Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(milaaaa @ 2018 08 16, 08:12)
Stripulis isejo del manes :4u:  :blink:  :unsure:
lauksiu :4u: nuo rugs pb 3 sav nebusiu :mirksiukas:

Aik tu? Nu tu!

As nuo rugs pabaigos irgi nešuos i tą pusę :wub: :wub:

Rugejo antroj pusėj susitikim San name pas mane. Remontuose, bet bus gerai! Aš ten vistiek visą rugsėji kabosiu :rolleyes:
Atsakyti
QUOTE(*Pabirutė* @ 2018 08 16, 10:20)
Aik tu? Nu tu!

As nuo rugs pabaigos irgi nešuos i tą pusę wub.gif  wub.gif 

Rugejo antroj pusėj susitikim San name pas mane. Remontuose, bet bus gerai! Aš ten vistiek visą rugsėji kabosiu  rolleyes.gif

Rugs antroj pusej galim tiktis italijoj wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2018 08 16, 11:41)
Rugs antroj pusej galim tiktis italijoj wub.gif

Ten ir būsiu! wub.gif
Atsakyti
Pabirute, jau dabar kavos? Tai liepsiu MB greiciau mint namolio. Labas, Lietuva, tskant.
kazkuria savaite namie atostogavau - tai siaip ar taip kas nors kasdien kala, grezia ar bent jau zole pjauna.
Veluma, niekuo, na visiskai niekuo tas gyvenimas nepasikeicia. Na tik lasiniai geriau auga.
Atsakyti
San, aha, apie lasinius pastebejau. Taip op ir +10 nuo praeitos vasaros. Sedau ant kazkokiu baltyminiu kokteiliu 😄😄 ir net apie sporta galvoju. Nu toki tinginiu, esat mate ragave kur 20 min su kokia tai apranga tipo siuncia impulsus i raumenis. Milaaa, gal tu gali pakomentuot kas cia per ismislas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veluma: 19 rugpjūčio 2018 - 08:38
QUOTE(san @ 2018 08 17, 22:54)
Pabirute, jau dabar kavos? Tai liepsiu MB greiciau mint namolio. Labas, Lietuva, tskant.
kazkuria savaite namie atostogavau - tai siaip ar taip kas nors kasdien kala, grezia ar bent jau zole pjauna.
Veluma, niekuo, na visiskai niekuo tas gyvenimas nepasikeicia. Na tik lasiniai geriau auga.

Taip, tiesiog cia ir dabar, bet tik rugseji..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pabirutė* @ 2018 08 20, 13:54)
Taip, tiesiog cia ir dabar, bet tik rugseji..smile.gif

tai laukiam laukiam mes rugsėjo laukiam.
Atsakyti
QUOTE(*Pabirutė* @ 2018 08 15, 19:05)
Mergiona išėjo dėl Alvydos..kova. Stripulis išėjo dėl Alvydos.. Aš išėjau dėl Alvydos.
Turim temos žudikę!
Pofig bus tų temų. Lai sau gyvena UK.

Linkejimai. Ir tau.

Veluma, numesk nuorodą, kas ten per stebuklas?

Milaa, tavo foto iš ten - pati geriausia reklama. Bet tai kažkaip nedrąsu tokiais neturistiniais keliais be kalbos... Kaip ten su anglų? Dar nuo mokyklos įkalė prancūzė, kad vietiniai nelabai nori angliškai bendrauti. Bet ar tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lim->0*: 20 rugpjūčio 2018 - 21:19
QUOTE(milaaaa @ 2018 08 16, 08:12)
Stripulis isejo del manes 4u.gif  blink.gif  unsure.gif
lauksiu 4u.gif nuo rugs pb 3 sav nebusiu mirksiukas.gif

Nu va, kaip tik jus prisiminiau šįvakar, žiūriu ir jūs mane. Stripulis išėjo imho dėl Mergionos pastabos apie anglų kalbą užsišikusi, bent kiek aš pamenu, ir pakeliui dar rėžtelėjusi kažką Vėlumai apie jos neraštingumą ir apie tai kad ko bl prie mano raštų pi.atės kai pačios nelabai taisyklingai rašote.
Jokių ginčų nei su Milaaa, nei su Alvyda nepamenu, vargu ar buvo. Nebent vis dėlto ten buvo ne Mergionos, o Milaaa pastaba, bet man rodos, Mergionos?

