Kalbant apie sugrįžimus, po galais, jokia versija neduoda atsakyt taip, kad nedingtų atsakymas... Dar pagalvojau, gal reik užsiseivint, ir prašom - vėl prasmego.
JUms irgi taip būna, ar čia tik man taip sekasi? Bandau darsyk.
Bekase, kaip vaikui maxima? Man tai ana tokia šiurpi klaikiai, galvojau, jei nepriims į Makdaką, tai reiks ten darbintis, bet taiiip nenorėjau, tai ačiūdie priėmė iškart, ir nereikėjo. Tikiuosi, niekada neteks įsidarbint ten. Kol kas tai planuose kokius penkerius metus jei įstatymų nepakeis šitaip "pamuilint" mokesčius iš firmos biudžeto, manau, iki 45 sveikatos straksėt turėtų užtekt, paskui tai jaučiu susidėvės visi sąnariai ir visa kita, bet gal jau leidykla ant kojų bus atsistojus... Tikėjaus, kad greičiau, ale kolegė žiūrau neprisiverčia dirbt ant savęs, botagu nevaroma - ana labai darbšti, bet visą gyvenimą dirbo samdomą darbą ir jame arė kaip pasiutus, tai maniau, ant savęs ars dar labiau - o vat ne, visokiom pagundom pasiduoda, o aš į ją žiūrėdama irgi nenoriu viena art, tai irgi viską darau lėčiau nei reikia, žo biški prastai gaunas, bet turiu vilties, kad gal kai pirmą knygą išleisim, kažkaip pasitemps gal... arba ne. ir vis tiek man jos mirtinai reik, nes aš tai nemaketuoju... ai, kaip nors.
dabar galvoju, buhalteriją kol kas taip lengvai tvarkausi, o kai pasipils visokie knygynai, knygų atsargos, atsiskaitymai ir visa kita, ot bus man darbelio )) taip kad jei nepaeis su leidykla, tai po kurio laiko galėsiu samdytis liaudžiai buhalterijas tvarkyt ir galėsiu dar vieną svajonę išpildyt- buhaltere dirbt. sertifikatą buhalterės turiu... nors dabar nebe taip labai noriu kaip prieš 20 metų, bet blogiausiu atveju, jei žlugs leidykla tfu tfu tfu, tai reiks freelancint ant buhalterijų, nes vertėjuose klaiki konkurencija... bus matyt. yra va dar viena neišpildyta svajonė - floristika, kas žino, gal ant senatvės ir aną išpildysiu )) nes buhalteriją jau savotiškai išpildžiau, kai sau buhalteriauju...
žo gyvenimas nerealiai įdomus. ir dar labai pasikausčiau ant to, kaip galima sekti žmones kokiais nelegaliais būdais. galiu vest seminarus tom temom. o prieš dvejus metus dar labai mažai apie tai žinojau lol )) ale kai reik tai žiū žmogus pasikaustai visaip... tiesa sekt tai nemokėčiau, ale ir neplanuoju rods...
JustDi, sveikatos tau