Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

laba,

as jau po visu atostogu. Pabuvom siais metais Tenerifeje (i kuria daugiau niekada negrisiu), Anglijoje ir Maljorkoje.

Bet vasara baisinga pas mus siais metais. Istisas savaites +40. Man kaip su pilvu ziauru ziauru. O dirbti dar iki rugsejo galo,. Pilvas didelis. Uzkniso klausimai ar ne kita savaitre gimdau, ar tikra, kad ne dvynius nesioju ir tt.. Nebejuokinga.

Ai, dar masinos ieskom man. Prie 4sav papuoliau i avarija, tai mano grazuoles draudimas neberemontuoja. Tiek to - svarbiausia pilvo gyventojui viskas gerai. Fiansiskai irig gerai gaunasi, nosr nei norejom, nei planavom. 

Stripuli, eian sau. Makdako virtuve savanoriskai, o ne verciamai finansines padeties?

Atsakyti
Stripuli, as ten pat kur nuo lapkricio dirbu. Ariu daug, burbu, bet kol kas keist nenoriu, nebent jie nutars kad as per brangi, arba nores i ofisa uzdaryt ( kiek zinau- nori, o as noriu laisvo grafiko, tai matysim). Ryt naujas imones vadovas ateina ( samdytas, pries tai akcininkas buvo), tai ir ziuresim...

Pribrendom pagaliau buta pirkt nuomai, veliau gal tevams, gal vaikams. Apziurejom kelis. Nu kaip i kokius 45-48 kv galima itilpt? Man fantazija neisnesa kaip tokio mazo dydzio buta irenginet. O didesniu tai kainos kosmines...
Atsakyti
Sveikos
Romiene, įdomu, kodėl Tenerifė netiko?
Atsakyti

Visu pirma labai atmestinai kelione susiplanavom. Ant smūgio vasarį užsimanėme saules ir šilumos. Gavom to ir to. Bet man sala tai ne ne. Bet čia skonio reikalas. Nepatinka man vulkanines salos.

Siaurine dalis dar turi žalumos, o mes gyvenome pietinėje, tai man žiauru. Apart bananu plantaciju nieko nemačiau.

Ir dar viešbučio pasirinkimas blogas. 

Zodziu išleidom krūva pinigu (nu brangu ten padoresnis viešbutis, skrydis), o gryzom labai nusivylę visa kelione.

Bet tai turbut labiau asmenines antipatijis, labai subjektyvios.

As jau geriau renkuosi ir dar dar daug kartu rinksiuosi Maljorką jei jau keliauti į Ispanijos salas. Ir skrydis tik pusantros valandos.

Esu įsitikinus isdinuinavus apartamentus (šiaurinėje dalyje) nuomone butų kitokia. Bet gryzti nebenoriu.

Beje neadekvačiai brangu mums pasirodė.

Atsakyti

Veluma, pas mus irgi grandioziniai pasikeitimai kompanijoje. Zmones mėtomi iš darbo kaip muses iš barščiu. Į performansa visiškai nežiūri. Svarbu daug ar mažai uždirbi. Manau, kad po dekreto nebebus mūsų biuro. Gaila. Perdirbau jau 17 metu. Reiks advokato. Noriu bent metu atlyginimo išeitinę išmušti.

Atsakyti

Makdako virtuvė - išsipildžiusi dar viena dvidešimt trijų metų trukmės svajonė, nes tiek laiko svajojau makdake dirbt, tik vis nebūdavo kaip kada ir t. t. O dabar idealiai, trys dienos per savaitę, kaip žvengiu, sporto klubas, už kurį dar ir primoka. Ir tam tikra prasme finansinė būtinybė, nes anys gaunasi apmoka mūsų MB mokesčius, kadangi iš pradžių leidykla neturi galimybių turėt didelių pelnų, tai migom subankrutuotumėm, plodamos po 350 euriukų kas mėnesį visom sodrom ir t. t. 