Kaip gyvenat? Šiaudais kūrenat?
Papildyta:
Paskaičiau kaip kolektyviai suvanojot Mergioną, nu jo, empatija atvirkščiai... Pagailo žmogaus... Iš kitos pusės, yra irgi visokių niuansų dėl jos, bet joa, aš jos vietoj nebegrįžčiau į temą, ko ji ir nepadarė. Tik gaila, liko tam tikra prasme turbūt be chebros jokios gal. O gal turi.

tai va tiek va.
Atsakyti
Ei miargos, ne smelio dezej juk mes. Grizkit.

As tai nieko nepamenu, pykciu nelaikau, atsiprasau jei uzgavau ka kada.

Lim- del sporto- FB fit studio zirmunuose 😄.
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2018 08 20, 22:59)
Milaa, tavo foto iš ten - pati geriausia reklama. Bet tai kažkaip nedrąsu tokiais neturistiniais keliais be kalbos... Kaip ten su anglų? Dar nuo mokyklos įkalė prancūzė, kad vietiniai nelabai nori angliškai bendrauti. Bet ar tiesa?

kaip neturistiniai? labai netgi turistiniai biggrin.gif kam ten ta kalba isvis? siaip bendrauja, gi is turizmo gyvena. nezinau, as niekur su kalbos beda nesu susidurus 4u.gif
man nera grazesniu vietu, geresnes juros, vietu pazinimui ir labai adekvaciu kainu 4u.gif vaziuociau ir vaziuociau wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(stripulis @ 2018 08 22, 03:51)
tai va tiek va.

nieko nepamenu blink.gif blink.gif blink.gif ka padarem Mergionai? labai tikiuosi, kad neprisidejau prie to unsure.gif blink.gif
o kaip pati gyveni? kaip sekasi? daug laiko nutekejo... kaip mergaitei mokykloj sekasi?
Atsakyti

Ne, Milaa, neprisidėjai prie Mergionos travinimo. Buvo užpulta, kad jos vaikai nesveiki todėl, kad nesilaiko miego režimo, o pasak Alvydos, ana baisiai rašo apie savo vaikus. Nu kažkaip taip neskaniai. Kovo mėn, čia kokie penki puslapiai atgal vyko, lašas po lašo... 

Veluma, aišku, kad ne vaikų darželis, tiesiog man tai labai gerai buvo išeit, a tai buvau užsisėdėjus, užsikalbėjus ir nieko neveikiau ką turėčiau, pameni, kiek ten rašliavodavom, kokiais kiekiais, dabar va veikiu )) Lėtais tempais, lėčiau nei norėčiau, bet svarbu veikiam ir tiek. 

Gerai realiai gyvenu. Turiu kažkokį persekiotoją, kol išsiaiškinau, kad tikrai toks yra ir nesivaidena - gerokai užtruko ir palėtino verslą, bet kai dabar žinau, kad yra, ir beveik žinau, kas ar bent kas bendrininkas - gyvent pasidarė ramiau tam tikra prasme. 
Turim leidyklą, kuri kol kas dar nieko neišleido, bet knyga jau sumaketuota, tai tuoj tuoj bus, koks mėnesis ir matyt pasirodys prekyboj, kadangi pagavau kablį dirbt ne tik namie, tai dar Makdake dirbu virtuvės darbuotoja, jau metai ir kaifuoju, nors kiti bėga kaip žiurkės iš skęstančio laivo - o man tai jėga, intrigų gausa, nauji žmonės, psichologinės nesąmonės, galimybė kapotis gyvai su neteisiais vadybininkais... Kaip tik tai, ko reik. 
Mergaitei tfu tfu mokykloj akademiškai sekasi sakyč puikiai, įskaitant kad jai niekuo nepadedu praktiškai... Su lietuvių kalba reiks kažkiek pasitempt per šiuos metus, bet imho pataisomi reikalai, nes proto netrūksta tais klausimais, noro tik... Bet realus vaizdas aišku kitąmet pasimatys, kai pereisim į dalykinę sistemą. 

O jūs ką kaip? Vėluma, tu dar ten pat, ar jau dešimt kartų pakeitei darbą? Vis dar ari? 
Milaaa? Privati, valstybinė? 
​Alvyda, vyras vis dar nedirba? )) 

Atsakyti