ne Vilniuje? Ten gal kitaip tada... 

Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2018 08 30, 15:31)

"vyro" kaip tokio tam tikra prasme neturiu po tam tikrų įvykių, turiu "vaiko tėtį" namie. sutarėm gyvent kartu, kol vaikas užaugs. tai man vienodai kaip jis į ką žiūri. 

uij unsure.gif supratau, kad nieko nesupratau 4u.gif bet bile tau gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2018 08 31, 16:28)
uij unsure.gif  supratau, kad nieko nesupratau 4u.gif  bet bile tau gerai smile.gif

nu tu turbūt atsimeni, kad pas mus buvo kažkaip visą laiką ne taip, tai tiesiog užkniso sėdintis ant galvos žmogus, kuris sunkiu tau metu pareiškia, kad visos problemos yra tik tavo problemos, o jo problemos - mūsų...
tai ir atidalijom tas problemas, o kadangi vaikas nori, kad gyventume kartu, tai teisiškai nesiskyrėm, nes nematau kol kas reikalo jokio tąsytis po teismus paskui ten su visokiom vaiko globom ir t. t., ir gyvenam. skaičiuoju metus, liko 8 metai ir 2 mėn. tokio gyvenimo dar.
šiaip visai nieko. draugais būti galim, tokiais apydraugiais. vyru ir žmona - nepaėjo. pastaraisiais metais bemėgindami suklijuot nesuklijuojamą (tiksliau, mėginau tik aš, priesaika prie altoriaus, bla bla, vaikas) - riejomės non stop. dabar va nuo tų fiktyvių skyrybų prieš pusantrų metų - namie tyla ramybė praktiškai visada. vaikas atsigauna psichologiškai... tai ir gerai.
vienintelis kas negerai - vyras išmušė norą dar kada nors mėginti susirasti sau kokį kitą vyrą. pagal išvaizdą tai galėčiau, kolegos makdakiečiai netiki, kad man 40, bet pagalvojus, kad vėl reiktų prie ko nors derintis, plaukai stojasi piestu ir vienatvė atrodo saldi kaip medus...
Atsakyti
O vyras irgi ištvers tuos 8 metus be moters?
Atsakyti
Tai jam gi niekas nedraudzia pasonej turet.
O tai saldytuvo lentynas ir skalbiniu dezes irgi atidalinot? Vaikas neklausia, kodel skirtinguose kambariuose miegat, nemaza gi... siaip tai stiprybes ir tvirtybes linkiu, pagalvociau vistik apie skyrybas geriau. Susikurs vaikas po to keista seimos modeli.

Vienas butas beveik nupirktas. Preliminari pasirasyta. Bus idomu.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 09 02, 05:55)
Tai jam gi niekas nedraudzia pasonej turet.
O tai saldytuvo lentynas ir skalbiniu dezes irgi atidalinot? Vaikas neklausia, kodel skirtinguose kambariuose miegat, nemaza gi... siaip tai stiprybes ir tvirtybes linkiu, pagalvociau vistik apie skyrybas geriau. Susikurs vaikas po to keista seimos modeli.

Vienas butas beveik nupirktas. Preliminari pasirasyta. Bus idomu.

Mano tėvai tipo gyveno "dėl mūsų". Nonsensas visiškas, šaltumas, nepagarba, apsimetimas ir abejingumas, tai yra viskas ką pamenu iš to jų "projekto". Mums būtų buvę tikrai geriau skyrybos, nieks jų neprašė dėl musu gyvent, bet motina įsivaizdavo, kad "vaikams taip geriau".
Atsakyti
Na ką, ryt jau 6,15 KELTIS!. Ne viskam užteko atostogų, bet bent jau išsimiegojau. po dviejų metų... gaila tik, kad sukaupti to išsimiegojimo beveik negalima...
Atsakyti
Mes ryt dar iki 7.30 parpsim. Ryte dar spejau sekundei pagalvot kad antradieni ilgiau pamiegosiu, bet tuoj realybe man promine kad jau nebe😄😄. Suknios, marskiniai islyginti, kardeliai tikiuosi nenuvys- mokyklai pasiruose. Gal ir gerai. Vis kitokios veiklos trupinelis.
Papildyta:
As jau siltus megztinius i spinta grazinau, basutes ir vasaros sukneles suslepiau. Dar spejau savo CV i viena istaiga isiust ir viliuos kad vyras is Vokietijos gris su naujais partneriais. Truputi kazkoks permainu vejas vel pusteli.
Atsakyti
Na man kaip visada, 5:00 keltis ax.gif bet pas mus mokykla nuo antradienio. Kaip tyčia konferencijon...

Įkalbinėju vyrą vietoj pardavimo daryt garažo konversija - darbo ir svečių kambariui, beigi plėst pagrindinį vonios kambarį... aš kaip katė su kačiukais ir noriu kur arčiau darbo kraustytis ir savo namus per daug myliu... unsure.gif

Atsakyti