Užknisa vien sėdėt namie ir verst... Kadaise patikdavo, o dabar nebepatinka. Plius svoris buvo užaugęs nuo to sėdėjimo, o dabar pats tas. kaip sakiau draugei, smagu, dvidešimtmečiai krūvio nepaveža fizinio, o aš - vyriausia dabar jau  būtent mūsų makdake - pasišvilpaudama varau. 

Romy, sveikinimai su būsimu pagausėjimu. 

Veluma, nesekiau temos seniai seniai, nežinau, kur tu nuo lakpričio dirbi... nebent paslaptis 

Atsakyti
Stripuli, grizau i farmacini bizni, tik i lietuviska imone. Tai kasdien galva kraipau😄😄 ir vyrui sakau ko pas save nedaryt. Bus kaip bus, kol gerai moka ir dar yra zmoniu bent keli su kuriais gerai dirbt- tol pabusiu. Bjauri as darbuotoja, noriu salygu kad man tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 08 22, 20:28)
Pribrendom pagaliau buta pirkt nuomai, veliau gal tevams, gal vaikams. Apziurejom kelis. Nu kaip i kokius 45-48 kv galima itilpt? Man fantazija neisnesa kaip tokio mazo dydzio buta irenginet. O didesniu tai kainos kosmines...

Gal gali įdėti nuorodas, ką žiūri? Aš tos minties nei iš galvos išmetu, nei nors kiek į priekį pajudinu. Kažkokia "smegenų masturbacija" gaunasi - reikėtų galų gale pabaigti ar pribaigti šią idėją.
Atsakyti
[quote=pagyvenus,2018 08 24, 00:39]
Gal gali įdėti nuorodas, ką žiūri? Aš tos minties nei iš galvos išmetu, nei nors kiek į priekį pajudinu. Kažkokia "smegenų masturbacija" gaunasi - reikėtų galų gale pabaigti ar pribaigti šią idėją.
[/quote

Dabar sustojom ties Laisves78b, imetus i google tiek ismes turbut nuoroda. Laukiu dar vieno projekto kita savaite, irgi Laisves pr. Noriu apie 60-65t, bet kad butu netoli 50 kvadratu, nes i mazesni plota neisivaizduoju kaip galima sutilpt. Elementarius ekonomines klases, nes kainos VLN ne protiskos ir nemanau kad kris kada. Aisku, as pati tokiam dabar jau nenoreciau gyvent, bet jei kas jaunystej bendro gyvenimo pradzioj butu daves bent toki buta, buciau labai apsidziaugus. Tai su ta mintim ar vaikui perleist, ar tiesiog nuomot ir po to jaunam zmogui parduot ir galvojam pirkt.
Tiesa, cia B klase, tai kol kas dar ir galvojam, laukiu paskutinio kainos pasiulymo. Kaip mano vyras sako, visad bus jaunu i Vilniu atvaziavusiu zmoniu, kuriems kaina bus svarbesne... del to nenorim senu visai, net ir ne paciu paciausiu. Idealiausia butu kur centre, aisku, bet kadangi tai planuojamas ne vienas naujas NT, tai pradesim muo paprastesniu, o veliau matysim kiek issiplesim. Nes irgi- norisi pradet jau.

Beje, gal kuri name turite normalu baseina? Kadangi nutarem investuot i butus, namo nekeisim kol vaikai gyvens su mumis, tai kitiems metams planas perdazyt is lauko viska ir MB nori pirties/ baseino. Baseinui stogine pats padarys, sake uzkels saules kolektoriu ir galesim maudytis ziema- bet gal kas turit ir galit apie prieziura papasakot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veluma: 24 rugpjūčio 2018 - 09:30
Jaučiuos kaip žiogas iš pasakėčios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2018 08 24, 12:35)
Jaučiuos kaip žiogas iš pasakėčios unsure.gif

Vasara pradainavai? Ar kaip😄😄?
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 08 24, 11:49)
Vasara pradainavai? Ar kaip😄😄?

dainuoju, kol jūs čia pensijai ruošiatės rolleyes.gif

nusipirkau puse avino nesmulkinto - tai darbuojuos dabar doh.gif