Na, tai ziemai pasiruosi 😄.
Reik meeto. Butinai😄. Pasiilgau visu.
QUOTE(stripulis @ 2018 08 23, 00:55)
<p>Makdako virtuvė - išsipildžiusi dar viena dvidešimt trijų metų trukmės svajonė, nes tiek laiko svajojau makdake dirbt, tik vis nebūdavo kaip kada ir t. t. O dabar idealiai, trys dienos per savaitę, kaip žvengiu, sporto klubas, už kurį dar ir primoka. Ir tam tikra prasme finansinė būtinybė, nes anys gaunasi apmoka mūsų MB mokesčius, kadangi iš pradžių leidykla neturi galimybių turėt didelių pelnų, tai migom subankrutuotumėm, plodamos po 350 euriukų kas mėnesį visom sodrom ir t. t. </p><p>Užknisa vien sėdėt namie ir verst... Kadaise patikdavo, o dabar nebepatinka. Plius svoris buvo užaugęs nuo to sėdėjimo, o dabar pats tas. kaip sakiau draugei, smagu, dvidešimtmečiai krūvio nepaveža fizinio, o aš - vyriausia dabar jau būtent mūsų makdake - pasišvilpaudama varau. </p><p></p><p>Romy, sveikinimai su būsimu pagausėjimu.
Veluma, nesekiau temos seniai seniai, nežinau, kur tu nuo lakpričio dirbi... nebent paslaptis
</p>
Veluma, nesekiau temos seniai seniai, nežinau, kur tu nuo lakpričio dirbi... nebent paslaptis
</p>
Stripuli, o ką moka makdake? Ir ar įmanoma darbo grafika pasiderinti su pamokomis? 🤔 Maniskis norėtų, tik nzn ar sugebės 😁. Bet jam dar 3 ilgi mėnesiai iki pilnametystės.
Tai kad mcdakas nuo 16 berods priima, bent jau prie ismaniuju ekranu stovet ir padet, jei kas nesigaudo. Ten tikrai manau galima laika derint, tik neisivaizduoju ar moka ka. Mano mergiote laukia 16😄 del to.
Kuria prasme ar ką moka?
nepilnamečiai gali dirbti su tėvų sutikimu, negali dirbti ten, kur galima nusisvilinti bei su pinigais, jei ne vasara, mokslo metai - gali dirbti vieną dieną per savaitę. Vasaros metu - nors ir penkias, tik jiems darbo diena trumpesnė, berods 7 valandos vietoj 8. Negali dirbti sekmadieniais.
nepilnamečiai gali dirbti su tėvų sutikimu, negali dirbti ten, kur galima nusisvilinti bei su pinigais, jei ne vasara, mokslo metai - gali dirbti vieną dieną per savaitę. Vasaros metu - nors ir penkias, tik jiems darbo diena trumpesnė, berods 7 valandos vietoj 8. Negali dirbti sekmadieniais.
Pastebėjau, kad perėjot prie vardų ir tėvavardžių. Ir man galima ar tik jums?
QUOTE(milaaaa @ 2018 08 22, 08:59)
kaip neturistiniai? labai netgi turistiniai kam ten ta kalba isvis? siaip bendrauja, gi is turizmo gyvena. nezinau, as niekur su kalbos beda nesu susidurus
man nera grazesniu vietu, geresnes juros, vietu pazinimui ir labai adekvaciu kainu vaziuociau ir vaziuociau
man nera grazesniu vietu, geresnes juros, vietu pazinimui ir labai adekvaciu kainu vaziuociau ir vaziuociau
Na su tuo "neturistinis" nelabai tiksliai išsireiškiau. Greičiau jau man nelabai suprantamas. Peveze Maljorka - sala, vienas orouostas, viesbutis. Savaites - per akis. Viskas aisku. O nuo ko pradet, kai tokie toliai? Kokiam orouoste apskritai leistis? Kiek ilgam vaziuoti?
QUOTE(san @ 2018 08 24, 12:02)
dainuoju, kol jūs čia pensijai ruošiatės
nusipirkau puse avino nesmulkinto - tai darbuojuos dabar
nusipirkau puse avino nesmulkinto - tai darbuojuos dabar
o aš pvz jau mėnesis kaip pensijoje 😁. Tik nesulaukiu pensijos paskaiciavimo niekaip 😁, tai ir pensininko pažymėjimo negaliu pasiimti 🤣🤣🤣
Papildyta:
QUOTE(stripulis @ 2018 08 25, 04:05)
Kuria prasme ar ką moka?
Bet mokslo metais ta viena diena turi būti pilna? 🤔 Dėkui už info, domesimes 😁
Lim, nesupratau del tu tevavardziu?
Realesne, pasidalink info. Bet bent jau 14 ar 16 matyt turi but?
Realesne, pasidalink info. Bet bent jau 14 ar 16 matyt turi but?
QUOTE(Veluma @ 2018 08 25, 11:17)
Keliose žinutėse yra minimas vardas. Ir jei jis pakeistas prieš keletą metų, vadinasi, tam buvo prieźastys. Todėl ir stebiuosi, kodėl taip elgiamasi. Jei ir aš taip elgsiuos ar vis dar bus ok, ar man negalima?
Galima, galima. Kas ten buvo pries 100 metu, kas beatmena?😄. Ar tikrai lengviau gyvent vis kazkaip susunkinant viska😊...
QUOTE(Veluma @ 2018 08 25, 14:13)
Galima, galima. Kas ten buvo pries 100 metu, kas beatmena?😄. Ar tikrai lengviau gyvent vis kazkaip susunkinant viska😊...
Tai va, tuomet ir nereikia sunkinti
Shopingio terapija . .